Vízöntő, higgadjon le, semmi oka az idegeskedésre

Pontosabban, ha van is, a túlfűtöttségével csak még inkább fokozhatja a zűrt.

Megosztás
Szerző: metropol
2022.11.22. 07:30
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ma a szokásosnál is kíváncsibb, minden érdekli, még az is, ami egyáltalán nem tartozik önre. Ezért meggyűlhet a baja valakivel: akár a szomszédjával, akár valamelyik barátjával. Inkább ne szóljon bele a dolgukba!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Nem képes beletörődni, hogy nem irányíthat mindenkit a kedve szerint. Ez egyszer mégis el kell fogadnia, hogy mások, akár még a családtagjai is másként gondolkodnak, és ezt kifejezésre is juttatják. A cselekedeteikben is.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ha most ismerkedik, akkor hajlamos lehet arra, hogy a kiválasztottját olyan tulajdonságokkal ruházza fel, amelyek nem az ő sajátjai. Ezért ne csodálkozzon azon, ha a vége megint csalódás lesz. Kivéve, ha észreveszi a valódi jó tulajdonságait is.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Figyeljen oda jobban másokra. Főleg a családtagjai igényeit kellene jobban szem előtt tartania, ha nem akarja, hogy megnehezteljenek önre. Az odafigyelés sokszor apróságokon múlik. A lényeg a részletekben rejlik.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ma nehéz látogatója akadhat, talán egy folytonosan gondokkal küzdő barát vagy rokon személyében. Hallgassa meg türelmesen a panaszáradatot. Azután pedig tegyen egy nagy sétát, hogy kiszellőztesse a fejét.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ma valami furcsa dologra adja a fejét, amivel meglepi a környezetét. Van, akinek az ellenállását is kivívhatja e tettével, de lesznek azért olyanok is, akik lelkesedni fognak önért. A lényeg, hogy valamit teremteni akar.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ma megfontoltnak kell lennie minden, a munkahelyével kapcsolatos kérdésben. Ha változtatni akar, nagyon alaposan meg kell vizsgálnia a lehetőségeket. Semmiképpen ne döntsön dühből! Ne mondjon ma még se igent, se nemet senkinek!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ön kifejezetten szereti a harcot, s keresi is, mert így megmérheti erejét. Ma is már dühös hangulatban megy be a munkahelyére, és mindjárt találhat is okot arra, hogy valakibe belekössön. Ha legalább humorral teszi, még jól is kijöhet a szituációból.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Nagyon optimistán szemléli az életét, most mindent rózsaszínben lát. Szerencsés, hogy a komor novemberi hangulatokon így úrrá tud lenni. Ég önben most valami belső tűz, ami ragyogóbbá varázsol ön körül mindent. Szeretni fogják!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ha szingli, akkor most a legnagyobb vágya egy meghitt és stabil kapcsolat létrehozása. Ehhez azonban mindig áldozatokat kell hozni. Most jött el az ideje annak, hogy ezt belássa. Nem mindegy, hogy az áldozata mekkora. Van, ami még önnek is tetsző lehet.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Higgadjon le, semmi oka az idegeskedésre. Pontosabban, ha van is, a túlfűtöttségével csak még inkább fokozhatja a zűrt. Némely dolog amúgy is akkor oldódik, meg, ha egyáltalán nem törődünk vele. Talán ez is ilyen.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Végre olyasmire kaphat megbízást, amit igazán szívből és örömmel végez. Ön csak akkor tud hosszú távon elviselni egy munkát, ha az puszta robotnál többet jelent, tán még önmegvalósítást is. Az emberi kapcsolatok is fontosak önnek.

Ezeket olvastad már?
Segítünk! Így őrizd meg a hideg hónapokban is az egészségedet!

Segítünk! Így őrizd meg a hideg hónapokban is az egészségedet!

Hatékony stresszkezelés pirulák helyett: éld meg a meditáció csodáját!

Hatékony stresszkezelés pirulák helyett: éld meg a meditáció csodáját!

Egy életen át emlegetni fogja a mai kalandot az Oroszlán

Egy életen át emlegetni fogja a mai kalandot az Oroszlán

Jó ha tudják a Nyilasok, hogy a lelkük miatt érzik kimerültnek magukat!

Jó ha tudják a Nyilasok, hogy a lelkük miatt érzik kimerültnek magukat!

Hírlevél feliratkozás

Top hírek

Ezek is érdekelhetik