RETRO RÁDIÓ

A Nyilas szerelmi élete ma csodálatosan alakulhat





A párjával ma nagyon kellemes napra számíthatnak. Feltétlen bizalommal vannak egymás iránt, elismerik erényeiket és elnézik a másik hibáit is.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.11.28.
Módosítva: 2022.11.29.
horoszkóp

 

Horoszkóp

 

 

Kos (03. 21. – 04. 20.)

 

 

Ma nagyon könnyen megjegyzi az újonnan hallott dolgokat, gyors és fogékony. Mindenkit meghallgat, s ha kell, segítséget nyújt. Együttérző és készséges másokkal szemben, ami persze nem marad hála nélkül.

 

 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

 

 

Szívvel-lélekkel vesz részt egy munkában. Ragaszkodik ahhoz, hogy mindent alaposan, pontosan csináljon, még akkor is, ha nem népszerű a feladat. Ha ez mégsem sikerülne, változtasson a módszereken!

 

 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

 

 

Némi haladékot kapott a sorstól, hogy jobban átgondolja a lehetőségeit. Ahelyett, hogy kockázatos üzletekbe vágna, vigyázzon inkább jobban a megtakarításaira. Baráti tanácsokra is számíthat.

 

 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

 

 

Kissé szétszórt és figyelmetlen lehet a mai napon. Ezért nem jó a mai napra semmi komoly tárgyalást, nagy odafigyelést igénylő munkát, pláne szerződéskötést időzítenie. Inkább a favágással, a rutin munkákkal foglalkozzon.

 

 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

 

 

Végre elhárulhat egy nagy akadály az ön útjából, amely miatt eddig nem tudta a legfontosabb tervét megvalósítani. Akkor itt az ideje a végső nekirugaszkodásnak, hogy végre azt tehesse, amihez igazán kedve van.

 

 

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

 

 

Ne törődjön azzal, mit is mondanak mások: ha ön biztos a céljaiban, akkor jobb, ha ahhoz tartja magát, mert különben minden szél csak elfújja. A célt csak akkor tudja ugyanis elérni, ha tartja az irányt. Különben épp ön igazol másokat.

 

 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

 

 

Ön nagyon megfontolt mostanában, és jól is teszi: nem árt az eszére hallgatni. De azért nem szabadna minden érzelmét elnyomnia. A mai nap ismét válaszút elé állíthatja. Nem könnyű a döntés, ne hamarkodja el. Még ne véglegesítsen semmit.

 

 

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

 

 

Nem mindig van összhangban az, amit mond, és amit tesz. Ezzel nem csak a környezetében élőket képes megzavarni, hanem önmagában is zavart okoz. A lélek ezt nehezen viseli, még ha az esze jól kezeli is e kettősséget.

 

 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

 

 

A párjával ma nagyon kellemes napra számíthatnak. Feltétlen bizalommal vannak egymás iránt, elismerik erényeiket és elnézik a másik hibáit is. Ez utóbbiban persze önnek kell jó példával elöl járnia.

 

 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

 

 

Borongós kedvű, és ez megakadályozza abban, hogy valami jót tegyen. Pedig alkalma nyílik a jó cselekedetre. Ez már új utakat nyit meg lelke csatornáiban. Folytassa így!

 

 

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

 

 

Több jó dolog történhet ma önnel, de ehhez az kell, hogy legyűrje a rosszkedvét, és lássa meg a lehetőségeket is, amelyek pedig körbeveszik önt. Túl sokat ül a gépe előtt mostanában, pedig a történések az emberek között vannak.

 

 

Halak (02. 19. – 03. 20.)

 

 

Végre túl kellene lépnie a múlton, mert ez nehezíti, hogy a jelen pillanatot teljességében és szépségében megélhesse. A sérelem már a múlté. A szíve ismét ép, egész, ha el tudja végre engedni azt, ami megbántotta.

 









Ezeket olvastad már?
Heti horoszkóp: ez a csillagjegy találkozik a Nagy Ő-vel

Heti horoszkóp: ez a csillagjegy találkozik a Nagy Ő-vel

A vonzó és funkcionális homlokzatok tervezésének titkai (x)

A vonzó és funkcionális homlokzatok tervezésének titkai (x)

Ennek a csillagjegynek ma minden dolga könnyebben sikerülhet

Ennek a csillagjegynek ma minden dolga könnyebben sikerülhet

A szabadság illatát érzed, miután kipróbáltad ezeket a parfümújdonságokat

A szabadság illatát érzed, miután kipróbáltad ezeket a parfümújdonságokat

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás