Szingli vagy? Ma váratlan öröm jöhet a Mérlegnek

Az elkövetkező napokban megnő a fizikai vonzerőd.

Megosztás
Szerző: Metropol
2022.11.21. 07:30
horoszkóp

2022. november 21.

Horoszkóp

Kos (03. 21.–04. 20.)

Valami nagyon bántja, s ez kilendíti szokásos lelki nyugalmából. Nagyon sok a kötelezettsége, és a megoldatlan dolgok már erővel nyomják a vállát. De ma nagyot léphet előre, amitől aztán meg is könnyebbül!

Bika (04. 21.–05. 20.)

Ma minden ajtó megnyílhat ön előtt, csak vegye a fáradtságot, hogy be próbál menni rajtuk! Legyen úrrá a megilletődöttségén, és lépjen át az áhított küszöbökön! Tárt karokkal várják, még azok is, akiktől oly nagyon tartott.

Ikrek (05. 21.–06. 21.)

Ön nem az az önfeláldozó típus, most mégis megtesz mindent egy rokonáért. Gondolja meg, meddig megy el, mert ha a vége az, hogy megharagszik arra, akinek segít, akkor végül fordítva sül el a dolog.

Rák (06. 22.–07. 22.)

Nehéz ma a munkatársaival szót értenie. Talán legjobb lenne, ha inkább a magányos munkálkodást választaná, ha teheti. Ha mégsem, akkor próbálja meg elkerülni az érzelmi konfliktusokat, és meddő vitákra okot adó helyzeteket.

Oroszlán (07. 23.–08. 22.)

Ma olyan helyet kell meglátogatnia, amit legszívesebben elkerülne. Sajnos ma nem mondhat nemet. Legyen óvatos, talán nem véletlen, hogy viszolyog attól, ahova menni kell. És ha ezt látják is önön, azzal sokakat kihív maga ellen.

Szűz (08. 23.–09. 22.)

Sokat gondolkodós napja lehet ma, valamin nagyon töpreng, ötletel. De ez nem valami hiábavaló morfondírozás, hanem nagyon is konkrét formát ölt. Életre való tervek, valósítsa meg őket.

Mérleg (09. 23.–10. 22.)

A szabadság iránti igénye most megmutatkozik, de olyan ügyesen, diplomatikusan fejezi ezt ki, hogy senki sem veszi zokon. Fizikai vonzereje is megnő a következő napokban, és ha szingli, akkor örömmel él a kínálkozó lehetőségekkel.

Skorpió (10. 23.–11. 22.)

Az élet mostanában tálcán kínálja önnek a lehetőségeket, és ön élni is tud ezekkel. Ha állást akar változtatni, annak is itt lesz rövidesen az ideje, még kicsit legyen türelemmel. Most a kivárás az igazán célravezető.

Nyilas (11. 23.–12. 21.)

Ma túlteng önben az alkotási kedv: nincs olyan feladat, amit ne lenne képes megoldani. De van valami, ami igazán izgatja, ami legmélyebb énjéből fakad. A legfontosabb mindig az, amit a lélek üzen. Hallgassa meg!

Bak (12. 22.–01. 20.)

Sok vitatkozásra, kellemetlen hírekre számíthat a mai napon. Talán úgy érzi, mindenki az ellensége lett, pedig ez koránt sincs így. Minden hír a tisztánlátását segíti, hogy megalapozottan dönthessen.

Vízöntő (01. 21.–02. 18.)

Ne nyugodjon bele abba, ha mellőzöttnek érzi magát. Önben rengeteg tehetség van, de a világ talán még nem készült fel az elfogadására. Ám ez nem lesz mindig így. Ma sokat tehet azért, hogy végre majd elismerjék az érdemeit.

Halak (02. 19.–03. 20.)

Olyan lehet a mai napja, amilyent teremt magának. Ha valakinek a társaságát végképp nem viseli el, akkor itt az ideje, hogy ezt valamilyen formában a tudtára is adja. Különben ne csodálkozzon, ha ideges, feszült. Vegye a kezébe az irányítást!

Ezeket olvastad már?
Váratlan fejlemény, ma valami különleges vár a Bakra

Váratlan fejlemény, ma valami különleges vár a Bakra

Így lesz az esküvőtök napja felejthetetlen a násznép számára is

Így lesz az esküvőtök napja felejthetetlen a násznép számára is

Rossz hír érkezett a Halaknak: egy barátjában csalódhat a mai napon

Rossz hír érkezett a Halaknak: egy barátjában csalódhat a mai napon

Sorsfordító ez a mai nap! Erre készüljön az Oroszlán

Sorsfordító ez a mai nap! Erre készüljön az Oroszlán

Hírlevél feliratkozás

Top hírek

Ezek is érdekelhetik