Ez az öt csillagjegy csókol a legjobban, te köztük vagy?





Két ember között a legintimebb kapcsolatot a csók jelzi legjobban, de nem mindegy, ki hogy csinálja. Most megtudhatod, mely jegy szülöttei a legprofibbak.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.03.05.
csókkirály

Ki csókol a legjobban? Megmutatja a csillagjegyed. Nem is gondoltad volna, hogy még erre is választ kapsz, ha a születési jegyedet nézed. Személyiséged sok mindent elárul és a csillagok mindezt komolyan irányítják. Amikor csókolsz, valósággal belekóstolsz a másikba, természetes, ha kíváncsi vagy, kivel is a legizgalmasabb ez a kaland. De jó, ha sejted, mire számíthatsz, mely jegy szülöttei a legjobbak, ezt gyűjtötte most össze a Ripost.

Bika

Imádnak csókolózni a Bika jegy szülöttei. Számukra ez egy hosszan tartó, szenvedélyes megnyilvánulás. Teljesen természetesek, zsigereikben van az érzés átadása. Mindig megvárják a legmegfelelőbb pillanatot, nem rohannak, türelmesek. Így soha nem is marad el a fantasztikus hatás. Simán levesznek a lábadról, már amikor az első pillnatáson túl, az első mozdulatot megteszik feléd.

Rák

Nagyon érzékiek és csábítóak a rákok. Gondoskodásuk mellett a csókkal fejezik ki a szerelmüket. Nehéz nemet mondani nekik. Romantikus énjükkel hamar hálót szőnek köréd, észre sem veszed, és máris övék a csókod! Hihetetlen módon varázsolnak el, és ezt már csak akkor veszed észre, amikor elhalmoznak a gyönyörrel.

Oroszlán

Az Oroszlán csókol a legjobban, hiszen az egyik legtüzesebb személyiség. Lenyűgözőek és képesek mindent megtenni, hogy ha kiszemelték az áldozatukat. A szerelmükkel elsodornak, a vágyaikkal elrántanak, csókjaikkal elhalmoznak. Királyként élvezik, amit adnak és kapnak. Energiájuk nem hétköznapi, ezt érezheted igazán a csókjaikban. Nem csoda, ha utánuk sóhajtoznak általában a legtöbbet az emberek.

Skorpió

A Skorpiók nem adják bárkinek a csókjukat. Ám ha elkapja őket a hév és a szerelem, akkor igazi gyönyört szereznek. Hatalmas energiákkal képesek szeretni és gyűlölni is. Ezt a hevességet érezheted, ha a karjaikba kerülsz. Sokan kihívást látnak bennük, mert először eléggé hidegen visszafogottak. De amikor a tüzet kiengedik magukból, akkor kő kövön nem marad. Szuper szeretők is egyben. Híresek is erről.

Nyilas

Ők a szabad szerelemben hisznek, és ezt a csókjuk is megmutatja. Ha valami igazán jó élményt vársz a csóktól, akkor csókolj meg egy Nyilast! Őszinték, és spontánok, így hiába leped meg, benne lesz a játékban. Ő ugyanis annak tekinti. Nem erőlködnek, hogy hassanak rád, egyszerűen az öröm kedvéért is megteszik.





Ezeket olvastad már?
Arcápolás otthon, fillérekből

Arcápolás otthon, fillérekből

123 éve született a magyar film: teszteld, te mennyire emlékszel a régi idők mozijaiból - kvíz

123 éve született a magyar film: teszteld, te mennyire emlékszel a régi idők mozijaiból - kvíz

Hallottál már a tavaszi gonoszjáró napról? Így élheted túl para nélkül!

Hallottál már a tavaszi gonoszjáró napról? Így élheted túl para nélkül!

Te kipróbálnád az okoskonnektort? Így irányíthatod vele az életedet is

Te kipróbálnád az okoskonnektort? Így irányíthatod vele az életedet is

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás