Különös kalandokat hoznak a bolygók! Ez a csillagjegy szerelmi kalandba keveredhet





A Hold és az Uránusz ma különös kalandokba viszi bele.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.02.26.
horoszkóp

2022. február 26.

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Hold a váratlan eseményeket hozó Uránusszal fényszöget alkot. A szingli Kost a sors váratlan kalandba sodorhatja egy ismeretlennel. Nem kell feltétlenül szerelemre gondolnia, de az érzés felemelő lesz. Ráébredhet ismét, hogy ön nem tud szenvedély és kalandok nélkül élni!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A szerencse ma az ön oldalán áll, de ez nem szabad, hogy meggondolatlanságra sarkallja. Különösen a pénzügyekben kell mértéktartónak mutatkoznia, akár eladni, akár venni szeretne valamit. Nehogy később megbánja!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Nem tudja, hogyan is lophatná be magát egy bizonyos személy szívébe. Pedig egyszerű a módszer. Semmi köntörfalazás nem segít, csak az, ha végre megnyitja a szívét is előtte. Fedje fel a lelkét!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A Hold és az Uránusz fényszöge jelzi a váratlant, a meglepőt – de nem rosszat! Felesleges lenne a mai nap programját nagyon túlgondolni, úgyis átírják az elképzeléseit az események. Maradjon inkább rugalmas!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A barátai talán úgy vélik, hogy ön meggondolatlanul társult valakivel, akár szerelmi kapcsolatról, akár üzletiről legyen szó. Elég azonban, ha ön biztos a dolgában. Mert más értékeket is figyelembe vesz, mint azok, akik csak távolról figyelnek.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A csillagai ma azt üzenik önnek, hogy a nehézségeket azért kapja, hogy leküzdje őket, nem pedig azért, hogy hátat fordítson nekik. Legyen szó munkáról, családról, pénzügyi vagy társkapcsolati gondokról. Legyen erős!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Nem kell mindenképpen ma meghoznia egy döntést, bármennyire sürgeti is önt valaki. Főleg ne engedje, hogy érzelmi zsarolással csikarják ki önből azt, amit egyáltalán nincs kedve megtenni. Akkor inkább válasszon mást!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A szerelem csak akkor jön el, ha helyet csinál neki a szívében. Amíg régi sértéseket ápol magában, képtelen lesz tisztán látni a helyzetét. Tanuljon meg megbocsátani és engedni! Akkor önnek is megbocsátanak.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Jók a megérzései, és a mai napon különösen. Hallgasson arra a bizonyos belső hangra, és tegyen úgy egy barátjával kapcsolatban, ahogy azt a leghelyesebbnek érzi. Ma különösen tisztán lát.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ma új barátságot köthet, ami idővel akár több is lehet puszta barátságnál. Persze, ha önnek tartós kapcsolata van, akkor nagyon meg kell gondolnia, hogy meddig megy el. Egy barátra viszont nagy szüksége van.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A Hold és az Uránusz ma különös kalandokba viszi bele. Lehet ez szerelmi ügy, vagy valamilyen különös helyszín, ahová elkalauzolja, vagy éppen egy új társaságba csöppen bele. Jót tesznek önnek az új élmények!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Barátságos kedvében van, most bármilyen emberi kapcsolatát elmélyítheti, gyümölcsözővé teheti érzelmeiben. Még a rámenős, barátságtalan embereket is megszelídíti, csak ne bánjon velük a saját eszközeikkel.





Ezeket olvastad már?
Ezek a kőkemény csillagjegyek ma elpuhulnak, érzelmes nap vár rájuk

Ezek a kőkemény csillagjegyek ma elpuhulnak, érzelmes nap vár rájuk

„Az idősebb párommal vesztettem el a szüzességemet – de egyszerűen nem hittem el, amit ezután tett”

„Az idősebb párommal vesztettem el a szüzességemet – de egyszerűen nem hittem el, amit ezután tett”

Hihetetlen: ez a 4+1 étel elősegít a haj növekedését

Hihetetlen: ez a 4+1 étel elősegít a haj növekedését

Ez a csillagjegy ma egy hatalmas horderejű jó hírt kap

Ez a csillagjegy ma egy hatalmas horderejű jó hírt kap

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás