Ne félj az új dolgoktól, különösen a mai napon legyél nyitott!





A változások hoznak új színt az életedbe, ezért nem kell tartani a mástól. Ami most ijesztőnek mutatkozik az idegensége folytán, az idővel baráttá válhat, és te otthonos leszel benne. Csak a Rákok szeretnek visszafelé mozdulni.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.10.07.
horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Vigyázzon, mert a bolygók jelzése szerint most többet vállal, mint amennyit elbír. Valamin változtatnia kell. Ha nem jelzi a környezetének, hogy másképp kellene beosztani a feladatokat, akkor aligha remélhet változást.

 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ha elégedetlen a párkapcsolatával, akkor most már odáig jutott, hogy mindenféle terveket szövöget a jövőre nézve. Csak annak van azonban valóságalapja, amit a társával is megbeszél. Őszintén, mindent kimondva!

 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Nehéz most türelmesen végiggondolnia bármit is, pedig ma találkozhat egy problémával, amihez higgadtság kell. Lépjen egyet hátra, kell a perspektíva ahhoz, hogy minden részletet átláthasson!

 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A változások hoznak új színt az életébe, ezért nem kell tartani a mástól. Ami most ijesztőnek mutatkozik az idegensége folytán, az idővel baráttá válhat, és ön otthonos lesz benne. Csak a rákok szeretnek visszafelé mozdulni.

 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Egye inkább túlteng önben a szabadságvágy, miközben egyre inkább leterheli magát. Ez a kettősség lassan béklyóként ül a szívére, lelkére. Nem kellene olyan szigorúnak lennie magához! Legyen kicsit lusta, nemtörődöm!

 

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A környezete megszokta már, hogy ön mindig is nagyon határozott volt, és ezt most is elvárnák öntől. Pedig ezúttal bizonytalannak mutatkozik. Ne aggódjon, lehet, hogy ma valóban másnak kell meghoznia a döntést. Várjon kicsit!

 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ön gyakran átengedi a párjának az irányítást, mert az az egyszerűbb megoldás. Ha azonban nagyobb családban él, akkor már nem teheti meg, hogy ne foglaljon állást. Fejtse ki a véleményét, és legyen következetes!

 

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Döntési helyzetbe kerül, olyasmiben kell részt vennie, amivel nemcsak magának, de másoknak is jót tehet. Ennél jobb fordulat, fejlemény nem is kell, mindenképp csapjon le a lehetőségre.

 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Vigyázzon arra, hogy kivel milyen információt oszt meg, mert ma valaki visszaélhet a bőbeszédűségével. Persze, ez leginkább azokra az ismerőseire vonatkozik, akiket mostanában ismert meg. A régi barátokban, rokonokban megbízhat.

 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Már megint önnek kell a kezébe venni a dolgokat. A helyzet addig mérgesedik, amíg ön oda nem áll, hogy egy jó ügyet a kezébe vegyen, vagy valaki hibáját helyre hozza. Hiába, erre csak egy Bak képes.

 

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ma nagyon nehéz lehet úgy végeznie mindennel, ahogy eddig eltervezte. Ne ragaszkodjon annyira a saját elképzeléseihez. Hagyja kicsit, hogy a pillanat vezérelje. Talán azért jut oda, ahova nem is készült, hogy valami jó fordulat érje, vagy érdekes tapasztalat.

 

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Olyan élmény éri, ami megzavarja a nyugalmát. Talán egy régi kapcsolata kezd átértelmeződni. Gondolja végig, vajon valóban jól érzi-e ezt, vagy csak mások láttatják így a dolgokat önnel. Ne hagyja, hogy befolyásolják!





Ezeket olvastad már?
Heti horoszkóp: itt az ideje eldönteni, hogyan tovább!

Heti horoszkóp: itt az ideje eldönteni, hogyan tovább!

Felemészt a stressz és a bizonytalanság? Ezek a gyógynövények segítenek minden bajodon

Felemészt a stressz és a bizonytalanság? Ezek a gyógynövények segítenek minden bajodon

Ennek a két csillagjegynek nagyon rosszul indul a hét

Ennek a két csillagjegynek nagyon rosszul indul a hét

Százmilliókat nyert kaparós sorsjeggyel, váratlan dolgot tett az amerikai nő

Százmilliókat nyert kaparós sorsjeggyel, váratlan dolgot tett az amerikai nő

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás