Így edzenek a sztárok - Fotók!





Bizony a világsztárok élete nem könnyű, nekik mindig csúcsformában kell lenniük. Ők sosem hagyhatnak ki egy edzést, csak azért mert fáradtak, vagy nincs kedvük, vagy akár náthásak. Ha ugyanis nem tökéletes a testük, lecsúszhatnak egy filmszerepről. Összeszedtük a legmenőbb celebek edzéstípusait.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.12.07.
celeb kockahas

Chris Pratt 

Chris Pratt a szemünk előtt vált a világ egyik legdögösebb pasijává az ún. Galaxy edzésprogram segítségével. Ennek lényege, hogy a különböző mozgásformákat gyors ütembe váltogatja. Bemelegítésnek kis futás, majd jönnek a karizmok, a has és végül egy hosszabb kardió. Az egyes testtájékakhoz tartozó feladatokat max. másfél percig végzi, majd azonnal belekezd egy másikba. 

MLB: SEP 03 Brewers at Cubs
Fotó: Icon Sports Wire / GETTY IMAGES

Zac Efron

A fiatalember a 2017-ben forgatott Baywatchban tökéletes testet villantott. 12 hétig edzett, hogy felkészüljön a szerepre, és ez idő alatt elérte, hogy csupán 5 százalék legyen a testzsír aránya. Edzését három napos körökre bontotta: első nap csak hátra és bicepszre dolgozott, a második napon csak lábazás volt, míg a harmadikon jött a váll, mellkas és kar edzés. Hasizom gyakorlatok azonban minden nap voltak. Minden gyakorlatsort kétszer csinált meg az elejétől a végéig, pihenés nélkül. 

Zac Efron shows off his chiseled muscles with Dwayne Johnson on 'Baywatch'
Fotó: FAMA / NORTHFOTO

Mark Wahlberg

Marknak az egész megjelenése rendben van, de talán karjai a legikonikusabbak. A színész szerint, aki követi a saját maga által összeállított edzéstervet, annak 3 hét alatt látványosan megnőnek a bicepszei és a tricepszei. Edzésének lényege, hogy a bicepszet minden elképzelhető formában mozgatja. Kisebb súlyokkal kezd, 10-es ismétlésszámmal, majd folyamatosan növeli a súlyt. 

Mark Wahlberg Hosts The Opening Of F45 Training Miramar MCAs
Fotó: Phillip Faraone / GETTY IMAGES

Dwayne Johnson

A Szikla testét sem “a szél hordta össze”, nagyon keményen dolgozik megjelenéséért a színész. A lehető legkeményebb edzést kell elképzelni, hatalmas súlyokkal, minden testrész megdolgoztatásával. Dwayne nagyon szeret köteleket használni az edzőteremben karizma fejlesztéséhez. 

Dwayne The Rock Johnson et la skieuse Lindsey Vonn travaillent avec la marque Under Armour pour une nouvelle gamme de baskets ***EXCLUSIVE***
Fotó: Under Armour via Bestimage / NORTHFOTO


Liam Hemsworth

Az éhezők viadalának sztárja még csak edzőtermet sem igényel és drága eszközökre sincs szüksége. Liam mondhatni “kimaxolja” a feladatokat, fekvőtámaszból 10 különbözőt csinál, felülésekből háromfélét, majd jönnek a kitörések. És ezeket minden alkalommal végigcsinálja. 

Celebrity Sightings - Bauer-Griffin - 2013
Fotó: GONZALO/Bauer-Griffin / GETTY IMAGES


Kevin Hart

A humoráról ismert színész nem bonyolítja túl az edzést: az alapgyakorlatokat végzi, de nagyon intenzíven. Felsőtestét kettlebell-lel és fekvenyomással erősíti, és a fekvőtámaszokat sem hagyja ki soha. 

American Comedian And Actor Kevin Hart's Run With Hart 5K In Toronto
Fotó: Rick Madonik / GETTY IMAGES

 





 





Ezeket olvastad már?
Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

Ezt ki kell próbálnod: három olcsó és zseniális trükk a tökéletes arcbőrért!

Ezt ki kell próbálnod: három olcsó és zseniális trükk a tökéletes arcbőrért!

„Ez nem a gyermek veszélyeztetése, hanem ez a modern döntés” – közölte a magyar orvos

„Ez nem a gyermek veszélyeztetése, hanem ez a modern döntés” – közölte a magyar orvos

40 napig csak narancslén élt a nő: ez történt a testével – Videó

40 napig csak narancslén élt a nő: ez történt a testével – Videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás