Megkavarják a bolygók a szeptembert, ez vár rád csillagjegyed szerint





Ebben a hónapban a Merkúr fogja leginkább éreztetni hatását. Lássuk, ennek tükrében mire számíthatsz szeptember hónapban!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.09.05.
Változás

A különböző csillagjegyek másképp élik meg ezt az időszakot. Fontos azonban mindenki számára, hogy hagyjon időt magának és a pihenést se mellőzze, mert szükség lesz a feltöltött energiákra!

A munkában vagy a szerelemben leszel sikeresebb? A választ már megsúgták az égiek! Fotó: Getty Images

A Kosnak kordában kell tartania impulzív hajlamát, diplomatikusabbnak kell lennie és nem szabad hirtelen döntést hoznia. Az intim kapcsolatodban valószínűleg akadnak viták és félreértések, de türelemmel és együttérzéssel minden konfliktust meg lehet oldani. Emiatt a munkahelyeden nehezebb lesz koncentrálni, de még így is jövedelmező állásajánlatot kaphatsz. Ha az új munkahely egy másik országban lenne, érdemes különösen nagy gondot fordítani az apró betűs részletekre.

A Bika kisebb összeomlással találja szemben magát és komoly erőfeszítéseket kell tennie, hogy ne okozzon még nagyobb zavart. Engedd el makacs hozzáállásod és légy agilisabb a kötelezettségvállalásaid tekintetében. Ez a hónap a kapcsolat és a pályaválasztás áttekintéséről szól. Amennyiben elégedett vagy jelenlegi partnereddel, állíts egyértelmű határokat az exeddel szemben. Ahogy a munka elkezd felhalmozódni, kénytelen leszel néhány projektet elengedni. Ez felszabadítja az időd és lehetővé teszi, hogy olyan dolgokra összpontosíts, amelyek elégedettséggel töltenek el.

Az Ikrek érzelmi szorongáson megy keresztül. Kapcsolatba kell lépnie belső énjével és áttekintenie az eddigi életét. Egy konkrét kérdésre a válasz egy hasonló múltbeli helyzetben rejlik. Lehet, hogy ebben a hónapban családi drámával kell megküzdened. A harmónia hiánya és a rivalizálás nyugtalanságot hozhat. Nem szabad hagynod, hogy a kétségek és a külső hatások tönkre tegyék a pároddal való kapcsolatot. Dolgozz a nagyobb bizalom és megértés kialakításán. Pihenésre van szükséged, ám ha friss elmével közelítesz a munkához, rengeteg kreatív ötleted születhet. A munkahelyi siker meghozza azt az inspirációt és motivációt, amit kerestél az életben.

A Rák nosztalgikus hangulatba kerül, mivel kissé kiábrándult jelenlegi körülményeiből. A világos kommunikáció átsegíthet az elégedetlenség ezen szakaszán. Ne térj vissza egy olyan kapcsolathoz, amely tönkrement. Jelenlegi partnereddel lehetnek félreértéseitek, de a szakítás helyett beszélgessetek őszintén. A csillagok szerint minden problémádat meg tudod majd oldani. Ez a hónap kedvező a munka és a karrier szempontjából, a külföldi utak és tárgyalások bőséget és sikert hoznak. Ügyelj azonban arra, hogy ez a szerencsés helyzet ne tegyen kérkedővé vagy arrogánssá.

Az Oroszlánnak ebben a hónapban nyugodtnak kell lennie. A felmerülő kommunikációs nehézségek, a pénzbeli veszteségek, az utazások lemondása és a barátok közötti félreértések feldúlttá tehetnek. Mindig legyen tartalékterved, a heves viták során pedig őrizd meg a hidegvéred, nehogy elmérgesedjen a helyzet. Frusztráló időszak lesz ez számodra, de ez ne befolyásolja azt, ahogyan a szeretteiddel viselkedsz. A hónap második felében lehetőséged nyílik jóvá tenni azt, amit elrontottál. Vállald a hibáidat és őszintén kérj bocsánatot. Csendben végezd a munkád és haladj lépésenként, így lehetsz sikeres.

A Szűznek magasabbak lesznek az igényei, a tökéletességre törekszik. Fontos, hogy körültekintő legyél a nagy vásárlások és a fontos események tervezése során. Eleget kell tenned a párkapcsolatodban a kötelezettségeidnek, amit most komoly erőfeszítésként érzékelsz. Ez az időszak kedvező a munka szempontjából, számos lehetőséget sodor majd eléd az élet. Szeptemberben olyan előrelépést és sikereket érhetsz el a munkahelyeden, amikről már régóta álmodtál. Kilátásban van egy előléptetés, netán egy új állásajánlat. Kezeld jól a pénzügyeid, és fogd vissza a felesleges kiadásokat. Rendezd a fennálló tartozásaid és kerüld a kétes befektetéseket!

A Mérleg nehezen fejezi ki magát és fél a negatív visszajelzésektől. Fontos, hogy higgy önmagadban és hangot adj véleményednek anélkül, hogy külső megerősítésre várnál. A bolygóállás jótékony hatással lesz szerelmi életedre. Kapcsolatodban előtör a romantika, a törődés és a szenvedély. Itt az ideje lenyugodni és feltenni párodnak a nagy kérdést. A hónap második felében apróbb félreértések adódhatnak, de ezek az akadályok nyílt kommunikációval áthidalhatók. A munka kihívást jelenthet számodra ebben a hónapban, a siker érdekében erőfeszítéseket kell tenned. Ne aggódj, az elszántság és az önbizalom átlendít ezen a nehéz időszakon.

A Skorpiónak engednie kell, nem lehet mindig igaza. A barátokkal kialakuló konfliktusok arra kényszerítenek, hogy méltósággal meghajolj, ahelyett, hogy bizonygasd az álláspontodat. Mindig is gyorsan reagáltál a történésekre, de ebben a hónapban kénytelen leszel lassan feldolgozni az érzelmeidet. Őrizd meg a nyugalmad, ne engedd, hogy elragadjon a düh. Ha jól mennek a dolgok a pároddal, akkor utazást tervezhettek, vagy akár arra is gondolhatsz, hogy magasabb szintre emeld vele a kapcsolatodat. A munkád felpörög, ötleteiddel felkelted az emberek figyelmét. Ha az intuíciód most nem olyan erős, mint korábban, akkor se aggódj, ez csak egy átmeneti szakasz.

A Nyilas számára ebben a hónapban a kommunikáció kulcsfontosságú tényező lesz. Ne kezdj drámázni és ne fakadj ki az apróságokon. Szerelmi életed átalakul, a keserű viták és neheztelések tönkretehetik a kapcsolatod. Ne hagyd, hogy a kétségek és a gyanakvás közéd és partnered közé ékelődjön. Kommunikálj nyíltan a problémák békés megoldása érdekében. A konfliktusok sikeres megoldása után romantikus kiruccanás következhet, vagy olyan minőségi időtöltés, amire mindkettőtöknek nagy szüksége van. Ebben a hónapban jelentős sikereket hozhat a karriered. Lehetnek azonban versenytársaid, akik megpróbálnak rossz színben feltüntetni. Ne ess kísértésbe, kerüld a szócsatát!

A Bak számára a munka a legfontosabb, ám szakmai életében visszaesés következhet be. Azokra a projektekre összpontosíts, amelyekbe már belefogtál, ahelyett, hogy új magasságokat próbálnál meghódítani. Jó ötlet megnyomni a szünet gombot és új megközelítésen gondolkodni, ha előkerül egy régi probléma. Összességében a szeptember kedvez a szerelemnek és a romantikának. A pároddal való kapcsolatod megerősödik, a házasodni vágyók előre léphetnek. A munkával kapcsolatos stressz azonban kihatással lehet a kapcsolatodra, ezért ne nyilatkozz elhamarkodottan, különben megbántod a kedvesedet. Töltsetek minőségi időt egymással, hogy még jobban megértsétek egymást. A hónap második felében eredményesebbé válsz a munkában.

A Vízöntő jobban teszi, ha ebben az időszakban nem kezd semmi újba, különösen akkor, ha befejezetlen ügyei vannak. Lehet, hogy úgy érzed, tennél valami impulzívat, például belevágnál egy utazásba vagy vennél egy autót, de azért ügyelj a költségvetésedre. Ha kapcsolatban élsz, a pároddal eltöltött idő és a szívből jövő beszélgetések erősítik a köteléket. Munkádban eléred a kívánt eredményeket, így ez a tökéletes alkalom arra, hogy fontos döntést hozz pénzügyeidet vagy munkalehetőségeidet illetően. Ha azt tervezted, hogy befektetsz, itt az ideje, hogy megtedd!

A Halak számára nehéz hónap a szeptember, különösen, ha szabadon engedi az érzelmeit. A régi minták újra előjönnek és feltépik a sebeket. Ne térj vissza egészségtelen szokásaidhoz, használd ezt az időszakot a sebek begyógyítására. Lehet, hogy érdemes távolságot tartani azokkal, akik negativitást és nyugtalanságot hoznak neked szeretet, növekedés, gyógyulás és harmónia helyett. Ha a szerelmi partnereddel le tudjátok küzdeni a nehézségeket, kapcsolatotok erősebb lesz, mint valaha. A munka terén olyan eredményeket érsz el, amelyek jó irányba mozdítják a karriered. Olyan befektetőkkel, ügyfelekkel és partnerekkel fogsz össze, akik hozzájárulnak a profitodhoz és a sikeredhez!





Ezeket olvastad már?
„Gyűlölöm őt, amiért ellopta az életemet” – egy fogyatékos gyereket nevelő anya őszinte vallomása

„Gyűlölöm őt, amiért ellopta az életemet” – egy fogyatékos gyereket nevelő anya őszinte vallomása

Ennél a három csillagjegynél ma mindenképpen legyen zsebkendő, mert megríkatják

Ennél a három csillagjegynél ma mindenképpen legyen zsebkendő, mert megríkatják

61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás