RETRO RÁDIÓ

Megbízhatatlan ember férkőzne a bizalmadba? Ezekre figyelj!

Van olyan ember az életedben, aki csak akkor keres, ha szüksége van valamire? Ígérget, de sosem valósulnak meg az általa mondottak? Mutatjuk a további gyanús jeleket!Megosztás
Szerző: Metropol
2022.11.27. 16:30
megbízhatatlan személy

Bárkinek a környezetében lehetnek számító emberek, de néha nem olyan könnyű átlátni rajtuk. Lehet, hogy nem sokat tudsz róluk, mégis azt várják, hogy mindent elmondj magadról… Az is lehet, hogy hitegetnek, ám mikor szembe szállsz velük, úgy tesznek, mintha ők lennének az áldozatok.

Vannak rosszakarók, akiket megtévesztő viselkedésük miatt nehéz kiismerni. (Fotó: Shutterstock)

Az érdekemberek egyik ismertetőjegye, hogy szeretnek pletykálni és rossz szájízzel beszélni másokról. Lássuk be, ha előtted kibeszélnek valakit, akkor vélhetően rólad is szó esik, ha nem vagy ott. Ezeknek a megbízhatatlan személyeknek a távolléted ideális alkalomnak lesz, hogy rossz színben tüntessenek fel, bármennyire jó is vagy hozzájuk - írja a themindsjournal.com.

Kisebb füllentések helyzettől függően bárkivel előfordulhatnak, de a hazugságok mértéke és gyakorisága meghatározza az embert. A rosszakarók sokszor hazudnak és emiatt nem is éreznek lelkiismeret-furdalást. A kényszeres hazudozók időnként megfeledkeznek arról, miről állítottak valótlant. Csak az érdekli őket, hogy megkapják, amit akarnak.

 

Folyamatosan változik a kérdéses személy baráti köre?

 

A hazug, megtévesztő ember életéből hiányzik az állandóság. Legyen gyanús, hogy amíg te évtizedekig tartó barátságokat kötsz, addig az ő kapcsolatai csak néhány hónapig tartanak. Jellemző rá, hogy gyakran kér szívességet és rád erőlteti az akaratát. Ha nem vagy elég határozott, akkor megpróbál irányítani téged.

Észrevetted, hogy minden, ami ezekkel kétes személyekkel történik, az drámai? Az ő életükben dráma uralkodik, így próbálják elnyerni mások rokonszenvét vagy figyelmét. Jellemző az is, hogy kijátsszák az áldozatkártyát. Bármi is történik velük, az soha, de soha nem az ő hibájuk. Ha a leírtaknak megfelelő ember próbál a bizalmadba férkőzni, kimerültnek fogod érezni magad a jelenlétében. Hallgass az intuíciódra és a régóta melletted lévő barátaidra!

 

Ezeket olvastad már?
Ez a csillagjegy ma igazán jó hírt kap, feldobja a napját

Ez a csillagjegy ma igazán jó hírt kap, feldobja a napját

Minden erőddel a szerelmet keresed? Tesztünk leleplezi!

Minden erőddel a szerelmet keresed? Tesztünk leleplezi!

Ennek a csillagjegynek ma alapvető változás állhat be a szerelmi életében

Ennek a csillagjegynek ma alapvető változás állhat be a szerelmi életében

Horoszkópod elárulja, veled ettől lesz izgalmas a szexuális együttlét

Horoszkópod elárulja, veled ettől lesz izgalmas a szexuális együttlét

Top hírekEzek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás