Szerelmes hangulatban érezheti magát ma a Mérleg





Ez a csillagjegy ma különösen érzelmes hangulatba kerül, erre vágyik a legjobban.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.11.06.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ez a nap az öné és a kedvteléseié: olvasson, találkozzon a barátaival, menjen el sétálni. Ma a bolygók támogatják abban, hogy kellemesen teljen az idő. Végre valóban feltöltekezhet, testileg, lelkileg.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A bolygók jelzik, hogy valamilyen fordulóponthoz ért az élete. De ezért természetesen tennie is kell. A csillagok csak a lehetőséget jelzik, de azt önnek kell megtöltenie tartalommal. Legyen tettekre kész!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A bolygók hatására az elmúlt igen aktív időszak után lassan lenyugszik, az élete kezd egy kicsit csendesebb mederben folyni. Ha eddig tisztességesen játszott, akkor nincs mitől tartania.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ma kísértésbe hozhatják a bolygók, lehet, hogy valaki megpróbálja majd rábeszélni valamire, ami nem tetszik önnek. Ha rossz érzése van, utasítsa el az ajánlatot, és ne engedje magát kétes dolgokba belevinni!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Intenzív időszakra kell felkészülnie a következő héten. Ezért jól teszi, ha a mai napot rákészüléssel, pihenéssel tölti. Már ha képes rá. Lehetséges, hogy annyira vibrál ön körül a levegő, annyira pezseg az élet, hogy erre képtelen.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Az érzelmi zavarok, különösen, ha a folyamatos erős önkontroll miatt állandóan elnyomja őket, akár vízháztartási problémákhoz is vezethetnek. A felfázás is ennek lehet az egyik jele. Jobb, ha inkább megéli és főleg kibeszéli az érzéseit.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Igazán szerelmes hangulatban érezheti magát. Az illúziók beteljesülésének ideje jött el az ön számára. A mai napon is akkor érzi magát a legjobban, ha a szerelmével töltheti el, lehetőleg kettesben.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Nagyon kedvező a mai nap. Az intuíciója kiválóan működik, és meglátja a másik rejtett motivációit. Ettől pedig előnybe kerül. Éljen ezzel a képességével, de ne éljen vissza vele!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ha viszonylag friss a kapcsolata, akkor most ellentmondásos érzelmek érik: nem tudja, hogy mitévő legyen, merre lépjen. Szeretne elköteleződni, de úgy érzi, ha ennek bármi jelét adja, a társa azonnal igyekszik kihátrálni. A szabadság viszont önnek már nem is kell annyira.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Érzékinek ígérkezik ez a nap. Hívja meg a barátait is vacsorára, és töltsenek együtt egy kellemes estét. A bolygók pompás éjszakát ígérnek a kedvesével, tele szerelemmel, szexualitással.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ma a a szokásosnál is lendületesebb, mindennél inkább akarja a változást. Nem várhat azonban mindent másoktól. Valamit önnek is meg kell tennie önmagáért, ha tovább akar fejlődni.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Valaki ma egyenesen elhalmozza önt dicséretekkel. Talán hátsó szándékai is vannak, de ön ezzel ma ne törődjön. Jókedvű, és végre úgy érzi, magára talált. Látja az útját, és éppen ezért elnézőbb másokkal szemben is. Nagyon helyesen.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás