Ma még a munkát is jó kedvvel fogod csinálni, sugárzó jókedv vár rád





Kedvező nap ez, és valamilyen szórakozás is vár, de ehhez persze el kell végezned a kötelező dolgaidat. Minden, amit magadra vállaltál, ma örömmel tölt el: mintha nem is feladat volna. Így könnyű.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.11.25.
horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Nem tudja, hogyan is lophatná be magát egy bizonyos személy szívébe. Pedig nagyon is egyszerű a módszer. Semmi köntörfalazás nem segít, csak az, ha végre megnyitja a szívét előtte. Fedje fel a lelkét!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Akármennyire felbosszantotta is önt a múltban egy családtagja, azért nem kell örök haragot tartania vele szemben. Ha már jól kidühöngte magát, akkor fordítson a dolgon: engedje, hogy az illető jóvá tegye, amit elrontott.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Lehet, hogy a barátai talán úgy vélik, hogy ön meggondolatlanul társult valakivel, akár szerelmi kapcsolatról, akár üzletiről legyen szó. Elég azonban, ha ön biztos a dolgában. Mert más értékeket is figyelembe vesz, mint azok, akik csak távolról figyelnek.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Kedvező nap ez, és valamilyen szórakozás is várja, de ehhez persze el kell végeznie a kötelező dolgait. Minden, amit magára vállalt, ma örömmel tölti el: mintha nem is feladat volna. Így könnyű.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A szerencse ma az ön oldalán áll, de ez nem szabad, hogy meggondolatlanságra sarkallja. Különösen a pénzügyekben kell mértéktartónak mutatkoznia, akár eladni, akár venni szeretne valamit.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Nehéz feladatokat kaphat, de ön nem az a fajta, aki meghátrálna ezek elől. Most kifejezetten kedveli a kihívásokat, de ne akarjon túl gyorsan eredményt elérni. Az biztosan nem fog sikerülni. Most százszorosan igaz a mondás: türelem rózsát terem.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A csillagai ma azt üzenik önnek, hogy a kisebb nehézségeket azért kapja, hogy leküzdje őket, nem pedig azért, hogy hátat fordítson nekik. Legyen szó munkáról, családról, pénzügyi vagy párkapcsolati gondokról. Mutassa meg az erejét!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Nagyon szenvedélyes természetű, ami jól is van így, de ma azért még saját magán is túltesz. Jó lenne kicsit több higgadtsággal kezelnie a dolgokat. De ez csak kisebb bosszúság, egyébként minden rendben, és az égiek egyengetik az útját.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Valami olyasmi történik ma önnel, ami felborítja a napi terveit. Az, hogy ezt kellemetlenségnek fogja-e fel, vagy épp ellenkezőleg, egy jó lehetőségnek, az nagyban múlik a hozzáállásán...

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Nagyon belebonyolódik egy kérdésbe vagy érzelmi konfliktusba, és nehéz most már tisztán látnia. Viszont van a környezetében egy bölcs ember, akitől tanácsot kaphat. Mással viszont ne beszélje meg a dolgot, mert a túl sok tanács már inkább zavaró lehet.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Túlságosan is törekszik a tökéletességre, pedig vannak területek, ahol nagyvonalúbbnak kellene lennie. És nemcsak másokkal, de önmagával szemben is. Ha túl szigorú, azzal a saját idegeit is felőrli. Legyintsen a dolgokra!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Jó kifejezőkészségének és kedves, szelíd modorának köszönhetően mindenkit maga mellé tud állítani. Ezért jó összekötője lehet az ellenségeknek, összefogója a különféle véleményeknek.





Ezeket olvastad már?
„Gyűlölöm őt, amiért ellopta az életemet” – egy fogyatékos gyereket nevelő anya őszinte vallomása

„Gyűlölöm őt, amiért ellopta az életemet” – egy fogyatékos gyereket nevelő anya őszinte vallomása

Ennél a három csillagjegynél ma mindenképpen legyen zsebkendő, mert megríkatják

Ennél a három csillagjegynél ma mindenképpen legyen zsebkendő, mert megríkatják

61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás