RETRO RÁDIÓ

Sorsfordító ez a mai nap! Erre készüljön az Oroszlán





Váratlan öröm aranyozza be az estét.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.11.29.
horoszkóp

2022. november 29.

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Talán nehezen indul a nap, nem várt akadályokkal kellhet szembenéznie. Terveket, ábrándokat sző a következő esztendőre. Bízhat magában, és már most érdemes megtenni a kezdő lépéseket!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A Vízöntő hold miatt nagyon jól teszi, ha kicsit többet mozog ma a friss levegőn. Testének, lelkének is szüksége lenne egy kis felfrissülésre. Ha másképp nem, legalább szellőztessen többet. Vagy kérje kölcsön a szomszéd kutyáját egy kis sétára.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Nagyon beszédes hangulatban van, még a szokottnál is többet kommunikál. Ezzel nem lenne semmi baj, de kifecseghet valamit, amit még nagyon nem kellene, vagy olyasvalakivel oszthatja meg terveit, akire nem tartozik. Erre figyeljen!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Talán úgy érzi, a társa ma mindenben ellenkezik, semmiben sem tesz az ön kedvére. Mielőtt elmérgesedne a vita kettejük között, próbálja meg odafigyeléssel, finomlelkűséggel utána járni, mi a baj. Ön ennek nagy mestere!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Boldog és elégedett lehet a mai napon. Örömmel tölti el a munkája is, és ráadásul valami nagyon jó várja az este. Egy tervezett, vagy véletlen találkozás hozhat örömöt az életébe. Sorsfordító lehet ez a nap.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ma a szerelemben éppolyan sikeres lehet, mint a pénzügyekben. Az üzletemberek extrabevételre, a szerelmesek sok ölelésre, a gyerekek több csokoládéra számíthatnak. A mértéket mindenben ma önnek kell megtalálnia.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Valamilyen munkahelyet érintő dologban kell döntést hoznia. Ha képtelen a tisztánlátásra, kérje ki egy idősebb kollégája véleményét. Tanácsot kérni nem szégyen, és így a döntés következményeinek terhét is megoszthatja.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Szerencsére ma semmi olyan dolga nincs, ami elvonhatná a figyelmét attól, amit igazán fontosnak tart. Tulajdonképpen még a munkáját is érdekesnek fogja tartani, és abban is meglátja az igazi mélységet, mely életének értelmet ad.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A párkapcsolatában és a baráti kapcsolataiban is csupa jóra számíthat. A munkahelyén ugyan lehetnek apró felhőcskék a viszonyokban, de azokat hamar eloszlatja napsugaras mosolyával. Ma mindenkire boldogságot sugároz lénye.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Az önt a közelmúltban ért kudarcra a külvilágban keresi a választ, leginkább a párját szeretné okolni érte. Pedig ön is tudja jól, hogy a hiba máshol van. És a kudarc sem igazi kudarc, csupán tévedés. Keressen új utakat! Ne adja fel!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ha lehet, legyen kevésbé ítélkező a mai napon munkatársaival, családtagjaival kapcsolatban. Különben még úgy járhat, hogy a végén saját magát is el kell ítélnie.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A kitartása, a konoksága éppúgy lehet jó is, mint rossz. Sok múlik azon, mennyire képes mások igényeit is felfogni, és azt respektálni. Ön az az ember, aki a leginkább érzékeny lehet a környezetére. Kezdje magán a szolidaritást!





Ezeket olvastad már?
Heti horoszkóp: ez a csillagjegy találkozik a Nagy Ő-vel

Heti horoszkóp: ez a csillagjegy találkozik a Nagy Ő-vel

A vonzó és funkcionális homlokzatok tervezésének titkai (x)

A vonzó és funkcionális homlokzatok tervezésének titkai (x)

Ennek a csillagjegynek ma minden dolga könnyebben sikerülhet

Ennek a csillagjegynek ma minden dolga könnyebben sikerülhet

A szabadság illatát érzed, miután kipróbáltad ezeket a parfümújdonságokat

A szabadság illatát érzed, miután kipróbáltad ezeket a parfümújdonságokat

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás