RETRO RÁDIÓ

Az Ikrek a héten gondolja át, mi is az, amit érez pontosan!





Kavarognak az érzések és a gondolatok az Ikrek fejében, ugyanis valaki összekavarta őket. De lehet, hogy nem is az a valaki a hibás, hanem az Ikrek maga, aki talán összekeveri a szerelmet a figyelmességgel.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.11.28.
horoszkóp

Kos

III. 21.–IV. 20.

Légy eszednél! Ne vágd magad alatt azt a fát, amelyiken szerencséd van, és amelyiken nem is olyan rossz. Ráadásul azt sem tudod, hogy mi vár rád odalent. A héten nem szabad erőltetni az eseményeket a magánéletedben, még akkor sem, ha nagyon-nagyon szeretnéd. Békésen haladj az áramlással, és élvezd az életet úgy, ahogy a kedvesed adni tudja most neked.

Bika

IV. 21.–V. 20.

Őrült egy hét következik. A nyakadba szakad rengeteg új feladat, miközben a régi dolgaid is szinte követelik, hogy fejezd be őket. A magánéletedben a csillagok szerint valóra válhatnak a legmerészebb álmaid, csak hinned kell benne. Koncentrálj tehát, és kívánj magadnak és a kedvesednek valami csodásat, de a várakozás mellett tegyél is a jobb életért!

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

Olyan sok terved, vágyad van, hogy valójában azt sem tudod, melyiknek a megvalósításával kezdd a hetet. Ha lehet egy javaslat: azzal, amelyik a legégetőbb. Valakivel kapcsolatban összekevered majd a szerelmet a gyengédséggel. Melegséget fogsz érezni a lelkedben. Át kell gondolnod, mi is ez, csak hogy tudj mit kezdeni az érzéssel.

Rák

VI. 22.–VII. 22.

Ne hagyd, hogy a héten az érzelmeid uralkodjanak rajtad. Ha mégis így lesz, fennáll a veszélye, hogy több mindent teszel meg másokért, mint azt valójában kellene. A kedvesed kissé elhanyagol, ami szerinted az ő felesleges hobbijai miatt van. Hiába teszed ezt szóvá, csak vita és sértődés lehet a vége. Észérvekkel mondd el a véleményed!

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 23.

Tegyél egy lépést hátra, mielőbb megbántasz valakit, aki nagyon is érdekel. Próbálj meg uralkodni magadon és ha lehet, ne jelents ki felesleges mondatokat. Elégedetlen vagy a szerelmed külsejével, mert úgy érzed, nem felel meg az ideális megjelenésről alkotott elképzeléseidnek. A természete a lényeg. A megjelenése változik.

Szűz

VIII. 24.–IX. 23.

Különös gonddal figyelj a szavaidra és a tetteidre, mert ezek következményei nem biztos, hogy a legjobb módon befolyásolják a hírnevedet. Hagyd, hogy a kedvesed segítsen valamilyen módon, még akkor is, ha egyáltalán nincs szükséged a támogatására. Fontos számára, hogy érezze: szükséged van rá, mint társra, és értékeld a jelenlétét.

Mérleg

IX. 24.–X. 23.

Belekeveredhetsz egy olyan, számodra idegen kérdés megoldásának a folyamatába, amelyet nem szerettél volna. Meglepetésedre ez a lépés váratlan következményekkel jár majd. A sors egyedülálló lehetőséget ad arra, hogy megtaláld a személyes boldogságodat, vagy megbizonyosodj arról, hogy már megvan. Bízz a megérzéseiben és az ösztöneiben.

Skorpió

X. 24.–XI. 22.

Véletlenül és akaratodon kívül megtudod, mit gondol rólad kedvesed, és mi a véleménye valójában a személyiségedről, illetve a kapcsolatotokról. A kapott információkat gondosan elemezd, illetve azt is, hogy ezek kiknek vagy kinek a „közreműködésével” jutottak el hozzád. Ha jó híreket kaptál, ne légy beképzelt. Ha rosszakat, akkor van min dolgozni és javítani.

Nyilas

XI. 23.–XII. 21.

Minden esélyed megvan arra, hogy konfliktusos helyzetbe kerülj. Sok bátorságra és magabiztos megjelenésre lesz szükséged ahhoz, hogy kézzelfogható veszteségek nélkül lábalj ki belőle. Az egyik munkatársad nem idegenkedik attól, hogy románcba kezdjen veled, ám gondold át, érdemes-e összekeverni a magánéletet a munkával.

Bak

XII. 22.–I. 20.

Elveszettnek érezheted magad, elillant valahová az önbizalmad. Próbáld meg olyan emberek társaságában tölteni az estéket, akik jól bánnak veled, figyelnek rád, ez segít egy kicsit feldobni az elmúlt napok kellemetlen tapasztalatait. Zavar, hogy a szeretett személyt az esze helyett az érzelmei vezérlik, de értékeld az őszinteségét!

Vízöntő

I. 21.–II. 19.

Akaratlanul is szinte szakértő hírnevet szerezhetsz egy olyan témában, amelyben valójában nem vagy túl jártas. Még pénzt is kereshetsz a tanácsadással. A jókkal persze. Figyelj a kedvesed jóllétére is, ne csak a sajátodéra! Főleg úgy, hogy ez neked nem okoz gondot. A szerelmed örülni fog, hogy gondoskodnak róla, és végtelen hálát érez majd irántad.

Halak

II. 20.–III. 20.

Van egy ötleted, terved, amelyhez szeretnéd elnyerni a szerelmed támogatását is, de úgy érzed, hiába minden erőfeszítésed, minden mondatod felé olyan, mint a falra hányt borsó. Opálos szemmel hallgatja az elképzeléseidet és kötelességből bólogat. Lehet, hogy neked kellene változtatnod a hozzáállásodon és végre érthetően el lehetne magyarázni, mi is a lényeg.





Ezeket olvastad már?
Ezeknek a csillagjegyeknek nem úgy alakulnak a dolgaik, mint tervezték

Ezeknek a csillagjegyeknek nem úgy alakulnak a dolgaik, mint tervezték

Heti horoszkóp: ez a csillagjegy találkozik a Nagy Ő-vel

Heti horoszkóp: ez a csillagjegy találkozik a Nagy Ő-vel

A vonzó és funkcionális homlokzatok tervezésének titkai (x)

A vonzó és funkcionális homlokzatok tervezésének titkai (x)

Ennek a csillagjegynek ma minden dolga könnyebben sikerülhet

Ennek a csillagjegynek ma minden dolga könnyebben sikerülhet

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás