RETRO RÁDIÓ

Bízzon önmagában a Vízöntő jegy szülötte, nincs miért aggódni

A munkádban igyekszel többet, jobban teljesíteni. A tehetséged, a kvalitásod, és, főleg ha idősebb vagy, a szakmai tapasztalataid ezt mind-mind lehetővé is teszik. A munkahelyi változások ezért javadra válhatnak. Ne aggódj!Megosztás
Szerző: Metropol
2022.11.24. 07:30
horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ha új szerelmet keres, akkor ma van esélye rá, hogy meg is találja. A Hold is segíti abban, hogy érzelmei megnyíljanak. Ha van párja, ennek akkor is hasznát veheti. Készüljön a romantikára ma este!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Nem kellene már neheztelnie sem önmagára, sem a másikra, ha valami a múltban nem úgy sikerült, ahogy eltervezte. A lelki békéje (lenne) a legfontosabb! Ha az nincs, akkor nehezen értékeli a jelen áldásait.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Végre sikeresnek érezheti magát. Ha eddig hányta-vetette is a sors, most végre megalapozottan örülhet a szerencséjének. Sőt, egy nagy álmát valóra is válthatja. Erre akár koccinthat is ma egy önnek kedves emberrel!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ha veszélyeztet is a döntésével egy régi barátságot, mégis meg kell hoznia. Nem lehet, hogy mindig ön játssza a fekete bárány szerepét egy kapcsolatban. Van, ami még elbírható, de van, ami már túllép minden határt.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Jól állnak a csillagai: ön pontosan tudja, mik a céljai, és az eszközei is megvannak ahhoz, hogy meg is valósíthassa őket. Ma ráadásul váratlan segítséget is kap mindenhez. És talán az illető rejtett motivációira is rájön.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Megint a munka nehezét kapta a munkahelyén, ahogy szokta. Hiába, ez már az ön sorsa, hiszen ön olyan megbízható és kötelességtudó, ráadásul aprólékos és gondos. Hamarosan éppen ezért juthat magasabb státuszba.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ma valahogy minden pompásan sikerül, az időzítés mindenben a legjobb, és a véletlen is a kezére játszik egy fontos kérdésben. Nem lesz oka a panaszra semmilyen tekintetben. Ha magányos, most érdekes, izgalmas ismeretséget köthet.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Akkor érzi magát jól a másikkal, ha a kölcsönösségre törekszik. De ne ön követeljen, hanem adakozzon előbb! A saját szívét kell előbb megnyitnia, ha a másikéra vár. A falak mögül nehéz barátkozniuk.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Fontos eseményeket jeleznek a közeljövőre a csillagok. Az élet ismét összehozhatja valakivel, akiről egyszer már lemondott. A titokzatos, mély kapcsolat, mely összefűzi önöket túl van ráción és döntésen..

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ritkán hibázik, ám a mai napon hajlamos lehet a felületességre. Talán elfelejtette a reggeli kávét, vagy éppen ellenkezőleg, többet is ivott a kelleténél. Tény az, hogy a figyelme akadozó, hol álmatag, hol türelmetlen. Ma ne döntsön!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A munkájában igyekszik többet, jobban teljesíteni. A tehetsége, a kvalitása, és, főleg ha idősebb, a szakmai tapasztalatai ezt mind-mind lehetővé is teszik önnek. A munkahelyi változások ezért önnek javára válhatnak. Ne aggódjon!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Hol van a régi határozottsága? Ha valamit nem akar megtenni, akkor tiltakozzon ellene határozottan! Ha pedig szeretne elérni valamit, akkor tegyen is azért, hogy az úgy legyen! A megoldások kulcsa önnél van ugyanis.

Ezeket olvastad már?
Kiderült a titok, ezért vonzóbbak bizonyos nők másoknál

Kiderült a titok, ezért vonzóbbak bizonyos nők másoknál

A péntek a romantikáról szól a Szűznek

A péntek a romantikáról szól a Szűznek

Elárulják a csillagok, erre a fordulatra készülhetsz februárban horoszkópod szerint

Elárulják a csillagok, erre a fordulatra készülhetsz februárban horoszkópod szerint

Ezekre a csillagjegyekre nehéz nap vár

Ezekre a csillagjegyekre nehéz nap vár

Top hírekEzek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás