Mérleg, derűs szép napra számíthat

A családjában is jól mennek a dolgok, és a társával is kifejezetten harmonikus a kapcsolata.

Megosztás
Szerző: metropol
2022.10.01. 07:30
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ha azt teszi, amihez a leginkább kedve volna, nem biztos, hogy megnyeri vele a családja tetszését. Néha azonban vállalnia kell az efféle konfrontációt, ha önmaga akar maradni. A kompromisszumos megoldás az lehet, ha nekik is kedvet csinál a terveihez, és együtt vesznek részt benne.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Kellemes és nyugodt hétvégére számíthat végre. Annyi megpróbáltatás érte önt a családi életben, s most úgy érezheti, végre értékelik a családtagjai is, amit értük tett. Ha mégsem így lenne, nyugodtan dörgölje az orruk alá!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ön, habár nemigen mutatja ki, nagyon érzelmes, érzékeny ember. A mai napon is szerezhet lelki sérüléseket valaki rossz szavai miatt. Pedig lehet, hogy az illető csak tréfálkozott önnel. Ne hagyja annyiban, inkább kérdezzen rá! Csak ennyin múlik a jó hangulat!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Egész héten át keményen dolgozott, megérdemli hát, hogy a hétvégét úgy igazán pihenéssel töltse. Lehet ez bármi, ami kikapcsolja: baráti találkozó, ágyban lustálkodás, filmnézés. Ha a családja magától nem engedné, akkor követelje ki magának a szabadidőt.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ha manipulálással akar célt érni, biztosan kudarcot vall. Az sem vezet eredményre, ha másokkal akar kíméletlen módon rivalizálni. A tiszta helyzetekben viszont biztosan nyerő lehet. Minden oka megvan rá, hogy higgyen ebben!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Szeretné meghallani azt a bizonyos belső hangot. A világ zajossága most nem vonzza, inkább befelé fordulásra, elmélyedésre szólítják fel a csillagai. A problémáit jelentő dolgokra is csak a csendben találhatja meg a megoldást.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Derűs szép napra számíthat. A családjában is jól mennek a dolgok, és a társával is kifejezetten harmonikus a kapcsolata. Persze ez azon is múlik, hogy ön mennyire megértő. A harmónia el is törhet, ha nem vigyáz, épp ezért ne legyen túl rigolyás!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ma kifejezetten kreatív lehet, és ezt a képességét igazán jól tudja kamatoztatni. Valósággal elbájol valakit különleges, talán kissé különc ötleteivel. Legyen bátor, rugaszkodjon el a földtől!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ma végre sikerül minden nehézség nélkül túljutnia egy olyan akadályon, ami eddig mindig lehetetlen próbatételnek számított. Most végre kiderülhet, ön sokkal többre képes, mint azt magáról elhitte volna. Építse az önbizalmát!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Élete friss szelet kap, ám egyelőre még nem lehet felhőtlen az öröme, hiszen ma még olyan dolgokkal kell foglalkoznia, amiket mások várnak el öntől: kitartás, ez hamarosan másképp lesz – a változás most csak önön múlik, a csillagok mindenben támogatják!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Úgy érezheti, valami, vagy valaki hiányzik az életéből. Nem biztos persze, hogy ezt a valamit csak egy új ismeretség útján szerezheti meg. De ha nincs más út, akkor vegye a nyakába a világot, ismerkedjen, találkozzon, szórakozzon!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Az otthonában ma nyugalom, és valami kellemes, bensőséges hangulat uralkodik. Semmi oka rá, hogy ne érezze jól magát. Ha az élete amúgy sínen van, akkor képes is elengedni magát. Ám, ha nem, akkor a felszín hiába nyugodt.

Ezeket olvastad már?
Váratlan fejlemény, ma valami különleges vár a Bakra

Váratlan fejlemény, ma valami különleges vár a Bakra

Így lesz az esküvőtök napja felejthetetlen a násznép számára is

Így lesz az esküvőtök napja felejthetetlen a násznép számára is

Rossz hír érkezett a Halaknak: egy barátjában csalódhat a mai napon

Rossz hír érkezett a Halaknak: egy barátjában csalódhat a mai napon

Sorsfordító ez a mai nap! Erre készüljön az Oroszlán

Sorsfordító ez a mai nap! Erre készüljön az Oroszlán

Hírlevél feliratkozás

Top hírek

Ezek is érdekelhetik