Kedves Kos, ma add meg magad a romantikának





A legjobb dolgok a legjobbkor jönnek



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.12.21.
horoszkóp kos szerelem

2022. december 21.

Horoszkóp


Kos (03. 21.–04. 20.)

Ma nagyon kedvező energiák hatnak önre, és minden sikerül, amit csak eltervez. Igazán át tudja már magát adni az ünnepi hangulatnak, még akkor is, ha dolgoznia kell. Ma valamilyen romantikus gesztusban is része lehet.


Bika (04. 21.–05. 20.)

Ma nem nagyon tudja vagy akarja kivenni a részét a családi munkálkodásból. Meglehet, valóban egyéb sürgős teendői vannak, de a karácsonyi nagybevásárlás alól mégsem vonhatja ki magát teljesen. Szükség van önre!


Ikrek (05. 21.–06. 21.)

Nagyon szép napja lehet. A szingli Ikrek megismerkedhet valakivel, akivel később még lesz dolga… A párkapcsolatban élő Ikrek ma ismét ráébred, hogy a legjobb ember mellett van!


Rák (06. 22.–07. 22.)

A bolygók segítenek a Ráknak abban, hogy ki tudjon állni elképzelései mellett. Ne engedje, hogy befolyásolják! Ön tudja a legjobban, hogy mit is akar. Az esti hangulaton értelmetlen civakodás ronthat.


Oroszlán (07. 23.–08. 22.)

Sajnos a helyzet megköveteli, hogy erélyesen lépjen fel másokkal szemben. Komoly kritika éri, igazságtalanul, muszáj, hogy megvédje magát. Ne engedje, hogy félreértsék, nyíltan mondja el a véleményét!


Szűz (08. 23.–09. 22.)

Végre jobb a hangulata, és bár már nagyon a teljesítőképessége határán van, mégis képes türelemmel, sőt humorral kezelni a helyzeteket. A karácsonyi beszerzéseknek lassan a végére ér, és ma a szerencse is ön mellé áll az anyagiakban.


Mérleg (09. 23.–10. 22.)

Az elmúlt időszak feszültsége kissé megviselte. Nagy megnyugvást találhat ma abban, ha az otthonát díszíti. A lakás csinosítása valójában saját lelkének rendbetételével áll kapcsolatban. Ami bent, az kívül is…


Skorpió (10. 23.–11. 22.)

A Skorpió remekül be tudja osztani az idejét és az erejét. Igazi „hosszútávfutó”. Most azonban ön is nagyon túlhajtotta magát, pedig még lenne teendője bőven. Törődjön bele, hogy segítség nélkül nem megy! Azt pedig persze el is kell tudni fogadni…


Nyilas (11. 23.–12. 21.)

Újabb csavar lehet az ünnepi menetrendben. Még szerencse, hogy ön rugalmas típus, és nem aggasztja magát ilyesmiken. Ma nem csak bosszúsága lehet, hanem valamilyen nagy öröm is érheti! Jó hírt kap!


Bak (12. 22.–01. 20.)

Valaki a közvetlen környezetében az ön segítségére szorul. Lehet, hogy nem szól, nem kér, de azért észreveheti a jelekből, hogy valami nincsen rendben. Figyeljen oda a többiekre és segítsen! A sors sokszorosan meghálálja majd önnek.


Vízöntő (01. 21.–02. 18.)

A mai nap a szeretetről és a viszontszeretetről szólhat. Adja meg a módját! Komolyabb döntésekkel most már nem érdemes foglalkozni: amit eddig nem intézett el, azt most már halassza januárra.


Halak (02. 19.–03. 20.)

Ma még a szokásosnál is empatikusabb, és önnel is mindenki kedves és megértő. Arra azonban vigyázzon, hogy nyíltságát és jószívűségét ne használja ki senki. Ne hozzon elsietett döntéseket, mert nem biztos, hogy sikerhez vezetnek.


 


 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás