RETRO RÁDIÓ

Különleges kincsre találhat a Nyilas





Jó lesz, ha ma nyitott szemmel járkál...



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.12.10.

2022. december 10.

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ne hagyja, hogy ideges, frusztrált emberek elrontsák a jókedvét. Sőt: inkább mutasson nekik is utat a jóra való hangoltság felé. Ma érzékenyebb mindenki a Rák Hold miatt, viszont könnyebben tudunk hatni is egymásra!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Egy váratlan helyzetben gyorsan kellhet döntést hoznia. Talán épp az ünnepekkel kapcsolatosan. Ha még nem egyértelmű önnek, hogy hol is tölti a szentestét, akkor végre ideje valakinek választ adnia a meghívásra.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Lázasan készülődik az ünnepekre. Rengeteget kell ide-oda rohangálnia, nem is csoda, hogy a végén úgy érzi, az ereje teljesen szétforgácsolódott. Ha tudna valahol egy kicsit nyugtot lelni, leülni, pihenni, többre menne.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A Rák jegyében járó Hold most különösen érzékennyé teszi. Nyitottabb és befogadóbb mindenfajta élményre, benyomásra, könnyen elábrándozik. Ha pozitív irányba tudja terelni ezt a meghatottságot, akkor nagyon szép napja lesz.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Hiába van szombat, sok feladata van az ünnepekhez közeledve. És bizony nagy szüksége lesz a türelmére ahhoz, hogy a mai napot jól csinálja. Ám amit ma megold, érzelmi kérdésekben is, az a további sorsára nagyon pozitív hatással lehet. Szóval csak türelem és kitartás!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Szép élmények várják, méghozzá egészen kis dolgokban talál ma örömet, megnyugvást. Üljön le, és alkosson valamit! Az adventi hétvégéhez e csendes készülődés illik a leginkább. Ma megnyugvásra lelhet a zaklatott hét után.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ma végre kiöntheti a szívét valakinek, és maximális megértésre talál. Csak arra vigyázzon, hogy olyasvalakit válasszon, akiben maximálisan megbízik. Hallgasson ez ügyben is a megérzéseire, az intuíciója a legjobb tanácsadó!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A harmadik adventi hétvégén a legfontosabb, hogy lelassítson. Hiába sok az intéznivaló: mindenképp kerítsen alkalmat arra, hogy leüljön, és szemlélődjön picit. Van minek örülni, van, miért hálásnak lenni.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ha nyitott szemmel jár ma, könnyen rábukkanhat valamilyen különleges kincsre. És ezt nem a plázákban kell keresgélnie… Lehetséges, hogy valaki ma váratlanul megosztja önnel a legőszintébb érzéseit.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Nem tud szabadulni a munkahelyi gondoktól, hiába van itt a hétvége. Pedig családi programra készül, ideje lenne kiereszteni a gőzt. Ehhez azonban a mai napon túl kell szárnyalnia önmagát.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Párkapcsolatában gyülekezik néhány felhő. Ne keseredjen el: minden probléma csak esély a továbblépésre. A harmónia küzdelemben teremtődik meg. Elsősorban önmaga felett kell győzelmet aratnia.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Olyasmit kell hallania ma, ami bizony jobb lett volna, ha elkerüli a füleit. Tanulja meg megvédeni magát: nem vehet a nyakába minden terhet, és felelősséget sem vállalhat mindenért. Meg kell húzni a határokat!





 





Ezeket olvastad már?
Váratlan fordulatokat jeleznek a bolygók, különösen ennek a csillagjegynek

Váratlan fordulatokat jeleznek a bolygók, különösen ennek a csillagjegynek

Nincsenek szavak: szexi lánynak hazudta magát a csaló, halálba kergette a 16 éves fiút

Nincsenek szavak: szexi lánynak hazudta magát a csaló, halálba kergette a 16 éves fiút

„Ez nem a gyermek veszélyeztetése, hanem ez a modern döntés” – közölte a magyar orvos

„Ez nem a gyermek veszélyeztetése, hanem ez a modern döntés” – közölte a magyar orvos

Megdöbbentő, de igaz: nem a vízkő a mosógép legnagyobb gyilkosa

Megdöbbentő, de igaz: nem a vízkő a mosógép legnagyobb gyilkosa

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás