Ezt jósolják neked karácsonyra a csillagok



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.12.25.

Horoszkóp

 

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Nagyon jól sikerül minden rokoni látogatás, amit mára tervezett. Most azok is könnyen szót értenek, akiknek egyébként vitáik vannak, minden kis részlet a helyén van, kívánni sem lehetne szebb karácsonyt!

 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ha valamiben nehéznek érzi a helyzetét, akkor talán segíthet az a gondolat, hogy sokan még így is szívesen cserélnének önnel. Ne aggódjon, ami nehézsége van, az is hamarosan jobbra fordul. Örüljön az ajándékoknak! Annak is, amit ad.

 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ma valaki olyan gondolatokkal, meglátásokkal ajándékozza meg, amik többet érnek minden tárgyi ajándéknál. Az új nézőpont abban is segíti, hogy a közeljövő nagy terveit megvalósíthassa majd.
 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ideje lenne kicsit úrrá lenni kaotikussá váló lelkivilágán. Ön túlságosan is érzékeny, de fele sem igaz annak, amit elgondol. A valóság szebb is és élhetőbb is, mint amit képzel. Az ünnep jó alkalom a nagy beszélgetésre!

 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A bolygók elősegítik, hogy a kellemes környezet, az otthon melege, a meghittség, a béke és a nyugalom érzete együtt tartsa a családot. Ne hagyja, hogy ebbe bárki is belerondítson! Elég, ha jelzi az illetőnek a határokat.

 

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A gyökereinek a fontossága, a támogatás, amit a családtól kap, ma ezek a gondolatok kerülnek fókuszba. Talán régi családi történetek is felmerülnek, és új összefüggésekre láthat rá a beszélgetések során.

 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Nemcsak meghatódott, de rendkívül jókedvű is lesz egész nap. Megkönnyebbülten várta karácsony első napját, amikor már tényleg csak az együttlét, a nagy beszélgetések számítanak. Jól is érzi magát, nagyszerű a hangulat akár önhöz jönnek, akár ön megy vendégségbe.

 

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Remek nap: tegnap még stresszelt, hogy minden a helyére kerüljön, ma már viszont teljesen ki tud kapcsolni. Jó nap ez az önfeledt örömre, nagy beszélgetésekre, finom ételekre, teljes kikapcsolódásra.
 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Homokszem kerülhet a gépezetbe karácsony első napján, mert nem teljesen úgy alakul a program, ahogy tervezte. A kezdeti bosszúságot szerencsére így is hamar felváltja az öröm, a meghatódottság. Akár akarja, akár nem, vasárnap kénytelen lesz alkalmazkodni a többiekhez.

 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A tegnap olyan jól sikerült, és annyira hálás mindenért, a családjáért, barátaiért, hogy ezek a szép érzések az egész napját bearanyozzák. Ráadásul ma is kap valamit, ami különösen örömet okoz, főleg azért, mert érződik belőle a szeretet, amivel adták.

 

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ha hibázott valamiben, legyen kezdeményező a bocsánatkérésben is! A szeretet ünnepe ehhez a legjobb alkalmat és hátteret kínálja önnek. És a lelkébe is békét, jó érzéseket hoz, ha kimondja a bűvös szót...

 

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ön remek házigazda, ha vendégeket fogad, egészen biztosan kitesz magáért. Egy barátnak nagy szüksége lehet önre: ne feledkezzen meg róla sem! Hívja meg magához, ha az illető magányos, de legalább egy telefonhívást engedjen meg.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás