RETRO RÁDIÓ

Csodálatos nap elé néz a Rák

Valamilyen meglepetésre készül, és ez önnek alighanem mindig nagyobb örömöt okoz, mint annak, akinek szánja.Megosztás
Szerző: metropol
2022.12.07. 07:30

Horoszkóp

Kos (03. 21.–04. 20.)

Nem kellene engednie, hogy a napot beárnyékolja egy családi veszekedés. Úgy tűnik, hogy a konfrontációt nem kerülheti el, de még mindig módja van átalakítani, máshogy megélni. A szókimondás pozitív, a másik sértegetését kellene elkerülnie.

Bika (04. 21.–05. 20.)

A külső szemlélőknek úgy tűnhet, hogy kitaposott úton jár, holott teljesen új koncepciók érlelődnek önben. Azonban az elképzelés önmagában kevés: meg is kellene valósítani, amire vágyik. Kezdje el még ma!

Ikrek (05. 21.–06. 21.)

Kivételesen jól indul a mai napja, teli van energiával, tervekkel, új ötletekkel. Ne hagyja, hogy a külső erők, kedvetlen munkatársak, pesszimista hangok lelombozzák. Önnek van igaza, ha cselekedni akar.

Rák (06. 22.–07. 22.)

Kellemes napja lehet. Valamilyen meglepetésre készül, és ez önnek alighanem mindig nagyobb örömöt okoz, mint annak, akinek szánja. Az adakozás valóban öröm. És most többet is elérhet vele, mint puszta hálát, vagy örömöt.

Oroszlán (07. 23.–08. 22.)

Ma hihetetlen önben a bizonyítási vágy, biztosan semmit nem fog félbehagyni. Tele van lendülettel és ez a tetterő másoknak is energiaforrásul szolgál. Ahogy az lenni szokott, Napként ragyogja be mások életét.

Szűz (08. 23.–09. 22.)

Most még azok is felnéznek önre, akik eddig tudomást sem vettek a teljesítményéről. Ráadásul nemcsak a munkahelyén, de a családjában is ön állja leginkább a sarat. A viták megint az ön jóakaratán fordulnak meg.

Mérleg (09. 23.–10. 22.)

Ha eddig nem talált párra, most esélye van a nagy találkozásra. Ha eddig munkanélküli volt, ma munkaszerződést köthet. Általában azon az életterületen, ahol eddig kudarcot vallott, ma szerencsés lehet.

Skorpió (10. 23.–11. 22.)

Senkit nem érdekel, ha ön a főnököt játssza, ha nincs tényleges hatalom a kezében. Ha viszont van, akkor meg szükségtelen megjátszania magát. Az efféle demonstrációkkal néha éppen az ellenkező hatást éri el, mint amit szeretne.

Nyilas (11. 23.–12. 21.)

A karácsonyi vásárlásokat intézi, és ma különleges vásárlásban lesz része. Szerencse nem csak a megvett áru miatt érheti. Az a személy is fontossá válhat önnek, akitől veszi.

Bak (12. 22.–01. 20.)

Ma igazán csúcson van a kreativitása, szívesen kezdeményez, ha valami felkelti érdeklődését. Érzelmei viszont kissé összezavarodnak, mivel egy szerelmi útvesztőbe keveredik… Jobb, ha tiszta vizet önt a pohárba!

Vízöntő (01. 21.–02. 18.)

Néhány kollégája megpróbálja önre hárítani az őket terhelő felelősséget, sőt még a saját munkájuk egy részét is igyekeznek az ön nyakába varrni. Ha nem áll a sarkára, összecsapnak a feje fölött a hullámok.

Halak (02. 19.–03. 20.)

Valami hiba csúszott a számításaiba, ezért kénytelen lesz kissé átszervezni a napi programját. Szerencsére ön mindig kellően rugalmas, és ennek ma nagy hasznát veheti. A végén még jobban is jár, mintha az eredeti terveket követné.

 

Ezeket olvastad már?
Ez a csillagjegy végső döntést hoz a héten

Ez a csillagjegy végső döntést hoz a héten

Ez a csillagjegy ma igazán jó hírt kap, feldobja a napját

Ez a csillagjegy ma igazán jó hírt kap, feldobja a napját

Minden erőddel a szerelmet keresed? Tesztünk leleplezi!

Minden erőddel a szerelmet keresed? Tesztünk leleplezi!

Ennek a csillagjegynek ma alapvető változás állhat be a szerelmi életében

Ennek a csillagjegynek ma alapvető változás állhat be a szerelmi életében

Top hírekEzek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás