Bak! Tegyél valamit a kapcsolatodért! Muszáj!





Hiába fél a Bak jegyek szülötte, lépnie kell, ha menteni szeretné a szerelmi életét! A dolgok ritkán oldódnak meg maguktól. Hajrá!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.06.27.
horoszkóp

Kos

III. 21.–IV. 20.

Próbálj meg jobban koncentrálni, nehogy elfelejtsd befizetni a parkolást vagy az utazást. A szétszórtságod ezen a héten bírságot vagy egyéb szükségtelen, indokolatlan kiadást vonhat maga után. A munkahelyeden szokatlan módszerrel oldasz meg egy feladatot, amivel tekintélyt szerzel. A napi feladataid ellátása során ússz az árral, még nem jött el a döntés ideje.

Bika

IV. 21.–V. 20.

A munka lesz a héten a számodra a legfontosabb, ám ennek ellenére nehéz lesz mindenre figyelni, ugyanis sok váratlan esemény tarkítja a napjaidat. A hét közepe felé javul a helyzet, a szétszórtságod sokat „javul”, de nem lesz semmi sem stabil körülötted. Családi körben érkezik pár új hír, amelyek meglepnek, ám ezek közül legalább egy jó lesz.

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

A kedvességed és a figyelmességed bárki kapuit megnyitja. Próbáld meg nem elveszíteni ezeket a tulajdonságokat a heti nyüzsgésben. Nyugodtan kockáztass, ha valami új ötleted van. Ha tartasz a döntésektől, akkor gondolj arra, hogy aki nem kockáztat, az nem iszik pezsgőt. Ami egyébként az alkoholos italokat illeti, jobb, ha kis időre lemondasz róluk.

Rák

VI. 22.–VII. 22.

A Ráknak fel kell készülnie arra, hogy az általa szeretett személy teljesen másképp értelmezheti, kifordíthatja a mondatait, sőt, teljesen igazságtalanul meg is sértődhet. Ha ez megtörténik, ahelyett, hogy vitába keverednél a pároddal, higgadtan el kell neki magyaráznod, mire is gondoltál valójában, és a helyzet javulni fog.

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 23.

Lehetőséget adnak a héten a csillagok arra, hogy kielégítsd a kíváncsiságodat, bármiről is legyen szó. Ha már régóta meg akartad kérdezni a kedvesedet valamiről, akkor itt az ideje! Ha közted és a párod között nincsenek titkok, akkor a tökéletes randevú képlete az, hogy együtt tanultok valami újat. Mindenkinek szüksége van a figyelemre.

Szűz

VIII. 24.–IX. 23.

Lehetséges, hogy a napokban hiányozni fog számodra a kölcsönös megértés a szeretett személyével folytatott kommunikáció során. Ez pedig hibákhoz és félreértésekhez vezethet. Éppen ezért, ha úgy is tűnik számodra, hogy a kedvesed agresszíven vagy furcsán viselkedik, ne sértődj meg! Először gondold át, hogy nem értettek-e félre.

Mérleg

IX. 24.–X. 23.

Azt tanácsolják a csillagok, hogy határozottabban és régimódinak számító módszerekkel fejezze ki az érzéseit – például papíron. Mert bár az online világban úgy tűnik, hogy állandóan kapcsolatban állunk a kedvesükkel, a papírnak különleges, már-már varázslatos tulajdonságai vannak. Ha végre megosztod az érzéseid, sikered lesz!

Skorpió

X. 24.–XI. 22.

A logika, és ne az érzelmek nyelvén kommunikálj a héten a kedveseddel. Néha könnyebben eljutnak a szívhez a száraz következtetések és tények, ez a hét pedig ilyen lesz. Egy emelkedettebb beszélgetés segítségével jobban megérthetitek egymás cselekedeteinek az indítékait. Ha a választottadnak nemcsak a szívébe, hanem az agyába is benéznél, olyasmit is megtudnál róla, amit nem sejtettél!

Nyilas

XI. 23.–XII. 21.

A héten a hangulatod attól függ majd, hogy a legtöbb időt a szeretett személy társaságában töltöd-e. Ha a kedvesed mellett lehetsz, a szerelem lendülete mindkettőtöket a hetedik mennyországba emelhet, ám ha valamiért távol vagytok egymástól, úgy az eksztázis helyett a szürke hétköznapok várnak, és ez nem fog tetszeni.

Bak

XII. 22.–I. 20.

Meg kellene lépned valamit a szeretett személlyel kapcsolatban, ám nem mered, nem akarod, pedig elkerülhetetlen. Ha hagyod, hogy a dolgok maguktól oldódjanak meg, és egyáltalán nem vagy hajlandó semmit sem tenni, akkor eluralkodhat rajtad az apátia, márpedig ilyen lelki fásultságban senki sem tud élni. Ha erőfeszítéseket teszel, meglesz a jutalmad.

Vízöntő

I. 21.–II. 19.

Hiába szeretnéd, a randevún nehéz lesz elkerülni a filozófiai beszélgetéseket! Fel kell készülnöd arra, hogy a szeretett személy időnként a legmélyebb kérdéseket érinti. Ha te magad is hasonló hullámokra leszel hangolva, úgy nemcsak az elmédet edzheted, hanem alkalmat kapsz arra, hogy jobban megismerd a másik lelki és intellektuális igényeit.

Halak

II. 20.–III. 20.

A csillagok azt tanácsolják, hogy ne dugd a homokba a fejedet a sürgető problémák elől. Ha kisebb törés van a szeretett személlyel való kapcsolatodban, a legrosszabb, amit tehetsz, hogy megpróbálod figyelmen kívül hagyni. Nyíltan meg kell beszélnetek a partnereddel, hogy mi zavar mindkettőtöket. Csak együtt vagytok képesek megtalálni a kiutat.





Ezeket olvastad már?
Ennyit kell naponta aludnod, hogy olvadni kezdjen rólad a zsír

Ennyit kell naponta aludnod, hogy olvadni kezdjen rólad a zsír

Ezek a csillagjegyek a vasárnap nyertesei: de a Kosok jobban teszik, ha csendben maradnak

Ezek a csillagjegyek a vasárnap nyertesei: de a Kosok jobban teszik, ha csendben maradnak

Így készítsünk öblítőt házilag!

Így készítsünk öblítőt házilag!

Súlyos figyelmeztetés: évente hat embert öl meg ez a népszerű étel

Súlyos figyelmeztetés: évente hat embert öl meg ez a népszerű étel

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás