RETRO RÁDIÓ

Bika, hallgasson a belső megérzéseire

A sors szinte magától repíti kitűzött céljai felé.Megosztás
Szerző: metropol
2022.11.26. 07:30
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ma adja önmagát, s így másokra is jó benyomást tesz. Az a képessége, hogy a környezetét jól tudja inspirálni, ma különösen kitűnik. Bármit is talál ki, mások is mennek ön után!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A sors szinte magától repíti kitűzött céljai felé. Ezekben a napokban érdemes a belső megérzéseire figyelni, különösen a szerelmi kapcsolata tekintetében, mert most az intuíciói sugallják a jó döntést.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ma szinte repked örömében és jókedvében, maga sem tudja, hogy miért. Ahová megy, ott jó hangulat, vidámság kerekedik. Valaki, aki mindig is szerette ezt a tulajdonságát, átragadó jókedvét, most nem értékeli, sőt soknak tartja. A legjobb, amit tehet, hogy nem vesz tudomást a fanyalgóról.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Sok mindent tervezett hétvégére, és ma megy is minden, mint a karikacsapás, egy a lényeg, hogy koncentráljon arra, amit csinál. Ha nem így cselekszik, hibát véthet, amiért később elnézést kell kérnie. Legyen figyelmes!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Készüljön fel a nagy meglepetésre, amely egy teljesen mindennapos útján történik. Az, hogy az esemény pozitív vagy negatív hatású lesz, az leginkább az ön végszaván vagy értékelésén múlik.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ma félre kellene tennie a sérelmeit, és találkozni valakivel, vagy legalább felhívni az illetőt. Érhetik még meglepetések ezzel a személlyel kapcsolatban, ezért is jó lenne beszélnie vele.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A jövőjével kapcsolatos problémák nyugtalanítják. Most valóban szüksége lehet találékonyságára, hogy megtalálja az utat a gyakran egymással ellentétes érdekek között. Bízzon magában, mert ha valaki ezt megoldhatja, hát éppen ön az!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Érzelmileg meglehetősen hullámzó napja van ma. Feltűnhet egy régi kapcsolat és újraéledhet a szerelem, ha lehetőséget ad rá maguknak. Ha pedig titkos viszonyba gabalyodott, nem szabadul egykönnyen.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Olyan híreket hall egy ismerőséről, amelyek korábban elképzelhetetlenek lettek volna. Ne akadjon fenn ezen, és főleg ne ítélkezzen elhamarkodottan. Lehet, hogy egész más áll a hátterében, mint amire ön gondol.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Fontos ügyek döntéseiben ne másoktól várjon tanácsot, merjen dönteni egyedül, megfontoltan! A mai napon megszerezheti a tartós sikerhez kellő önbizalmat. Több bolygó is segítségére lesz, hogy megtalálja a szerelmet, ezért ha szingli, most lenne érdemes ismerkednie.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Egyszerre foglalkozik több dologgal, nem is csodálkozhat azon, ha kezd a szokásosnál is szétszórtabb lenni. Ma inkább ne foglalkozzon komoly kérdésekkel, pihenjen, relaxáljon, azzal egész biztosan többre megy.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Behízelgő módon próbálkozik önnél egykori szerelme. Ha nem szeretne érzelmileg labilis és kiszolgáltatott állapotba kerülni, akkor ne kezdje újra a régi párral! Mondjon nemet a bizonytalanságra.

Ezeket olvastad már?
Februári horoszkóp: nagy változásokat ígérnek a csillagok

Februári horoszkóp: nagy változásokat ígérnek a csillagok

Akár szingli, akár nem: Ennek a csillagjegynek a mai nap a szerelemről szól

Akár szingli, akár nem: Ennek a csillagjegynek a mai nap a szerelemről szól

Ez a csillagjegy ma maradéktalanul bízhat a megérzéseiben

Ez a csillagjegy ma maradéktalanul bízhat a megérzéseiben

Kati néni isteni galuskája – 89 éves olvasónk hibátlan receptje videóval!

Kati néni isteni galuskája – 89 éves olvasónk hibátlan receptje videóval!

Top hírekEzek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás