A Szűz ma rájön, a zavarosban is lehet halászni





Úgy érzed, felfordult körülötted a világ? Nem szabad megrémülni, mindenre van megoldás!



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.11.03.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Mosolyra csak mosoly lehet a válasz: ez nagy igazság, és valóban meglepően sokszor bejön. Habár a bolygók mostanság gyakran a gond terébe helyezik a Kosokat, mégis igyekezzen jó képet vágni hozzá. Ez tényleg segít.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Az önt sújtó nehézségeket beszélje meg a családtagjaival is! Nem hordozhat el minden problémát magában. Sok minden már attól megoldódik, hogy kibeszéli. Vagy legalább nem érzi akkora tehernek, ha szeretteivel megoszthatja.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Hogy ez a nap jól vagy rosszul alakul, az szinte teljese egészében az ön kezében van. Mindenesetre igyekezzen megtalálni a hangot azokkal az emberekkel, akikkel kapcsolatba kerül. És lehetőleg kerülje az oktalan pletykálódást.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ma végre sokat bepótolhat abból, amit az eddigiekben elmulasztott megcselekedni, legyen az hivatalos ügy, vagy otthonában felhalmozódott vasalni való. A párja fénylő napsugár életében: kényeztesse, szeresse!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Mostanában kissé önző módon bánik a családtagjaival. Ideje lenne elgondolkoznia azon, mi mindent is köszönhet nekik, mennyiszer számíthatott rájuk, és végül is mire menne nélkülük. Mutassa is ki végre a háláját!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A világ úgy tűnik, fel akar fordulni ön körül. Lehet, hogy ez önt megrémíti, de, ha van szeme hozzá, akkor meg is láthatja benne az önnek szolgáló új lehetőségeket. Rossz nyelvek ezt úgy mondanák: lehet a zavarosban halászni.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A családi problémák végére most jó eséllyel pontot tehet. Ha nem is old meg mindent maradéktalanul és száz százalékosan, de sok mindent átlát és megért. És már nem csak a másikat hibáztatja.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ma kifejezetten forrófejű, sőt, mi több, forróvérű lehet. Flörtölni nem árt, attól azonban tartózkodjon, hogy ennél tovább menjen, többe bocsátkozzon. Egy fájó munkahelyi probléma ma végre megoldódhat.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Néha a tervszerűtlenség üdvösebb lehet, mint a gondosan, aprólékosan megtervezett lépésekben végrehajtott feladatmegoldás. Sok múlik azon is, mennyire bátor. Legyen önben kurázsi! Ha nekivág, menni fog, mint a karikacsapás!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Végre helyrebillent a lelki egyensúlya. Ezt egy jó barátjának is köszönheti, aki kényes ügyekben végre helyére tette az ön lelkét. Hálálja meg neki azzal, hogy ön is tesz valamit érdekében. Ha nem tudja, mit, kérdezze ki finoman, mire lenne szüksége.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ha végképp oda a hite, minden felborulhat ön körül. De a felfordulásból jó is származhat. Legyen kicsit erőszakosabb, és ne habozzon változtatni azon, ami már tűrhetetlen. Lehet, hogy az élet csak a parancsára vár.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Egy munkahelyi konfliktus sohase jön jól. Különösen nem egy ködös-borús délelőttön. De meglehet, épp a saját mogorvasága okozza a külső ködöket, és borúkat. Igazítsa mosolyra reggel az arcát!





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás