A Szűz próbálja meg elsimítani a feszültséget

Párkapcsolatában változást hozhat a mai nap, az az ön szemléletén is múlik, hogy milyen irányban.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.12.08.

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ma kitudódhat egy olyan dolog, aminek egyáltalán nem örül. Vagy azért, mert önre nézve kellemetlen, vagy éppen azért, mert olyan titokról van szó, amivel ön jobban járt volna, ha rejtve marad mások szeme előtt. Ettől függetlenül még jó is lehet ebből.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Valaki előszeretettel kavargatja a munkahelyi állóvizeket. Mielőtt lelkesen belevetné magát a vélemények és indulatok forgatagába, gondolja végig: találva érzi magát? Mert, ha nem, akkor kár belekeverednie.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ön irigylésre méltó helyzetben van, nem csoda, ha szép számmal akadnak is irigyei. Persze lehet, hogy ugyanakkor mégis elégedetlen a jelenlegi állapottal. Nem kellene! Vegye észre a jó dolgokat!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ne gondolkodjon olyasmin, amire aligha talál most rögtön megoldást. Van, amit jobb az időre bízni. A párkapcsolata is valami ilyesmi lehet. Különösen így van ez, ha távkapcsolatban kénytelen élni. Ne aggódjon, lesz ez másképp is!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Valahogy ma nem működik önben a harci kedv, ezért könnyedén hagyja, hogy mondvacsinált ürüggyel falhoz szorítsák. Pedig, ha már ott van, nehezebb megtalálni a kitörési lehetőséget. Vegye fel a kesztyűt már az elején!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Párkapcsolatában változást hozhat a mai nap, az az ön szemléletén is múlik, hogy milyen irányban. Ön nagyon szerencsés, és sikeres mostanában, és bizony még a társa is irigyelheti. Próbálja meg elsimítani a feszültséget!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A mai nap a szokottnál is higgadtabban tud mérlegelni. A Mérlegnél is Mérlegebb lehet. Semmi meglepő és váratlan nem hozhatja ki a sodrából, pedig jócskán számíthat a meglepetésekre. Legyen is megingathatatlan, ez az ön fegyvere.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Jól alakulhatnak a dolgai a munkahelyén. A főnökei is megbecsülik, és a kollégái közül is sokan számítanak a barátságára. Azt se bánja, hogy ezt részben számításból teszik. Ha baj van, ön is számíthat a viszonzásra.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Csalódhat valakiben, meglehet egy igen közeli ismerősében. De, ha végiggondolja, hogy ez milyen jelentőséggel bír az életében, be kell látnia, hogy nem is olyan nagy a csalódás. Ha fontos önnek ez az ember, bocsásson meg neki!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ismét egy nehéz napra van kilátása: mégse dobja be a törülközőt, mert a kilábalás még csak most kezdődik a nehézségekből. A végén önt is büszkeséggel töltheti el a győzelem. Igazi erőfeszítés nélkül nincs igazi siker sem!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A mai nap az önkifejezésé. Fontosnak érzi, hogy munkájában az ön egyénisége is kifejeződjék. Ha ez a munka sablonossága miatt nem megoldható, akkor ideje valami hobbi után néznie, amiben megélheti ezt a teremtő erőt.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Nem akarja felvállalni a véleményét, mégis úgy hozza a sorsa, hogy az nyilvánosságra kerülhet. Ha így van, bizonyára azért van így, hogy megtanuljon végre kiállni magáért és a gondolataiért. Nem lehet mindig kikerülni a harcot.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás