Ez nap most több csillagjegynek is bosszúságot fog okozni





A Szűz egy kisebb családi vitába keveredik, az Oroszlán körül rosszindulatú pletykák keringenek.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.11.07.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ma van egy halvány kis esély arra, hogy a családjában rendeződjenek eddig rendezhetetlennek tartott ügyes-bajos dolgok. Annál hatékonyabb lehet, minél kevésbé kerít ennek nagy feneket. Könnyedén könnyebb lehet.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Az optimizmusa annak is köszönhető, hogy nem képes, vagy nem akar túlságosan racionálisan látni bizonyos dolgokat. Igaza van: elemelkedni csak akkor lehet, ha legalább egy ember van, aki magasabb szempontból néz. Legyen ön az!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ha nem akar felmorzsolódni a néha teljesen feleslegesnek érzett küzdelmekben, akkor jobb, ha a visszavonulást választja. A mai napon legalábbis bizonyosan. Ha mer gyengébbnek látszani, akkor bizonyulhat erősebbnek.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Néha ön is lehet bizonytalan, sőt, akár még ügyetlen is. Nem kell azért annyira szerencsétlennek éreznie magát. Mindenki más elnézi önnek azt a kis malőrt, amibe a mai napon keveredik. Miért éppen ön nem tud megbocsátani saját magának?

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Egy rosszindulatú pletykába keveredhet, remélhetőleg tudtán és akaratán kívül. Semmiképp se legyen a továbbadója semmilyen rossz hírnek, mert az nagy valószínűséggel nem igaz. Ha pedig önről van szó, engedje el a füle mellett. Ez már az a szint, amit tisztázni is méltatlan...

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Egy kisebb családi viszályra kerülhet ma sor. Annál inkább a lelkére veszi, minél inkább szereti az illetőt. A törékenység nemcsak a lelkére, de a csontjaira is vonatkozhat ma: egy esésnek sajnos komoly következményei lehetnek.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A mai napon különösen képes lehet az alkalmazkodásra. Szinte színészi képességekről tesz tanúságot, annyira képes feladni önmagát, a saját véleményét. Vigyázzon meddig megy el, lehet, hogy holnap már nem lesz képes rá.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ön tele van akaraterővel és tettvággyal, ezért, ha azt tapasztalja, hogy a környezetében egy állóvízben kell lubickolnia, ezt meglehetősen a lelkére veszi. Ön szereti a vizeket, de most inkább a folyók vonzzák. A nagy sodrú folyamok.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Szereti a környezetét apró ajándékokkal elhalmozni. A barátai otthonai az ön apróságaival vannak tele. Ma végre visszakaphat valamit a sok kedvességből. Méghozzá sokkal nagyobbat kap, mint amit ön valaha is adott.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A mai napon végre lesz ideje arra, hogy egy kicsit rendezze a sorait. Lehetne, mondjuk mindjárt a szobája, a lakása, a háza tája rendezésével kezdenie. A szűkebb lakókörnyezetét is tettekre sarkallhatja.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ma kipróbálhat egy új tevékenységet, amiben örömét is leli. Egy régi hobbiját azonban olyan unalmasnak tarthatja, hogy maga is csodálkozik rajta. Ön folyton a változásban leli örömét. De ez nem igaz a házastársára.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ma több stresszel és nyugtalansággal kell megküzdenie. Lehetséges, hogy egynéhány vendég miatt aggályoskodik. Ne féljen attól, hogy nem mindenben bizonyul tökéletes házigazdának. A fő, hogy örüljenek egymásnak.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás