Ezekre a csillagjegyekre nagyon erősen fog hatni az újhold





A Skorpió újhold most sokak életét befolyásolni fogja, csillagjegyek, erre figyeljetek...



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.11.04.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Hallgasson a megérzéseire: a mai napon különösen jó tanácsadói lehetnek önnek a belső sugallatok. Kövesse őket, mert így hamarabb célt érhet egy önnek fontos ügyben.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Nagy változásokat remélhet az életében. Ha eddig döcögős volt a szekér, akkor most hirtelen lendületet vehet. Csak legyen óvatos! Képletesen és szó szerint is a kanyarokban és a lejtőn vigyáznia kellene.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ha ön a pozitív kisugárzásával képes meggyőzni valakit, akkor van esélye arra, hogy végre valóra válthassa az álmait. Ehhez először is önmagában kell hinnie. Másodszor: csak gyengéd erőszakot alkalmazhat. Ha egyáltalán bármi ilyesmire szükség van.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Rájön végre, hogy nem kell minden áldozatot önnek meghoznia a családja érdekében. Még így is nagyon sokat tesz. De használja a másik erejét, tehetségét is!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A Skorpió újhold miatt a bolygók jelentős eseményeket hozhatnak az életébe. Sok múlik az érzelmei mélységén, mert a kapcsolataiban most biztosan az ön kezében van a döntés.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Végre egyensúlyba került a külvilággal és önmagával is. Ez alkalmat ad önnek arra, hogy más, új mederbe kezdje el terelgetni az életét. Különösen akkor, ha a régi utat már üresnek, kopottnak, meguntnak érzi. De nem kell mindent kidobnia!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A bolygók ma hozhatnak nehézségeket, de értékes tanulságokat is. Meg is nyílhat ön előtt egy tündéri út, amely nagyon magasra vezet. Bele ne szédüljön!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Lehet, hogy ez nem lesz nyilvánvaló azonnal, de most egy új ciklus veszi kezdetét az életében a Skorpió újholddal. Változik a gondolkodásmódja, és az életének is új irányt ad. Mutassa ki a háláját mindazért, amije van.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Itt az ideje, hogy szokatlan és eredeti ötleteit végre meg is valósítsa. Ehhez most megfelelő utat, módot, avagy pénzeszközöket is találhat. Egy mecénás is ön mögé állhat. Lehet, hogy az illető szerelemmel is közelít. Ez most mellékes.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Új emberek keresik az ismeretséget, a kapcsolatot önnel. Önnek talán nehezére eshet, hogy felfedjen magáról dolgokat, de tapasztalni fogja, hogy nem is árul el titkot. Valaki átlát önön. Ez lehet, hogy rémisztő, de egyben megkönnyíti a dolgát.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Nagyon sok idejét lekötheti a pénzügyek intézése a mai napon. A maga érdekében is sokat tehet ez ügyben, de valószínűbb, hogy mások érdekében kell elsősorban tevékenykednie. Annál boldogabb lehet, minél többnek segíthet.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A mai napon végre arra összpontosíthat, ami a legfontosabb az életében. Talán csodálkozik, hogy a beígért szerencse mért nem ott éri, ahol várná. De annak örüljön, amiben valóban sikeres. És arra is kell most koncentrálnia.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás