Csodálatos nap jön a Bikának





Nem mindegy, hogy értékeli a dolgokat.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.12.12.

 

2022. december 12.

Horoszkóp

 

Kos (03. 21.–04. 20.)

Érdekes tapasztalások segítik vasárnap, hogy másképp gondolkodjon valamilyen fontos témáról, mint korábban. Érdemes másokkal is megosztani a tapasztalatokat, az élményeket, mert a beszélgetés során új értelmet nyernek az események...

Bika (04. 21.–05. 20.)

Csodálatos nap áll ön előtt, minden ügyében kedvező fordulat várható. Nem valószínű, hogy ölébe fog hullani a sült galamb, de még a rossz is jó fordulatot vehet. Meg kell tanulnia másként értékelni a dolgokat.

Ikrek (05. 21.–06. 21.)

Nagyon elégedett lehet kedden magával: minden úgy alakul, ahogy remélte és várta. Ám a barátokat sem kellene elhanyagolnia a feladatok mellett. Még akkor sem, ha az egyikőjük nem viselkedett túlságosan szépen a közelmúltban… Gondoljon a szép napokra!

Rák (06. 22.–07. 22.)

A szokásosnál is érzékenyebb lehet hétfőn, de ezzel együtt az intuíciója is erősebb. Munkahelyén talán jobb, ha egyedül dolgozik, így legalább nem veszi át a többiek rezgését. Társaság helyett este is inkább elvonulásra, szemlélődésre szólítják az égiek.

Oroszlán (07. 23.–08. 22.)

Tudatosítania kell magában, hogy az önt ért támadásra hajlamos azonnal dühödten reagálni. Ez persze érthető, de vegye figyelembe, nem biztos, hogy szándékosan akarja bántani, megszólni a másik. Reagáljon hétfőn higgadtan, és vita helyett kezdeményezzen tisztázó beszélgetést!

Szűz (08. 23.–09. 22.)

Olyasmiken tépelődik, amin már rég túl kellett volna tennie magát. Ha ezzel most felhagy, még nagyon jó napja lehet. A sors is bizonyítja, hogy néha csak egyszerűen el kell engedni azokat a dolgokat, amiket nem tud megoldani.

Mérleg (09. 23.–10. 22.)

Sokkal tehetségesebb, mint gondolja magáról. S ez azt is jelenti, hogy az önbizalmát kellene erősíteni. De ezt csak a tapasztalat fogja megadni önnek. Vágjon bele már hétfőn, amit egy ideje tervez! A siker meghozza az önbizalmat is.

Skorpió (10. 23.–11. 22.)

Nehéz elviselni hétfőn a családtagokat: úgy érzi, mindenki önnel csináltatja meg a saját feladatait is. Mielőtt zsörtölődne, jusson eszébe, korábban ön is mennyi mindenben számíthatott rájuk. Vegyen mély lélegzetet, és ne mondja ki rögtön, amit gondol. Meg később se...

Nyilas (11. 23.–12. 21.)

Ön nagylelkű tanácsadó és útmutató vezéregyéniség. Valóban nem méltatlanul követik sokan és fogadják el a javaslatait. Ez azonban nemcsak előnyökkel, hanem kötelességeket is jár. Hétfőn például azzal, hogy be kell tartania az ígéretet, amit tett korábban...

Bak (12. 22.–01. 20.)

Elronthatja a kedvét egy kellemetlen hír – de csak akkor, ha hagyja. Érdemes hétfőn picit jobban körbenézni, és nem engedni, hogy a múló gondok beszűkítsék a tisztánlátását. Ez esetben ugyanis azonnal észreveszi, hogy mennyi jó is történik önnel és ön körül.

Vízöntő (01. 21.–02. 18.)

Egészen kellemes hétfői napra számíthat. Biztosan már többször előfordult az életében, hogy valami rosszul kezdődött, aztán mégis egészen jól alakult végül minden, pontosan úgy, mint ahogy tervezte. Ez a hétfő is ilyen lesz a napi horoszkóp szerint.

Halak (02. 19.–03. 20.)

Rengeteg munkája vagy otthoni teendője lesz hétfőn, de ez nem ok arra, hogy a barátokat, akik keresik, felhívják, mind elhessegesse magától. Találjon időt a kikapcsolódásra! Menni fog!





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás