RETRO RÁDIÓ

Ezt ígérik a csillagok ezen a héten: a Vízöntő még kihátrálhat ebből a kalandból!

Szeretne bosszút állni a Vízöntő a kedvesén, mert az kissé félrelépett a közelmúltban, és most lenne is rá alkalma. A csillagok azt üzenik: nem biztos, hogy ez a legjobb megoldás, ha együtt akartok maradni!Megosztás
Szerző: Metropol
2022.12.07. 11:00

Kos
III. 21.–IV. 20.
Azt mondják, hogy három dolgot néz az ember szívesen: hogyan folyik a víz, hogyan ég a tűz és hogyan dolgoznak mások. A csillagok szerint ezen a héten ez utóbbit fogod élvezni. Míg a lelki társad folyamatosan megoldást próbál keresni a közös problémáitok megoldására, addig te páholyból nézed ezt a vergődést. Persze amíg bírja a lelkiismereted. 

 

Bika
IV. 21.–V. 20.
Nem könnyű megbékélned ezen a héten azzal a tudattal vagy megérzéssel, hogy a kedvesed – úgy tűnik – rajtad kívül másért is szinte rajong, bár elég ügyetlenül próbálja ezt eltitkolni. A féltékenység érthetően szinte eluralkodik rajtad, hiszen érzed egy másik személy energiáit a szerelmeden. Jelezd neki újra, hogy ez a helyzet számodra elviselhetetlen. 

 

Ikrek 
V. 21.–VI. 21.
Régóta érik benned a vágy, hogy elmond a kedvesednek: van néhány olyan tette, amelyek régóta bántanak, ám folyamatosan elakadsz a helyzet tisztázásában, amikor belenézel a lelki társad gyermekien ártatlan szemeibe. Ilyenkor megérted, hogy ismét nem találod a megfelelő pillanatot a helyzet tisztázására. Próbáld megerősíteni magadat lelkileg, ne nézz a szemeibe, és kezd el! 

 

Rák 
VI. 22.–VII. 22.
Ezen a héten egyre nehezebb meggyőznie a kedvesednek saját magát arról, hogy valóban szereted, és nem akarod elhagyni valaki másért. Sajnos rossz érzései vannak veled kapcsolatban, és ha a lelked mélyébe nézel, te is tudod, hogy van ennek valami valóságalapja. Készülj fel tehát a gyanakvásra, a féltékenykedésre, és arra is, hogy talán bocsánatot kell majd kérned.

 

Oroszlán
VII. 23.–VIII. 23.
Nem érti a szerelmed a szándékaidat és a döntéseidet, hiába próbálod megértetni vele, hogy ez számodra fontos, és szeretnéd, ha melletted állna. Pedig ez nem igazán sikerül egyelőre, és minden lehetséges módon megpróbál lebeszélni a lépéseidről. Talán érdemes meghallgatni az érveit, hiszen neki is van egy bizonyos nézőpontja, de ha úgy érzed, ne kövesd.

 

Szűz
VIII. 24.–IX. 23.
Légy eredeti az érzéseid kifejezésében, okozz örömet annak az embernek, akivel mostanában sok időt töltesz. Ha valóban olyan jól érzed vele magad, akkor fejezd ki valahogy, ezt érteni és értékelni fogja a lelki társad. Előfordulhat, hogy nincs ötleted arra, miként tálald ezt a szép érzést, de kérj nyugodtan segítséget a barátaidtól! Ők mindig örömmel segítenek.

 

Mérleg
IX. 24.–X. 23.
Próbáljátok megérteni egymást, különben beleragadhattok a viták és a követelések sorozatába. Ha a párod igazán szeret téged, nem lesz süket a kéréseidre. Ezzel a hozzáállással csak a csalódást tudjátok megtapasztalni. A csillagok azt tanácsolják, hogy hangolódj a legrosszabbra, és ha mégsem így lesz, örömmel veheted tudomásul. A hétvégét jobb lesz egyedül tölteni.

 

Skorpió
X. 24.–XI. 22.
Igaz, hogy a hétköznapokon – különösen az év végén – nehezebb lazítani, de szánj időt arra, hogy megálljatok a kedveseddel, öleljétek át egymást, nehogy elsodorjon egymástól az élet. Engedd, hogy magával vigyenek az élet áramlatai, hiszen néhány történéssel szemben nem tudsz fellépni, de közben adj időt magadnak arra, hogy élvezd az életedet!

 

Nyilas
XI. 23.–XII. 21. 
Ez most valóban egy súlyos válság volt köztetek a kedveseddel, de talán túl lesztek rajta, ha hajlandó leszel te is mindent beleadni a helyreállításba. A partnered ehhez egyedül kevés lesz. Szomorú, megrázó heteken, napokon vagytok túl, ha ezek a történések nem hoznak össze titeket, akkor semmi. Most vagy soha! Adjatok még egy esélyt magatoknak, kár lenne értetek!

 

Bak
XII. 22.–I. 20.
Ez az ember túlzottan a nyakadra ült, pedig az elején még nem feltételezted volna róla. Kedves, felhőtlen, mindenkit megnevettető személynek tűnt, akivel jó lenni. Most azonban egyre közelebb kerültök egymáshoz, és kezdi megmutatni egy olyan oldalát, amihez neked nem biztos, hogy közöd kellene, hogy legyen. Inkább légy egyedül még kicsit, mint a megalkuvás!

 

Vízöntő
I. 21.–II. 19.
Ez a valaki most megkörnyékezett, és mindent belead abba, hogy közelebb kerüljön hozzád, neked pedig imponál. Rajtad áll, hogy belemész-e egy könnyű, ám annál izgalmasabbnál tűnő kalandba, vagy még időben kihátrálsz belőle. Igaz, hogy mély az a sérelem, amit a kedvesed okozott a kis botlásával azzal a másikkal, de nem biztos, hogy bosszút kell állni.

 

Halak
II. 20.–III. 20.
Az alapjáig elpusztítanád az egész világot... Magad sem érted, miért, de felébredt benned a lázadó és a reformer. Végezni akarsz minden eddig kialakult hagyománnyal, és teljesen új kapcsolatokat építeni. Csak egyet ne feledj: a kedvesed továbbra is ugyanaz, és a reformötleteid nem különösebben inspirálják őt. Ha változtatni szeretnél, ne törj össze mindenkit.

 

 

 

 

Ezeket olvastad már?
Ez a csillagjegy végső döntést hoz a héten

Ez a csillagjegy végső döntést hoz a héten

Ez a csillagjegy ma igazán jó hírt kap, feldobja a napját

Ez a csillagjegy ma igazán jó hírt kap, feldobja a napját

Minden erőddel a szerelmet keresed? Tesztünk leleplezi!

Minden erőddel a szerelmet keresed? Tesztünk leleplezi!

Ennek a csillagjegynek ma alapvető változás állhat be a szerelmi életében

Ennek a csillagjegynek ma alapvető változás állhat be a szerelmi életében

Top hírekEzek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás