A Bika mindenkit az ujja köré csavarhat a héten!





Kiváló a csillagok állása a héten a Bika szülöttének! Minden esélye megvan rá, hogy azt az oldalát mutassa meg, amelyet ő is a legjobban szeret magában. Ha úgy érzi, hogy nemet akar mondani valamire, akkor tegye!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.11.21.
horoszkóp

Kos

III. 21.–IV. 20.

A héten különösen fontos lesz számodra a függetlenség és az igazságosság. Ha bármilyen probléma merül fel a szeretteid és közted, jobb, ha tartotok pár nap szünetet a kommunikációval, de ha lehet, ne is találkozzatok. Az elkövetkezendő napokban viták, konfliktusok várnak rád, és ez nem a legjobb háttér a nyugodt élethez.

Bika

IV. 21.–V. 20.

Képes leszel bárkit lenyűgözni a héten, persze, ha akarod. Az események segíthetnek abban, hogy a megfelelő színben tűnj fel a feletteseid, a kollégáid vagy a szerelemed előtt. Úgy érzed, hogy nemet kell mondanod a kedvesednek egy bizonyos ügyben. Állj ki a véleményed mellett, akkor is, ha nehéz. Magyarázd meg világosan az érveidet.

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

Akaratod ellenére bonyolódsz olyan helyzetekbe, amelyek kellemetlen órákat, napokat okozhatnak neked, ugyanis valaki a saját céljai érdekében belekever egy furcsa ügybe. Valaki pletykákat oszt meg veled, azért, hogy továbbadd ezeket az információkat, de te ne hagyd magad. Maradj távol mások ügyeitől! Minél távolabb, annál jobb.

Rák

VI. 22.–VII. 22.

Felgyorsulnak körülötted az események, mind a kommunikáció, mind az érzelmek terén! Ez a hét kiváló hangulatban telik majd, ezért váratlan döntéseket hozhatsz. Hirtelen eddig elfeledett érzések lesznek rajtad úrrá, új ismeretségeket kötsz és vadul flörtölni kezdesz. Figyelj, nehogy olyat tegyél, amit később megbánsz. Ne lépj át egy bizonyos határvonalat!

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 23.

Több olyan személlyel is találkozol, akiknek a megnyilvánulásaiból egyenesen süt a kapzsiság és az irigység, ezért jobban jársz, ha a napokban senkinek sem hivalkodsz az anyagi helyzeteddel. Egy régi ismerősöd megdobogtatja a szívedet, de azért gondold végig, hogy jó ötlete-e, mert ha nem sül el valami jól, a barátságnak is vége lesz.

Szűz

VIII. 24.–IX. 23.

Egy véletlen rávilágít a kapcsolatodra és megmutatja a problémáitok eredetét. Lehet, hogy ezeket az információkat nem lesz könnyű elfogadni, de semmivel sem nehezebb, mint a sötétben tapogatózni. Örüljetek annak, hogy a sors lehetőséget ad arra, hogy olyannak lássátok a helyzetet, amilyen, így esély van arra, hogy mindent helyrehozzatok.

Mérleg

IX. 24.–X. 23.

A közeljövőben a sors egy olyan emberrel hoz össze, akire amúgy azt mondanád, hogy ez nem a te típusod, és amúgy fel sem figyelnél rá, de most vonz valamiért. A csillagok azonban most azt javasolják: tegyél egy próbát! Csak azért, mert nem az ideálod, lehet hogy kiegészítenétek egymást. Az ellentétek vonzzák egymást és ez normális.

Skorpió

X. 24.–XI. 22.

Végre úgy érzed, hogy egyre vékonyabb az a páncél, amellyel körülvetted magadat. Ez megnyilvánulhat a fokozott érzelgősségben, valamint abban, hogy a szokásosnál sebezhetőbb, gyengébb leszel érzelmileg. Egy szeretett ember bármilyen óvatlan szóval képes megbántani, de odafigyeléssel és ragaszkodással könnyen fel is tudja oldani.

Nyilas

XI. 23.–XII. 21.

A napokban csak az nem vesz észre, aki direkt nem akar, hiszen ragyogsz, szinte lángolsz. A mosolyod, a mozdulataid és a tekinteted különösen mágneses erővel bírnak. A csillagok azt tanácsolják, hogy ne habozz felhasználni ezeket a fegyvereket a romantikus céljaid eléréséhez! A mágikus erőd képes lesz ajtókat és szíveket nyitni!

Bak

XII. 22.–I. 20.

Csalódtál a kedvesedben, mert nem váltotta be az ígéretét, de az is lehet, hogy talán túl magasak az elvárásaid. Ha nem túl nagy bűn az, amivel ennyire kihozott a sodrodból, akkor jobb lesz legalább elnézést kérned a jelenetért, amelyet talán meg sem érdemelt. Ha ezt nem teszed meg, legközelebb nem pazarolja rád az energiáját.

Vízöntő

I. 21.–II. 19.

Bár azt gondolod, hogy mindent tudsz a szerelemről, a napokban a sors meglephet. Főleg ez abban az esetben lesz így, ha egyedülálló vagy és keresed a nagy szerelmet. Eljöhet az a pillanat, amikor elveszted a fejedet, és rájössz: valóban létezik szerelem első látásra! Ha van kedvesed, akkor igazán tüzes napok várnak rátok!

Halak

II. 20.–III. 20.

Emlékezz: ha meg akarsz kapni valamit, azt először hangosan is ki kell mondanod! Ha csak csendben aggódsz vagy belső párbeszédet folytatsz magaddal, soha nem fogsz elérni semmit! Ez különösen igaz a szerelemre és a kapcsolatokra. A szeretett személy nem gondolatolvasó, így ha szeretnél tőle valamit, azt mondd el neki, vagy csak mutasd meg!





Ezeket olvastad már?
Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

70 kecskével szeli át az országot a magyar pár – Ők a XXI. század magyar vándorai

70 kecskével szeli át az országot a magyar pár – Ők a XXI. század magyar vándorai

Egyes savlekötők durván megnövelhetik a migrén kockázatát – egy új tanulmány szerint

Egyes savlekötők durván megnövelhetik a migrén kockázatát – egy új tanulmány szerint

A TikTok mentette meg a bántalmazott anya életét

A TikTok mentette meg a bántalmazott anya életét

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás