RETRO RÁDIÓ

Oroszlán, ideje észrevenni a szépet és jót





Fontos megtalálni a kivezető utat a monotóniából.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.11.09.
csillagok

2022. november 9.

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Szokásához híven megint sikerült igen magasra tennie a mércét. Márpedig, ha sokat próbálkozik, abba belefárad. Legyen elégedett a kevesebbel is, és akkor van esélye boldoggá tennie másokat. És persze saját magát is.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ha nem hallgatja el a szándékait, az igen jól jöhet akkor, amikor a terveit meg akarja valósítani. Az kevés, hogy ön elgondol valamit, beszélnie is kell róla. Ne csak annak, akit közvetlenül érint. A segítség bárhonnan jöhet.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Családi belviszályra kerülhet ma sor. Ne aggódjon, semmi sem tart örökké, ez sem. Ám ami a felszínen csak ostoba kötözködésnek tűnik, az mindig mélyebb gyökerű. Néha nem is az a lényeg, amin vitatkoznak. Ásson mélyebbre!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Bár mostanában szokatlanul nehezére esik a kommunikáció, mégse fojtsa bele senkibe a szót. Valamilyen fontos információhoz juthat így. Igaz, talán túl sok is a fecsegés, ami körülveszi. Ezért jól teszi, ha megválogatja az embereket maga körül!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Most koncentráljon a párkapcsolatára, mert a mai napon a kedvese meglepi valami új és jó dologgal. Legyen hálás érte, még ha csekélységnek tűnik is. A lényeg, amit mutat: a szeretetet, gondoskodást. Becsülje meg!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Jót tenne önnek valamilyen program. Végre helyre állhatna megrendült lelki békéje, és több örömet is találna az életben, ha nem csak a monotóniát és a szürkeséget élné meg benne. Az élet tele van örömmel: de azt észre is kell venni.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Nem szereti, ha nem történik semmi. Elvárja, hogy nyüzsögjön ön körül az élet. De a stabilitást is. Márpedig, ha ön nem tesz ez utóbbiért semmit, akkor azzal minden felelősséget nagyvonalúan a partnerére hárít. Ez nem fair!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ráébred ma valaminek a hatására, hogyha keresi az érzelmi problémákat, akkor azok kétszeres hatással nőhetnek a fejére. Ha megtanul elsikkadni apró bántások felett, és a jóra koncentrál, akkor az utóbbi nő meg.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ha valaki nyíltan visszautasítja, akkor kerülje el még a társaságát is. Jogosan dühös! A visszautasítás több mint romboló, hát ha még folyamatosan kell tapasztalnia...

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Úgy érzi, hogy örökös lemaradásban van, ezért az otthonában is dolgoznia kell. Ugyanakkor tudva, vagy tudattalanul, dühíti, hogy mások, talán a társa is folyton csak lebzsel. Mondja ki! Ok a veszekedésre, de a megoldásra is!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Vigyázzon, mert bármily ártatlannak is véli ön a viccelődését, belemarhat valakibe, akit a legkevésbé akart volna megbántani. Valószínűleg teljesen alaptalanul vádolja őt. Ártatlanabb, és ártalmatlanabb, mint gondolja.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Nyugodt, békés, csendes nap vár önre, és ez a kapcsolataiban is visszatükröződik. Tekintse át a maga mögött hagyott kicsit zűrös, feszültséggel terhes napokat, amely tanulását és önismeretét szolgálta. Igyekezzen tanulni a történtekből!





Ezeket olvastad már?
Vége a találgatásnak: megválaszolták a tudósok a legégetőbb kérdést

Vége a találgatásnak: megválaszolták a tudósok a legégetőbb kérdést

Izgalmas napja lesz ma ennek a csillagjegynek

Izgalmas napja lesz ma ennek a csillagjegynek

Ez a három csillagjegy a legkiszámíthatatlanabb mind közül

Ez a három csillagjegy a legkiszámíthatatlanabb mind közül

Tiszta otthonra vágysz? Ez az öt tipp segít, hogy ezt elérhesd!

Tiszta otthonra vágysz? Ez az öt tipp segít, hogy ezt elérhesd!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás