A Nyilas legyen hű önmagához és az elveihez!





Bár értelmetlennek tűnik, a csillagok mégis azt üzenik a Nyilasnak, hogy a héten mindenképpen maradjon hű önmagához és az elveihez!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.11.22.
horoszkóp

Kos

III. 21.–IV. 20.

Rossz híreket kapsz pár idősebb rokontól, de ne izgulj, lesznek jó újdonságok is! A lényeg most is azon áll majd, hogy hogyan tudod megőrizni rázós helyzetekben is a nyugalmadat. Kedvesed mostanában kissé csípősebb stílusban válaszolgat a kérdéseidre, mint azt talán kellene, de veszekedés helyett próbáld megérteni az ő helyzetét is.

Bika

IV. 21.–V. 20.

Ezen a héten az elégedettség boldog hullámai simogatják a lelkedet. Élvezd ki a nyugalmat, a békét, ami ezekből a napokból árad, és élvezd ki a kellemes pillanatokat! Újdonsült szerelmeddel mostanában sok időt tudtok együtt tölteni, így egyre közelebb kerültök egymáshoz, ám ez kisebb súrlódásokkal is együtt jár. Néha elgondolkodsz a folytatáson.

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

Olyan időszak köszöntött rád, amikor muszáj lesz figyelni a megtakarításaidra. Ez a tény nem igazán van kedvedre, de inkább fogadd el, és ne tiltakozz. A felesleges költekezés később megbosszulná magát! Kedvesed eléggé erőteljesen próbál meg rábeszélni valamire, amit nem szeretnél. Mondd meg neki, hogy ezt alaposan át kell gondolnod, nincs kedved elsietni a döntést.

Fotó: GettyImages

Rák

VI. 22.–VII. 22.

Szinte az egekig ér az energiaszinted! Használd ki az alkalmat, most mutasd meg, milyen óriási teherbíró képességed van, mert ez megalapozza a jövőbeni sikereidet is. A partnered elől legszívesebben elbújnál, ami most belefér, de te is tudod: nem kerülheted el, hogy leüljetek, és alaposan, őszintén átbeszéljétek, hogy kit és mi zavar ebben a kapcsolatban.

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 23.

Itt az ideje kipróbálni valami újat, talán valami teljesen újat. Mondjuk egy új életet. Jelenleg szinte leküzdhetetlennek tartasz egy családi problémát, amely viszont nem az. Nyugodtan hidd el, hogy meg tudod oldani, csak kezeld úgy, ahogy a helyzet megkívánja. Bátran, olyan „oroszlánosan”, menni fog az! A kedvesed meg csak pislog majd, hiszen örül egy harcias társnak.

Szűz

VIII. 24.–IX. 23.

A barátaid, ismerőseid jó irányba húznak, vagyis húznának, ezért ne tiltakozz, ússz az áramlattal, és jó dolgok várnak rád. Most alkalmad lesz sokat tenni a családod jobb jövőjéért. Ne tétovázz! Szerelmeddel éppen egy érzelmi válságon mentek keresztül, ami miatt ő nyitott lenne a vitára, ám te csendre, nyugalomra vágysz. Nyugodtan tölts egyedül egy napot! Szükséged van rá!

Fotó: GettyImages

Mérleg

IX. 24.–X. 23.

Bármennyire is hízelgő, ez most nem a legmegfelelőbb alkalom egy munkahelyváltásra vagy egy komolyabb vállalkozás beindítására. Vedd tudomásul, hogy mostanában elfoglalt vagy, és belőled is csak egy van. A túlhajszoltság még sosem hozott jó eredményt! Szerelmeddel nem mered megosztani az érzéseidet, de ez csak átmeneti hangulat lesz. Nyugodtan várhatsz, nem siettet senki!

Skorpió

X. 24.–XI. 22.

Nyugtalan elméd ismét talált magának egy ellenfelet, akiről azt gondolja, hogy nem képes vele felvenni a versenyt, pedig ez nem így van. Kerekedj felül a félelmeiden, és az idő mindent megold. A kedveseddel szemben engedj a makacsságodból, és támogasd az ötleteit, terveit, még akkor is, ha most úgy érzed, ez nem jó ötlet. Néha hallgasd meg a másik felet is!

Nyilas

XI. 23.–XII. 21.

Légy hű önmagadhoz és az elveidhez akkor is, ha ez mostanában éppenséggel reménytelen és értelmetlen vállalkozásnak tűnik. Az őszinteséged felkelti valaki figyelmét, aki segít megvalósítani a céljaidat. Kedvesed mostanában kissé idegesítően próbálja magára vonni a figyelmedet, ami neked nem tűnik túl őszintének. Mondd el neki a kétségeidet.

Fotó: GettyImages

Bak

XII. 22.–I. 20.

Az otthonodban most béke honol. Mindenki szeret a családi fészekben lenni, tedd hát még vonzóbbá ezt a fontos helyet! Süss, főzz, takaríts! Mutasd meg, milyen csodálatos is tudsz lenni! Kedveseddel is feltűnően előzékeny vagy és megértő, amit ő majd értékelni fog. Légy ilyen máskor is, ez harmóniát és szerelmet hoz a kapcsolatotokba.

Vízöntő

I. 21.–II. 19.

Ideje, hogy foglalkozz azokkal az apró, ám eddig megoldatlan feladatokkal, amelyek szinte kísértenek, nem hagynak nyugodni. Úgy érzed, mindenki ellened van, de ez csak átmeneti hangulat. Élj nyugodtan, és hagyj másokat is élni! Szerelmi fronton mintha kitisztulna minden, és végre határozottan tudsz majd dönteni. Engedj a spontán érzéseidnek!

Halak

II. 20.–III. 20.

A makacsság néha még vonzó is lehet! Van pár ember az életedben, aki ki tud borítani, de most semmiképpen ne hagyd, hogy kihozzanak a sodrodból. A rendíthetetlenséged most segíthet helyreállítani az egyensúlyt. Ami a szerelmi életedet illeti: mutasd meg a másik felednek, hogy milyen csodálatos az élet, és ő szívesen játszik együtt veled!





Ezeket olvastad már?
Így készítsünk öblítőt házilag!

Így készítsünk öblítőt házilag!

Súlyos figyelmeztetés: évente hat embert öl meg ez a népszerű étel

Súlyos figyelmeztetés: évente hat embert öl meg ez a népszerű étel

Így keressünk pénzt a lakásunkkal!

Így keressünk pénzt a lakásunkkal!

Ezek a kőkemény csillagjegyek ma elpuhulnak, érzelmes nap vár rájuk

Ezek a kőkemény csillagjegyek ma elpuhulnak, érzelmes nap vár rájuk

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás