Rossz hír érkezett a Halaknak: egy barátjában csalódhat a mai napon

Vegye azonban figyelembe, hogy az illető nem készakarva ártott önnek, őt is a kényszerűség mozgatta.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.11.30.

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Hiába tervezte meg jó előre a mai napját, a sors úgy hozza, hogy mindennek másképp kell történnie. Talán egy betegség dönti le a lábáról, talán váratlan vendégek akadályozzák meg, hogy azt tegye, amit szeretett volna.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A párja folyton másképp értelmezi a szavait: az az érzése, semmiben sem közös már a véleményük. Pedig csak a szavakban értik félre egymást. Ám, ha a kapcsolatuk már csak a verbális kommunikáción múlik, akkor ez valóban nagyon zavaró lehet.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Hosszú távú terveikkel kapcsolatosan vitatkozhatnak ma otthon. Nem érdemes túlfeszíteni a húrt, mert ez valószínűleg olyan probléma, ami idővel magától is megoldódik. Egy biztos: a türelem hosszú távon sokkal kifizetődőbb.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Nem várhatja el a másiktól, hogy mindenben egyetértsen önnel, hogy mindig kiálljon ön mellett. Hagynia kell, hogy a véleménykülönbségének is hangot adjon. Azt azért elvárhatja, hogy ezt ne mások előtt tegye.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A munkahelyén ma feltűnhet a fenyegető konkurencia. Ne riadjon meg a kihívástól. Inkább figyeljen, mert egyáltalán nem szégyen az „ellenségtől” tanulni. Sőt, a legjobb, amit tehetünk, ha átvesszük a módszereit.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Teljes sebességgel működik a mókuskerék, és úgy tűnik ennek semmi nem vet véget. Az jó, ha van mibe belevetnie magát, hiszen, akkor van munkája, de azért a délutánra már próbáljon meg lazítani. Közelednek az ünnepek, még egy kis kitartás!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ma sikerülhet meglepnie a környezetét. Olyan tulajdonsága kerülhet előtérbe, amiről eddig, talán még önmagának sem igen volt fogalma se. A változás meglepő lehet, de csak pozitív értelemben. Örüljön együtt szeretteivel!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A mai napon kissé veszekedőssé, kötözködővé válhat. Sok múlik a kedvese hozzáállásán, mennyire megy bele a vitába, mennyire veszi azt komolyan. Ha sikerül humorral elütni a dolgot, sokkal jobban járnak mind a ketten.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ma megint extra hatékonyságot tanúsíthat. Negyed annyi idő alatt old meg problémákat, mint a kollégái. A hatékonyságát persze nem csak a fürgeségének köszönheti, hanem egy újszerű megoldásnak, azaz a találékonyságának is.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Nem könnyű mindig megtalálni az egyensúlyt a nemtörődömség és a túlzott aprólékosság között. Ön különösen hajlamos arra, hogy e két véglet között hányódjon. Ma azonban a taktikázás mindennél fontosabb a munkahelyén.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ma egyedül maradhat a véleményével a családjában. Ne erősködjön, akármennyire hiszi is azt, hogy ön lát tisztán, a jövő fogja csak megmutatni az igazságot. Lehet, hogy az inkább félúton lesz kettőjük véleménye közt.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Egy barátjában csalódhat a mai napon. Vegye azonban figyelembe, hogy az illető nem készakarva ártott önnek, őt is a kényszerűség mozgatta. Azért persze számon kérheti, hogy tisztázzák a helyzetet. De ne legyen ellenséges vele!

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás