RETRO RÁDIÓ

Feltárul a jövőd: te melyik lángot választod?

Szeretnéd tudni, hogy mi vár rád? Villámtesztünkből megtudhatod, mit tartogat számodra a sors. Minden egy gyors döntésen alapszik!Megosztás
Szerző: Metropol
2022.11.27. 18:30
jövőkép

Ha furdal a kíváncsiság, miként alakul az életed, akkor jó helyen jársz. Kvízünk segítségével némi betekintést nyújtunk az elkövetkező időszakba. Ehhez csak annyit kell tenned, hogy kiválasztod az alábbi ábrán lévő lángok közül a neked leginkább tetszőt.

https://www.pinterest.com/pin/653866439661794615/?mt=login

Ha az első lángra esett a választásod, akkor a jövő lehetőséget kínál arra, hogy a jelenlegi rutinodat lecseréld egy olyanra, amely több örömöt okoz. Ne foszd meg magad attól, hogy jobb életed legyen, légy nyitott! Nagy meglepetések várnak rád, de csak akkor, ha képes vagy elengedni a jelen visszatartó helyzeteit és azokat az embereket, akik gátolják a fejlődésed!

A második láng arra utal, hogy romantikus partnert keresel, akit meg is fogsz találni. Több kérő is akad, és hidd el, köztük lesz az a személy, aki teljességet hoz az életedbe. Maradj nyitott szívű és légy összhangban a lelkeddel, ezzel mintegy magadhoz vonzod a megfelelő személyt.

A harmadik láng alapján a jövőd szakmai téren sikeres lesz. Felismerik a tehetséged és olyan ajánlatot kapsz, amely fejlődéssel és jobb fizetéssel jár. Ez a meglepetés erőfeszítésed gyümölcse, de lehet, hogy az irigyek el akarják venni tőled. Legyél nagyon óvatos a kapcsolataidat illetően!

A negyedik láng szerint pihenőidő következik számodra. Hamarosan olyan tevékenységekre koncentrálhatsz, amelyek tényleg boldoggá tesznek. A mindennapi élet nyomása és a családról való gondoskodás nem kíván majd nagy erőfeszítéseket, így gondoskodhatsz végre magadról is. Szórakozz, kapcsolódj ki!

Az ötödik láng azt súgja, hogy végre figyelembe veszik az ötleteidet, kiélheted a kreativitásod. Abban a bizonyosságban dolgozhatsz, hogy csodálnak és elismernek, ami nagyszerű inspirációs forrás lesz számodra! Engedd szárnyalni a képzeletedet, mert a ragyogás pillanata közelebb van, mint gondolnád.

Ezeket olvastad már?
Zenélni akarsz? Így válassz magadnak hangszert

Zenélni akarsz? Így válassz magadnak hangszert

Bika! Érkezik a bók, méghozzá attól a személytől, akitől vártad!

Bika! Érkezik a bók, méghozzá attól a személytől, akitől vártad!

Ezt a csillagjegyet ma váratlan szerencse éri

Ezt a csillagjegyet ma váratlan szerencse éri

Februári horoszkóp: nagy változásokat ígérnek a csillagok

Februári horoszkóp: nagy változásokat ígérnek a csillagok

Top hírekEzek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás