RETRO RÁDIÓ

Egy életen át emlegetni fogja a mai kalandot az Oroszlán

Az élménybe nem árt, ha a családját is bevonja.Megosztás
Szerző: metropol
2022.12.03. 07:30
kaland oroszlán

2022. december 3.

Horoszkóp

Kos (03. 21.–04. 20.)

A mai napon olyan feladatok elvégzését tűzi ki célul, amelyekhez segítségre is szüksége lesz. Talán a hétvégi, lazább hangulat teszi, hogy ma az amúgy mogorva emberek is szívesen segítségére lesznek ebben.

Bika (04. 21.–05. 20.)

A belső kiegyensúlyozottság és nyugalom teszi önt annyira népszerűvé a környezete számára. A nagy séták, a relaxáció, a jóga segítenek önnek abban, hogy ezt a lelkiállapotát megtartsa. Szemlélődjön minél többet!

Ikrek (05. 21.–06. 21.)

Rosszkedvűen ébred, pedig nincsen rá igazán oka. Hacsak a tegnap esti kimaradásának nyomaként egy kellemetlen fejfájás nem gyötri. Akár így van, akár nem, a természetnél nincs most jobb gyógyír a bánatára. Kiránduljon!

Rák (06. 22.–07. 22.)

Ma szerencsésen kisiklik minden kétes konfliktus, veszekedésre hajló helyzetből. Ez azért is van, mert ma különösen jókedvű, és ezzel összefüggésben extra toleranciával is bír. Szeressen mindenkit!

Oroszlán (07. 23.–08. 22.)

A napjai monotóniáját szeretné ma megtörni valami kellemes kirándulással. Jól teszi, és a családját se hagyja semmiképp sem otthon. A mai közös kalandjukat talán egy életen át emlegetni fogják.

Szűz (08. 23.–09. 22.)

Szép napja lesz, és valami ünnepi fény ragyogja be. Ön igazán értékeli az advent szépségét. A túl sok zaj viszont zavarja: keresse a békét, a csendet, ha megoldható, pihenjen, lazítson.

Mérleg (09. 23.–10. 22.)

El kellene kicsit engednie magát végre. Folyton a feladatokat hajtja, és azok egyre „menekülnek”, az ideje meg mintha egyre szűkösebb lenne. Ha az időt megtanulná kitágítani meditációval, pihenéssel, szemlélődéssel, csodás módon több maradna.

Skorpió (10. 23.–11. 22.)

Ez a szombat épp jókor jön: van mit bepótolnia az alvás terén. A legjobb, ha a délelőttjére nem is tervez semmi programot. Vagy ha azt már nem úszhatja meg, akkor legalább az ebéd után ne sajnáljon magától egy kis pihenést.

Nyilas (11. 23.–12. 21.)

Mostanában nagyon begubózott, pedig az ön szíve a nagyvilághoz húzna. Talán a hideg idő is teszi, de az is, hogy valahogy rutinszerűvé vált az élete. A hétvége jó alkalom arra, hogy ellentmondjon ennek. Vagy még inkább tegyen.

Bak (12. 22.–01. 20.)

Nem tudja eldönteni, kiben is bízhat: az ismerősei egymásnak ellentmondó dolgokat állítanak. Jobb, ha egyelőre nem fedi fel a titkait mások előtt. Még nincs itt az idő arra, hogy nyílt lapokkal játszhasson.

Vízöntő (01. 21.–02. 18.)

Mostanában különösen vonzónak tűnhet a környezetében élők szemében. A tudását és a tehetségét kamatoztathatja, ha jó értelemben él a vonzerejével. Nem szégyen az, ha kihasználja e helyzeti előnyét!

Halak (02. 19.–03. 20.)

Ma tanúbizonyságát adhatja diplomáciai képességeinek. Professzionális módon képes kezelni vitás helyzeteket. Még örök ellenségeket is kibékíthet, ha vállalja a szószóló szerepét.

 

Ezeket olvastad már?
Zenélni akarsz? Így válassz magadnak hangszert

Zenélni akarsz? Így válassz magadnak hangszert

Bika! Érkezik a bók, méghozzá attól a személytől, akitől vártad!

Bika! Érkezik a bók, méghozzá attól a személytől, akitől vártad!

Ezt a csillagjegyet ma váratlan szerencse éri

Ezt a csillagjegyet ma váratlan szerencse éri

Februári horoszkóp: nagy változásokat ígérnek a csillagok

Februári horoszkóp: nagy változásokat ígérnek a csillagok

Top hírekEzek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás