RETRO RÁDIÓ

Áruld el a hobbid, és megmondjuk, ki vagy! Készen állsz a felismerésre?





Hobbink, érdeklődési körünk és szenvedélyünk segít felfedezni, kik is vagyunk valójában. Az, hogy mivel töltjük a szabadidőnket, igazán árulkodó!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.09.18.
időtöltés

A szabadidős tevékenységek segíthetnek személyiségünk, gondolkodásmódunk és önazonosságunk kialakításában – írja a themindsjournal.com. Gondolkoztál már azon, hogy mit árul el rólad a hobbid? Lássuk, mi mit tudunk elmondani rólad, ha a felsoroltak között megtalálható a szenvedélyed!

Kreatív, önkifejező személyiség vagy, netán szívesen fedezel fel képzeletbeli világokat? Az, hogy mivel töltöd a szabadidődet, leleplezi személyiségedet! (Forrás: Pixabay)

Ha mindened a fotózás, akkor remek megfigyelő és esztétikai készségekkel rendelkezel. Hajlamos vagy a részletekre összpontosítani, és egy adott helyzet legapróbb aspektusait is figyelembe veszed, amikor döntést hozol. Dinamikus és lendületes személyiséged van, ugyanakkor megfontolt, érzékeny, kreatív, figyelmes és higgadt vagy.

Amennyiben szívesen kertészkedsz, te egy nyugodt és békés egyéniség vagy. Kerülöd a konfrontációt, a tökéletességre törekszel, ugyanakkor rendkívül türelmes és határozott vagy. Introvertált típus vagy, ugyanakkor élvezet számodra a szeretteid társaságában lenni.

A fitnesz vagy más sport a szenvedélyed? Tele vagy energiával, dinamikus személyiséggel rendelkezel. Folyamatosan keresed a cselekvési lehetőségeket, az izgalmat és az új élményeket. Magabiztos vagy és erős, könnyen inspirálsz és befolyásolsz másokat. Reális céljaid vannak, és meg is dolgozol azok megvalósításáért.

Ha imádsz sütni-főzni, akkor innovatív személyiség vagy, kiváló problémamegoldó készséggel rendelkezel. Tudod, hogy hozhatod ki a legtöbbet a rendelkezésre álló időből. Kreatív vagy és szenvedélyes, nyomás alatt is jól teljesítesz, de ezekért elismerésre vágysz.

Amennyiben az olvasás a kedvenc időtöltésed, akkor kielégíthetetlen a tudásszomjad. Empatikus vagy, mivel a könyvek lehetővé teszik, hogy megérts másokat, és más szemszögből lásd a dolgokat. Érzelmileg stabil, lelkiismeretes ember vagy, aki hajlamos élvezni a magányt.

Az írás megszállottja vagy? Ha szereted papírra vetni gondolataidat, akkor bizonyára kreatív, motivált és elkötelezett ember vagy, aki jó kommunikációs készségekkel rendelkezik. Az írás az önkifejezés egyik legjobb módja, ez a hobbi tájékozottá tesz. Másokhoz képest te könnyebben megbirkózol a stresszel.

Ha az önkéntesség vonz, akkor a közösség fejlesztését és a rászorulók megsegítését helyezed előtérbe. Erre vállalkozni meglehetősen önzetlen dolog, aki megteszi, rendkívül empatikus, kedves, gondoskodó és együttérző. A jótékonykodók extrovertált egyének, státuszuktól függetlenül szerények és pozitívak.

Amennyiben a világ beutazása lelkesít, akkor kitartó, független, kíváncsi és nyitott személyiség vagy, aki jól kommunikál, és remekül alkalmazkodik a változatos helyzetekhez. Rugalmas, kalandos természet vagy, téged az új tapasztalatok és kultúrák megismerése vonz az életben.

A horgászat a hobbid? Ez azt jelenti, hogy határozott, koncentrált és türelmes ember vagy. Nyugodt környezetben érzed jól magad, időnként szükséged van egy kis egyedüllétre. Eltökéltséged és analitikus gondolkodásmódod lenyűgözi a szeretteidet.

Rajongsz a filmekért? Ha hobbiddá vált a filmfaló életmód, akkor introvertált típus vagy, szívesebben töltöd egyedül az időd, mint másokkal. Intelligens, kritikus gondolkodásmódú egyén vagy, aki empatikus és kíváncsi. Te aztán tényleg szeretsz új világokat felfedezni!

A sakkozókról azt árulja el a hobbijuk, hogy nagyon megfontoltak, elemzőek és türelmesek még stresszhelyzetben is. Képesek kulcsfontosságú stratégiákat kidolgozni. Szenvedélyes, ambiciózus látásmódjuk és intelligens természetük viszi őket előre az életben.

Ha állatmentéssel töltöd a szabadidődet, akkor empatikus, kedves, segítőkész ember vagy. Szereted a természetet, ugyanakkor társaságkedvelő is vagy. Önzetlenséged és megbízhatóságod határtalan, a nehéz helyzetekben mindig számíthatsz a humorérzékedre.

Amennyiben csak hobbiszinten, alkalmanként szerencsejátékozol, akkor extrovertált vagy, imádod az új technológiákat. Jól tudsz stratégiát kialakítani, és nyitott vagy az új tapasztalatokra. Ha azonban ez az időtöltés elhatalmasodik feletted, akkor szorongóvá és agresszívvá válhatsz.





Ezeket olvastad már?
„Egyszerűen a folyosón felejtették, egyetlen orvos sem pillantott rá” – Tamara 12 órát szenvedett magára hagyva a kórház folyosóján, belehalt

„Egyszerűen a folyosón felejtették, egyetlen orvos sem pillantott rá” – Tamara 12 órát szenvedett magára hagyva a kórház folyosóján, belehalt

Ennek a csillagjegynek különösen jól alakulnak a dolgok nagypénteken

Ennek a csillagjegynek különösen jól alakulnak a dolgok nagypénteken

Valóra vált a jóslata, most újabb figyelmeztetést adott ki az „élő Nostradamus”

Valóra vált a jóslata, most újabb figyelmeztetést adott ki az „élő Nostradamus”

Húsvéti angyalhoroszkóp: ennek a csillagjegynek különösen nagy áldást küldenek az égiek

Húsvéti angyalhoroszkóp: ennek a csillagjegynek különösen nagy áldást küldenek az égiek

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás