Veszélyben lehet a Szűz szerelmi élete, erre figyeljen oda

Többet kellene foglalkoznia a párkapcsolati kérdésekkel és a másik érzéseivel.

Megosztás
Szerző: metropol
2022.11.23. 07:30
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A szingli Kos a flörtölésben örömét leli, de az elköteleződést nem igazán önnek találták ki. Most mégis úgy érezheti, hogy érzelmileg is megérinti a másik, és ez legalább annyira megriasztja, mint amennyire örömmel tölti el. Úgy látszik, van miben változnia.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Úgy érzi, végre a megvalósulás útjára léphet a terveivel. Sajnos azonban mindaddig, amíg a párját nem győzi meg erről, aligha tud örülni a sikereinek. A harmonikus háttér nagyon fontos, és az, hogy érezze, igazán szeretik.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A megoldást a mostban találhatja meg, feledje hát végre a tegnapot, a múltat. Ha folyton elmúlt bajokon rágódik, akkor nem látja meg a mai nap adta lehetőségeket. Meglehet, nem több mint egy kellemes séta egy igaz baráttal. De valódi örömöt ad.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Kreatív és lendületes, s ha ezt a képességét nem kamatoztathatja a munkájában, akkor a mai napon, az otthonában kell megélnie ezt az oldalát. Akár valamit fel is újíthat a házban, vagy átrendezheti a lakást

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Jó érzéke van ahhoz, hogy tudja, mikor érdemes beszélnie, és mikor jobb, ha inkább hallgat a tudásáról. Nem is csak az időzítés számít, hanem az is, hogy kinek mennyit árul el. Van, amit pedig jobb, ha magának tart meg.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Többet kellene foglalkoznia a párkapcsolati kérdésekkel és a másik érzéseivel. Az nem elég, hogy egy fedél alatt élnek és egy asztalnál esznek. Részletekbe menően kellene megbeszélniük a közös terveket, és a lelki dolgokra is sort kellene kerítenie.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Valamibe belekezdett, amit az utóbbi időben elhanyagolt. Most itt az ideje, hogy újra elővegye a dolgot, legyen szó egy kézimunkáról, műalkotásról, hobbiról, vagy kapcsolatról. A Nyilasban járó Nap segíti a tisztánlátásban.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A szépség, a harmónia jegyében telhet a napja. A harmóniát azonban ne úgy értse, mint valami végtelen nyugalmat és semmittevést. Azt sohasem adják ingyen, most is meg kell küzdenie érte. Kedvességgel, szeretettel, odaadással.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Szerencsésnek mondhatja magát, mert képes minden nehézségben meglátni a jót, a lehetőséget is. Az oly sokakra jellemző negativitás, és rosszakarat önre nem jellemző. Ezért is lehet sikeresebb most másoknál.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ön kissé merev lehet mostanában, a párja viszont lágy és engedékeny. Ha ezt nem egymás kiegészítéseként, hanem ütközési pontként élik meg, az nem túl szerencsés. Mivel a kedvesén nem tud, változtasson a saját szemléletén!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Nagyon kellemes napra számíthat: lendületes és vidám, és ez a jókedv most az önt körülvevőkre is átragad. A családtagjainak valóban nagy szükségük is van az ön lelki, szellemi támogatására, és főleg erre a tetterőre, ami ma jellemzi.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Próbáljon meg minél több időt a partnerére szánni, vele eltölteni. Persze nem úgy, hogy ráerőszakolja a saját akaratát, vagy ellenkezőleg, körbeugrálja. A közös örömben eltöltött idő lehet az összekötő kapocs.

Ezeket olvastad már?
Segítünk! Így őrizd meg a hideg hónapokban is az egészségedet!

Segítünk! Így őrizd meg a hideg hónapokban is az egészségedet!

Hatékony stresszkezelés pirulák helyett: éld meg a meditáció csodáját!

Hatékony stresszkezelés pirulák helyett: éld meg a meditáció csodáját!

Egy életen át emlegetni fogja a mai kalandot az Oroszlán

Egy életen át emlegetni fogja a mai kalandot az Oroszlán

Jó ha tudják a Nyilasok, hogy a lelkük miatt érzik kimerültnek magukat!

Jó ha tudják a Nyilasok, hogy a lelkük miatt érzik kimerültnek magukat!

Hírlevél feliratkozás

Top hírek

Ezek is érdekelhetik