A csillagoknak hála csodálatos napja lesz az Oroszlánnak





Jól működnek a dolgok, mind a munkahelyeden, mind a családi életedben, dőlj hátra és élvezd.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.11.02.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A párkapcsolatában talán nem működik minden úgy, ahogy szeretné. Nehezen viseli el, hogy a társa más, mint akkor, mikor megismerte. Hát igen, nem egy festményt vett feleségül/férjül, hanem egy hús-vér embert, aki változik, akárcsak ön.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ma ön igazi angyal, mindenki számíthat önre, mindenkinek segít. Megbízható, és ráadásul vág az esze, mint a borotva. Ezért nehéz helyzeteket könnyedén át tud látni, könnyen találja meg a megoldásokat. Ma igazán a főnöke jobb keze.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Váratlan ajánlatot kaphat a mai napon. Ám akármennyire kecsegtető is, kérjen egy kis gondolkodási időt. Már csak azért is, mert fontos dolgokba nem árt beavatnia a családtagjait is. Ha ők is egyetértenek, akkor lépjen tovább.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Legszívesebben begubózna ma: kerüli a társaságot, beszélgetni sem igen van kedve. Vagy esetleg módja. Lehet, hogy valamilyen betegség is akadályozza ma a társalgásban. Vonuljon vissza, ha teheti, és kerülje a hideget!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Jól állnak a csillagai: a mai napon minden jól működik. A családi életében éppen úgy, mint a munkahelyén. Csak annyi a feladata, hogy hátradőljön és élvezze, ahogy minden olajozottan megy, önnek csak irányt kell mutatnia.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Gyanakvó természet: nagyon jó hírt kaphat, ön mégis megpróbál a sorok között olvasni, hogy meglássa, hol van a rejtett buktató, a csapda. Nem fog ráakadni. Ma tényleg minden olyan rózsás, mint amilyennek látszik.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ma magányosnak érezheti magát, ráadásul egy kellemetlen álom arra figyelmezteti, hogy az élet elszaladhat ön mellett. Ám sohase késő, hogy ennek elejét vegye. Az álom talán éppen ezért bírt olyan nagy jelentőséggel.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Szerelmi életében bonyodalmas helyzetekre számíthat. Vigyázzon, mert akarata ellenére egy szerelmi háromszög újdonsült tagja lehet. Ezért, ha ma flörtölnek önnel, legyen nagyon óvatos! Jobb a békesség, bármily ígéretes is a kaland.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ha ön eddig a magányosok táborát gyarapította, ma van esélye végre elkelni. No, ha mindjárt hivatalosan nem is, de találkozhat azzal, akivel erre majd sort keríthet. Ezért öltözzön a szokásosnál gondosabban!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Egy kissé nehéz természetű emberrel kellhet találkoznia ma, ám ön profi módon veszi az akadályokat. A végén olyan jól bánik az illetővel, hogy szinte lekenyerezi őt. Csak aztán vigyázzon, hogy tudjon tőle szabadulni majd!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ma elérheti, hogy a világ ön körül forogjon. Kiváltságos és ritka helyzetét használja ki: ne hagyja, hogy ez az eredménye is elússzon a semmibe. A múlt ballépésein végre ne keseregjen, hanem tanuljon belőle. És ragadja meg a lehetőségeit!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Bizalmatlanabb a szokottnál. Fél a változástól, keresi a hátsó indítékokat, attól tart, hogy valamit eltitkolnak ön elől. Nem kellene. Főleg, ha ennek folyton hangot ad, elveszíti a szeretetét azoknak, akikre szüksége van.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás