Jó ha tudják a Nyilasok, hogy a lelkük miatt érzik kimerültnek magukat!





Egy ideje nehezen kezdi el a napjait a Nyilas, ám a fáradtság csak egy tünet. Kezd kiégni érzelmileg, így eljött az ideje a tisztázásoknak.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.12.02.
oroszlán

Kos
III. 21.–IV. 20.
Ebben a hónapban képes leszel javítani a szerelmi kapcsolatodon, hiszen több problémát is megoldasz, ami hozzájárul a közös megértéshez. Ne feledd: továbbra sem kívánatos beleavatkozni valaki más életébe, különösen decemberben, ugyanis a hála helyett meglepő választ kaphatsz. Kellemetlen beszélgetés vár rád a munkahelyeden. Pár kollégád valami rosszra készül.

Bika  
IV. 21.–V. 20. 
Érdemes elgondolkodnod a viselkedéseden, és ha lehet, elemezd az elkövetett hibáidat. Valószínűleg hideg fejjel magad is meglepődsz a viselkedéseden. A csillagok arra figyelmeztetnek: légy óvatos, mert árulás várhat rád. Ez megrendítheti a barátságba és a szerelembe vetett hitedet. Megmutatod a valódi természetedet, de készülj fel arra, hogy emiatt problémáid lehetnek.

Ikrek 
V. 21.–VI. 21.
A csillagok azt javasolják, hogy látogasd meg rokonaidat, ha megteheted. Szükségük van a figyelmedre és a támogatásodra, bár azt reméled, nélküled is megoldják a mindennapjaikat. Ha egyedülálló Ikrek vagy, akkor nagy eséllyel még ebben a hónapban találkozhat az ideális partnerrel. Az a legfontosabb, hogy légy nyitott, és ne hagyd ki a lehetőséget az ismerkedésre.

Rák 
VI. 22.–VII. 22.
Szeretnéd radikálisan megváltoztatni a külsődet, ezért nagy tervezésben vagy, de gondold át alaposan. Nem biztos, hogy az elképzelés és a valóság ugyanaz lesz. Csak lassan haladj! Találkozhatsz valakivel, aki szinte felkavarja az életedet. Valószínűleg ő egy olyan személy a múltból, akivel már régóta nem találkoztál, de most örülsz majd neki. A kihívásoktól nem kell tartanod!

Oroszlán 
VII. 23.–VIII. 23.
Valaki vagy valakik túl sokat vannak körülötted, és ez azzal is jár, hogy megpróbálnak beleszólni az életedbe. Ne hagyd magad befolyásolni! Ez a te életed, és te döntöd el, hogyan cselekszel egy adott helyzetben. Beszélgess többet a kedveseddel és derítsd ki, mi az, amivel elégedetlen ebben a kapcsolatban. Ez a beszélgetés javítja a kölcsönös megértést és a bizalmat.

Szűz
VIII. 24.–IX. 23.
Bizonytalan vagy a jövőt illetően, ami kihat az életed minden területére, de ne engedd eluralkodni magadon ezt az érzést. Nem szabad elveszítened a reményt, mert most is, mint mindig, idővel minden a helyére kerül. Ebben a hónapban sikerül helyretenned az önbecsülésedet is, ami kedvezően befolyásolja a kapcsolataidat. A partnered értékelni fogja a változásokat.

Mérleg
IX. 24.–X. 23.
Megnövekedtek az igényeid a szerelmed felé, ami zavarja őt, csak nem mer beszélni róla, mert fél megbántani. Lásd meg a magad által előállított kellemetlen helyzeteket, és ha lehet, próbáld meg magad a másik fél helyébe képzelni. A december tele lesz meglepetésekkel: új ismeretségek, kellemes események várnak rád, amelyek megerősítik az életszeretetedet.

Skorpió
X. 24.–XI. 22.
Bónuszokat kaphatsz a munkahelyeden, folytass tehát mindent ugyanabban a tempóban és ugyanolyan lelkesedéssel! Az elkövetkezendő hetekben hihetetlenül vonzónak találnak majd az ellenkező nem képviselői. A december változatos kalandokkal lesz megtűzdelve, már csak arra kellene vigyázni, hogy megfelelő emberek társaságában töltsd el és megfelelő hangulatban.

Nyilas 
XI. 23.–XII. 21. 
Óriási feltöltődésre lelhetsz decemberben, már csak azt kell megtenned ennek érdekében, hogy olyan emberekkel tervezz találkozókat, akik valóban fontosak számodra. A fáradtságnak, amit érzel, semmi köze a fizikai állapotodhoz. Az egész az érzelmi kimerültségről szól. Meguntad talán a rutint, és nagy a vágy benned, hogy változtass az életeden. Gondolj a múltban elkövetett hibáidra.

Bak
XII. 22.–I. 20.
A december kiváló hónap lesz számodra az utazáshoz, akár közel, akár távol. Pihenj és érezd jól magad a szeretteiddel. Próbáld meg nem elfelejteni, hogy valódi emberekkel beszélsz. Igyekezned kell, hogy ne bosszantsd fel a környezetedet, mert mostanában mintha szórakozásból tennéd ezt. A kedvesed nem mond el valamit, de hiába igyekszel, most még nem jössz rá, hogy mi az a titok.

Vízöntő
I. 21.–II. 19. 
Kísértést érezhetsz, hogy elfordulj és másfelé nézz, amikor egy barátod vagy kollégád valamilyen számára megoldhatatlan problémával szembesül. De ezt nem szabad megtenned. Az önzetlen energiád lehetővé teszi, hogy erőfeszítés nélkül segíts másoknak, de mégis sokkal többet kapj, mint amennyit belefektetsz. Készülj fel arra, hogy sok új barátod és ismerősöd lesz mostanában, akik közül valaki később a lelki társad lesz.

Halak
II. 20.–III. 20.
Mielőtt szabad utat engednél a benyomásoknak, élményeknek amelyek mostanában értek, gondold át, hogy nem mondanak-e ellent az alapvető szerelmi elveidnek, eszményeidnek. Az elmélyülés segít megelőzni a meggondolatlan cselekedeteket és az azokkal járó következményeket. Szokatlan energiát sugárzol, amivel olyan embereket vonzol magadhoz, akiktől távol maradnál. Kaotikusan alakul a helyzet, de nem fogsz unatkozni.





 





Ezeket olvastad már?
Hihetetlen: ez a 4+1 étel elősegít a haj növekedését

Hihetetlen: ez a 4+1 étel elősegít a haj növekedését

Ez a csillagjegy ma egy hatalmas horderejű jó hírt kap

Ez a csillagjegy ma egy hatalmas horderejű jó hírt kap

„Annyit keresek az OnlyFansszel, hogy a barátom már csak részmunkaidőben dolgozik és mindent én fizetek”

„Annyit keresek az OnlyFansszel, hogy a barátom már csak részmunkaidőben dolgozik és mindent én fizetek”

Májusi pénzhoroszkóp: sosem látott bőséget hoz a Jupiter és a Vénusz

Májusi pénzhoroszkóp: sosem látott bőséget hoz a Jupiter és a Vénusz

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás