Tátva marad a szád, anyaszült meztelen férfi pottyant le az égből





Ráadásul egy nap leforgása alatt elég sokszor lehetett megfigyelni a pikáns látványt. A férfi akciójának egyébként komoly sportértéke is volt.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.06.25.
figyelemfelkeltés

Új világrekordot állított fel a nebraskai Omahában élő Rian Kanouff. A férfi egy nap alatt hatvanszor hajtott végre ejtőernyős ugrást – tette ezt egy szál ruhadarab nélkül.

Kanouff különleges vállalkozása előtt felvette a kapcsolatot a Guinness Rekordok Könyvével. Ott azt mondták neki, hogy ilyen jellegű világrekord még nem létezik, de 25 ugrás esetén már rekordnak könyvelik el. A férfi túl is szárnyalta az elvárásokat! A hatvan ugrás során két repülő is a rendelkezésére állt, valamint segítők gondoskodtak az ejtőernyőiről, és a férfit egészségügyi dolgozók is felügyelték. Segítő csapatával óránként nagyjából hat ugrást tudott végrehajtani – írja a 1011now.com.

A férfi állítása szerint a meztelen ugrásokkal a mentális egészség fontosságára akarta felhívni a figyelmet. Ez a téma különösen fontos számára, mert több barátja és rokona is véget vetett az életének.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás