Ezeknek a csillagjegyeknek ígér szerelemet a hétfő





Azért nem árt, ha mindenki óvatosan kezeli a flörtöket.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.11.08.
horoszkóp

2021. november 8.

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A mai nap alkalmas arra, hogy pontot tegyen egy kényes és bonyolult ügy végére. Akár kihűlt kapcsolatról, vagy működésképtelen munkahelyi viszonyról, kellemetlen barátságról van szó, a mai nap alkalmas lehet a búcsúzásra.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Figyeljen jobban oda az álmaira! Nem kell persze mindent szó szerint vennie, mert az álomképek mindig szimbólumokban közvetítik azt, amit üzenni akarnak. A megfejtésben egy idősebb barátja segíthet önnek.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A mai nap újabb fellángolást hozhat az életébe. Fellángolást, tehát nem tartós tüzet. Persze, még ezzel is jócskán megperzselheti magát is, meg másokat is. Ezért tartsa magát távol az óvatlan flörtöktől!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ne csodálkozzon azon, hogy a párja számon kéri a régi ígéreteit. Ne vegye sértésnek, hanem tegye meg, amit meg tud tenni a jelenben. Meg fogja érteni, ha nem lesz minden száz százalékosan úgy, ahogy tervezték, de látja az igyekezetét.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Sokat és sokszor forognak a gondolatai a pénz körül. Szerencsére ez a gondolatsor a mai napon nem csupán keserűséget, de teremtő, értelmes elhatározásokat is jelent önnek. Ha van lehetősége többet keresni, akkor éljen is vele!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Elképzelhető, hogy elégedetlenkedik, ami önmagában nem baj, de ezt meg kell osztania a kedvesével is. Persze az sem mindegy, hogy mi módon teszi ezt meg. A végső kifakadás, vita megelőzésére még ma este hívja el kedvesét egy baráti vacsorára, sétára, beszélgetésre.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Szép reményekkel indul neki a hétnek, de egy váratlan probléma rögtön megakasztja ezt a lendületet. A humorérzések sok nehézségen átsegíti, mert távol tartja attól, hogy lelkileg is beleengedje magát a történésekbe.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Talán ön is észrevette már, hogy egyre többen néznek önre más szemmel. A különleges csáberő, amit mostanság a magáénak tudhat, nemcsak abban segítheti, hogy új kapcsolatokat kössön, hanem abban is, hogy a régit megújítsa.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ha még nem házas, de van párja, akkor ne féljen az elköteleződéstől. Egy olyan társnak való áll ön mellett, akiről mindig is álmodott. Ne halogassa a házasságot, hamarosan szüksége lesz egy megbízható társra. A szabadság sokat jelent önnek, de nem mindent.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A mostanában a magánéletében tapasztalható nehézségei mind a múltban gyökereznek. Valahogy fel kellene fejtenie ezeket. Akkor a gyógyulás is magától megtörténne.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Legyen határozottabb! Főként a munkahelyén kellene jobban kiállnia az ötleteiért. Ha nem akarja, hogy folyton támadásokkal próbálkozzanak, akkor bizony magának is ki kell állnia magáért. Különben ne csodálkozzon, ha nem tisztelik a határait.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ha önnek nincs saját jövedelme, akkor a párjától való anyagi függősége mostanra már igencsak frusztrálhatja. Jól teszi, ha változtatni akar ezen. Figyelje a hirdetéseket, érdeklődjön a barátainál. Jó lehetőséget találhat.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás