RETRO RÁDIÓ

Melyik forró itallal indítanád a napod? Leleplezzük személyiséged!

Viselkedésünk és döntéseink meghatároznak minket, öntudatlanul is sokat elárulnak a jellemünkről. Lássuk, egy egyszerű kérdés mennyi mindent fed fel rólad!Megosztás
Szerző: Metropol
2022.11.27. 10:00
képrejtvény

Az alábbi képek közül melyik csészét választanád? Mielőtt a konkrét jellemzőkre térnénk, eláruljuk, hogy azok az emberek, akik négyzetes formákat választanak, nagyon szervezettek, az érzelmeik helyett a tudományban bíznak. A háromszög alakú formákat viszont azok választják, akiknek erős személyiségük van és fontossági sorrendben végzik el feladataikat. A kör alakzat kedvelői érzékenyek, nagy jelentőséget tulajdonítanak a kapcsolatoknak. Döntöttél? Mutatjuk a részleteket!

https://www.pinterest.fr/pin/676665912746692627/

Az első bögre alapján megfontolt és felelősségteljes ember vagy, a fő célod az emberiség megsegítése. Folyamatosan felülmúlod önmagad, mindent megteszel céljaid elérése érdekében. Tanácsaiddal sokat segítesz szeretteidnek.

A második csésze arról árulkodik, hogy mindennél jobban értékeled a szabadságodat. A rutin megfojt téged, ugyanakkor ambiciózus vagy, és tele vagy energiával. Lenyűgöző a dinamizmusod és a céltudatosságod!

A harmadik szerint ragaszkodsz a múltadhoz, de a múltbeli események hátráltatnak és megakadályozzák, hogy tovább lépj. A felfogásod régimódi és kissé elavult, ideje lenne kicsit a jövőbe tekintened!

A negyedik csésze arra utal, hogy sokat törődsz az egészségeddel és folyamatosan keresed a jólétet. Olyan ember vagy, aki nem mindig mondja ki a gondolatait, de minden kiolvasható a szeméből. Nehéz helyzetekben is sikerül nyugodtnak és derűsnek maradnod.

Az ötödikre esett a választásod? Eszerint könnyű átlátni rajtad, főleg, hogy mindig kimondod, amit gondolsz. Az ösztönöd soha nem téveszt meg, az érzelmeidet azonban nehéz visszatartani, és gyakran gyengének érzed magad mások előtt.

A hatodik csészét egy társasági és barátságos ember választja. Napról napra élsz, szeretsz új dolgokat felfedezni. Életszerető ember vagy, akivel bármi is történik, minden helyzetet kihasznál, hogy hasznot húzzon belőle.

Ezeket olvastad már?
Februári horoszkóp: az Ikreknél jöhet a gyerek, a Vízöntőnél válás lehet a vége!

Februári horoszkóp: az Ikreknél jöhet a gyerek, a Vízöntőnél válás lehet a vége!

Testápolás, amit mindenkinek komolyan kell vennie

Testápolás, amit mindenkinek komolyan kell vennie

A Mérlegnek nem lehet most panasza a sorsra

A Mérlegnek nem lehet most panasza a sorsra

Több intimitást vár el szerelmétől a Kos

Több intimitást vár el szerelmétől a Kos

Top hírekEzek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás