RETRO RÁDIÓ

Öt tipp nőknek, hogyan viseljenek egy bőrkabátot idén ősszel





Újra itt az ősz! Lehullanak a levelek, hideg csipkedi az arcunkat, azaz kiváló bőrkabátos idő van. Ha te is olyan vagy, mint a legtöbb nő, akkor szeretsz bőrdzsekit hordani. Fantasztikusan néznek ki majd benne a karjaid, és még a legalapvetőbb ruháidat is menővé varázsolja. De mi van akkor, ha nem tudod, mivel vedd fel a bőrkabátod? Segítünk! (X)



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.10.27.
divat

Ne félj a variációktól

A bőrdzseki, avagy női bőrkabát olyan klasszikus darab, amelyet minden nőnek tartania kell a ruhatárában. Hordható ugyanis farmerrel, ruhával, szoknyával, azaz szinte bármivel! A bőrkabát sokoldalú, és egész évben viselhető. A megvásárlása egy befektetés, hiszen évekig újra és újra hordani fogod, nem beszélve arról, hogy mindig jól mutat majd rajtad. Nem számít, milyen a stílusod, a bőrdzseki sok nő számára lehet a ruhatár alapja. Viselheted alapdarabokkal, de alapként használhatod a formálisabb megjelenéshez is. Lehet, hogy amikor azt mondták neked, „bőrdzseki”, azt gondoltad, hogy ez egy egystílusú darab, de az az igazság, hogy sokféleképpen hordhatod! Ha szereted a változatos megjelenést, összekeverheted a dolgokat, azaz a bőrkabátot farmerral, rövidnadrággal, szoknyával vagy egy tapadós ruhával is viselheted. Meg fogsz lepődni, mennyiféle megjelenést hozhatsz létre ezzel a sokoldalú elemmel.

Építkezz az alapoktól

Ha még nincs a szekrényedben, kezdd azzal, hogy vásárolj egyet a klasszikus női farmerek közül, illetve vegyél néhány stílusos cipőt, amelyek kiegészítik az általad keresett megjelenést. Gondolj a bokacsizmára is, ha elegánsabban szeretnél öltözködni. Ezután adj hozzá egy túlméretezett pulóvert, majd koronázd meg az egészet a bőrkabátoddal. Tökéletes!

Nem mindegy, hogy mivel vesszük fel a bőrdzsekit

Ragadd meg a stílust

A bőrdzseki nagyszerű, mert stílust ad anélkül, hogy hivatalos ruhát kellene viselned, ami azért nagyszerű, mert néha egyszerűen nem akar az ember elegáns darabokat felvenni! A bőrkabát esetében viszont csak adj hozzá egy sima nadrágot és egy csíkos inget, majd fejezd be az összeállítást egy csizmával vagy tornacipővel attól függően, hogy milyen napod van.

Fókuszban a lezserség

Nincs olyan szabály, amely szerint minden alkalommal ki kell öltöznöd, amikor felveszed a bőrkabátodat! Ugyanolyan jól használható elegáns szövetnadrággal, szűk farmerrel vagy akár rövidnadrággal is, csak ügyelj arra, hogy ami alatta van, annak legyen elég helye, azaz ne feszüljön rajtad a bőrkabát. Semmi se látszódjon át, amikor felhúzod a cipzárt. Ehhez nem kell hagyományos fekete motoroskabátot venned, más színben is gondolkozhatsz. A bőrkabátok sokféle színben és stílusban kaphatók, ráadásul cipzárral vagy patentos zárással is elérhetők – érdemes ezeket átnézni vásárlás előtt a MODIVO oldalán.

Ne kövesd a szabályokat

Most, hogy tudod, mit viselj egy bőrdzsekivel, a legjobb, ha kísérletezel! Ebben a játékban nincsenek szabályok. Az egyetlen módja annak, hogy rájöjj, mi illik a testalkatodhoz és a stílusodhoz, ha a ruhák különböző kombinációival próbálkozol. Mindegy, hogy ez azt jelenti, hogy a bőrdzsekit farmernadrággal viseled vagy egy teljesen más stílusú felsőruházattal – a lényeg, hogy érezd benne jól magad! (X)





Ezeket olvastad már?
Ennek a csillagjegynek különösen jól alakulnak a dolgok nagypénteken

Ennek a csillagjegynek különösen jól alakulnak a dolgok nagypénteken

Valóra vált a jóslata, most újabb figyelmeztetést adott ki az „élő Nostradamus”

Valóra vált a jóslata, most újabb figyelmeztetést adott ki az „élő Nostradamus”

Húsvéti angyalhoroszkóp: ennek a csillagjegynek különösen nagy áldást küldenek az égiek

Húsvéti angyalhoroszkóp: ennek a csillagjegynek különösen nagy áldást küldenek az égiek

Kevesebbet alszol napi 7 óránál? Rossz hírünk van

Kevesebbet alszol napi 7 óránál? Rossz hírünk van

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás