RETRO RÁDIÓ

Eleged van a hideg, borús időből? Fogadd meg téli randiötleteinket!





Hideg kezek és meleg szívek: vannak ötleteink, amelyekkel a téli időszakban is felforrósíthatod a párkapcsolatod. Ne hagyd, hogy az időjárás lehangoljon!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.12.12.
randevú Program tél Ötlet

Jól esne egy kis összebújás? Jó helyen jársz, ha olyan téli randevúzási ötleteket keresel, amelyektől melegen és meghitten érezheted magad. Nyáron persze sokkal könnyebb programot találni, olyankor egy egyszerű séta is feltölti az embert. Amikor beköszönt a tél, a választási lehetőségek szűkülnek, ezért segítünk változatosnak maradni!

Profile,Of,Loving,Couple,Spending,Date,Outside.,They,Are,Standing
Tekints úgy a télre, mint az év legösszebújósabb időszakára! (Fotó: Shutterstock)

Nyaralni nem csak nyáron lehet!

Nem kell nagy kiadásokra gondolni, töltsetek egy hétvégét egy erdőszéli, fűthető faházban, hogy elszakadjatok a város zajától és egymásra hangolódhassatok. Még különösebb programra sincs szükségetek, élvezzétek egymás társaságát! Gyújtsátok be a kandallót, társasozzatok, főzzetek együtt és beszélgessetek, amennyit csak tudtok!

Ha még ennél is gazdaságosabb programra vágysz, akkor piknikezzetek otthon! A hidegben nem lenne jó kint ücsörögni, de ha az otthon melegében felszabadítotok némi helyet és leterítetek egy pokrócot, hangulatos légkört teremthettek. Készítsetek ételt, hallgassatok zenét, kártyázzatok és az sem baj, ha egy pohár bor is előkerül. Ugyanígy egy közös főzős délután is megfűszerezheti a napotokat!

Szeretitek az izgalmakat? próbáljatok ki együtt valamilyen téli sportot. Ha a síelés valamiért nem szimpatikus, korcsolyázzatok! A jégen csúszás romantikus, hisz eközben foghatjátok egymás kezét és támogathatjátok egymást. Ha pedig szerencsés helyen laktok, a szánkózás is remek szórakozás lehet, vagy ha szerettek mozogni, öltözzetek fel jól és túrázzatok!

A filmnézéssel töltött esték alulértékeltek, pedig a kedvenc mozik újranézése igenis lehet különleges. Akár az ünnepi vonalon is elindulhattok, a kanapén garantált az összebújás. De persze ugyanezt megtehetitek a moziban vagy a színházban is, ezzel egyszerűen nem lehet hibázni.

Egy közös fürdőzés újra fellobbantja a lángot, történjen ez otthon vagy akár egy fürdőben. Ha már teljesen egymásra hangolódtatok, a közös jóga csak még inkább összecsiszol majd titeket. Elmehettek még borkóstolásra, vagy forró csokit ihattok  egy hangulatos helyen. Ha valami hasznosabban gondolkodtok, meglátogathattok egy állatmenhelyet és sétálni is elvihettek egy kutyust. Csak rajtatok múlik, hogy magasabb szintre emelitek-e a kapcsolatot.





 





Ezeket olvastad már?
Így ettek ők! Ezek voltak a magyar írók kedvencei

Így ettek ők! Ezek voltak a magyar írók kedvencei

Olyan kozmikus együttállás következik, amire több mint 80 éve nem volt példa: kártyavárként dőlhet össze az, amit eddig felépítettünk

Olyan kozmikus együttállás következik, amire több mint 80 éve nem volt példa: kártyavárként dőlhet össze az, amit eddig felépítettünk

40 napig csak narancslén élt a nő: ez történt a testével – Videó

40 napig csak narancslén élt a nő: ez történt a testével – Videó

Meglepő akadályokat görget az élet néhány csillagjegy elé ma

Meglepő akadályokat görget az élet néhány csillagjegy elé ma

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás