A Rák ma mindenképp őrizze meg a hidegvérét

Maradjon higgadt, és ne engedje meg senkinek, hogy befolyásolják a hangulatát.Megosztás
Szerző:
2021.10.28. 06:30
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ma nagyon jó eredményeket érhet el, talán nem is kell olyan sokat küzdeni érte. A szerencse kegyeltje a mai napon, és nemcsak a magánéletben, hanem a párkapcsolatban is pozitív fejleményeknek örülhet.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ma különösen a csillagok kegyeltje, hogy elérje végre a rég óhajtott eredményeket. Az nem az ő hibájuk, ha esetleg nem tölti el maradéktalan örömmel a célba érés. Talán nem is pont erre vágyott?

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ha hagyja, hogy mindig elkalandozzon a figyelme, ha újból és újból más feladatokba kap bele, akkor csak azt éri el, hogy teljesen szétforgácsolódnak az energiái. Próbálja meg egy kihívásra fordítani azt a termékeny erőt, aminek birtokában van.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Nem kellene engednie, hogy a hangulatai irányítsák. Így ugyanis könnyen az önt manipuláló rosszakarók kezébe kerülhet. Vegye észre a bajkeverők hátsó gondolatait, és őrizze meg a higgadtságát. Kinek menjen ez, ha nem épp önnek?

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A Hold az Oroszlán jegyébe lépett, és bár egyébként is jellemző önre a túldramatizálásra való hajlam, most ez még inkább felerősödik. Ha ez pozitív módon nyilvánul meg, akkor lehengerlő stílust, magnetikus vonzerőt jelez.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Már meg sem lepődik, mennyire sokan fordulnak önhöz tanácsért. Ma azonban még a szokásosnál is többen kereshetik meg. Hiába, a hírnév kötelez. Ha önnek a szakmája a tanácsadás, akkor ebből bőségesen profitálhat is.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Az Oroszlán Hold most igazán bátorrá teszi, és jóval több határozottságot mutat a szokottnál. Szükség is lehet erre egy kényes helyzetben. Merjen dönteni!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Különleges ajándékot kaphat a sorstól. Lehet, hogy ez „csak” egy értékes felismerés lesz, de az is, hogy egy szerencsés véletlen, vagy pénznyeremény formájában érkezik meg az életébe.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Nyugtalan és izgatott ezen a napon, ami szerencsés esetben szokatlan alkotókedvvel is párosulhat. Ma mindent megtesz, hogy valami nagyot, valami különlegeset hozzon létre. A szellemi út veszélytelen, ellenben a barkácsolás, az nem!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A mai napon végre pontot tehet egy régóta elhúzódó kényes konfliktusra, vitára. Ehhez nem biztos, hogy az őszinte beszélgetés elég. Lehetséges, hogy az adósságát is rendeznie kell. Különösen, ha barátja az illető, és meg is akarja tartani őt.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Az Oroszlán jegyében járó Hold meglehetősen tüzes energia, így most ön is könnyen heves vitákba keveredhet. Tartsa inkább magát távol a konfliktusoktól, és inkább előre vivő tevékenységekben vezesse le az energiáit.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Egy régi ellenség ma az útjába kerül, és meglepő módon barátként viselkedik. Mielőtt gyanakodni kezdene, inkább kérdezzen rá a régi konfliktusra. Lehetséges, hogy az illető már régen el is feledte az egészet, és most egészen másképp néz önre.

Ezeket olvastad már?
Te is rögtön felveszed az új ruhádat? Nagy hibát követsz el

Te is rögtön felveszed az új ruhádat? Nagy hibát követsz el

Megoldást hoz a pünkösdvasárnap ennek a csillagjegynek

Megoldást hoz a pünkösdvasárnap ennek a csillagjegynek

Lehetetlen retró-kvíz: emlékszel még a régi idők gyereknapjaira?

Lehetetlen retró-kvíz: emlékszel még a régi idők gyereknapjaira?

Tuti tipp: 9 tanács, hogy a negyedik X után is fitt és karcsú legyél

Tuti tipp: 9 tanács, hogy a negyedik X után is fitt és karcsú legyél

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél feliratkozás