Ezek a csillagjegyek merülnek ki teljesen már a hónap elején





Nagyon sokat vállalt magára az utóbbi időben; most már érezheti is a túlterheltség jeleit. A fizikai erőnlétén sem ártana javítani, ha bírni akarja a hajtást. Szedjen vitaminokat, igyon sok folyadékot, és tornázzon naponta!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.11.05.
horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ma kiderülhet, mennyire lehet számítani önre. Rossz hírt kaphat ön vagy kedvese, és ennek kapcsán hihetetlen lelkierejéről és jóságáról tehet tanúbizonyságot. Ne hátráljon meg a nehézségek elől, lépjen a tettek mezejére!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Érzelmi élete végre kiegyensúlyozottnak mondható. Ha teljesen önfeledtnek még nem is érzi magát, azért jól tudja, halad afelé. Első lépésként azt kell megtanulnia, hogy értékelni tudja a dolgok jó oldalát. Bármilyen furcsa, mindennek van jó oldala.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Nagy fába vágta a fejszéjét. Talán mostanra maga is megijedt, hogy mit vállalt magára. Pedig jól tette, hogy egy kicsit fölé lőtt a feladattal, így van esélye ugyanis a fejlődésre. Mert, ha nincs fejlődés, az mindig visszafejlődés.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ma sokat veszekedhet a párjával, de ez legalább annyira építőleg hathat a kapcsolatukra, mint fordítva. A tét most az: találnak-e új, közös célokat, ha a régiek elavultak, vagy kudarcot vallottak benne.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A bosszankodás nem segít. Ha a kollégái vagy családtagjai nem értik meg önt, akkor csak azzal győzheti meg őket, ha magányos hősként végigjárva útját bizonyítja nekik talpraesettségét és elképzelései életképességét.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Kár az elmulasztott lehetőségek miatt siránkoznia. Koncentráljon inkább a még ön előtt álló reális lehetőségekre. Ha van köztük olyan, ami csak egy kicsit is szimpatikus, azonnal ragadja meg!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Új erővel vetheti magát a munkájába, aminek hála istennek meg is lesz az eredménye. Ráadásul nemcsak a főnökeit, hanem saját magát is elégedettséggel tölti el a végeredmény. Valami szépet és jót alkot, amivel szebbé, jobbá teszi a világot.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Nagyon sokat vállalt magára az utóbbi időben; most már érezheti is a túlterheltség jeleit. A fizikai erőnlétén sem ártana javítani, ha bírni akarja a hajtást. Szedjen vitaminokat, igyon sok folyadékot, és tornázzon naponta!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Egyre megfontoltabb, jobban utánajár a dolgoknak, alaposabban és pontosabban is dolgozik. Ez végre feltűnik a főnökének is. Még az is lehet, hogy megfontolás tárgyává teszi az ön előléptetését. Ehhez azonban még bizonyítania kell.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Megbántotta egy közeli ismerősét, amitől lelkifurdalása támadhat. Kesergés és körömrágás helyett inkább vegye a fáradtságot, és emelje fel a telefont. Az illető talán már el is felejtette, vagy észre sem vette a bántást. Örülni fog.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ha hiszi, ha nem, hamarosan pénz áll a házhoz. Mindig, amikor már a legsötétebben látja a dolgokat, akkor támad a hirtelen világosság. Ez esetben a fejében. Mert a pénzhez valamit ki is kell találnia, és meg is kell valósítania!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Végre rájön, hogyha keresi az érzelmi problémákat, akkor azok kétszeres hatással nőhetnek a fejére. Ha megtanul elsikkadni az apró bántások felett, és a jóra koncentrál, akkor az utóbbi nő meg.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás