RETRO RÁDIÓ

Reiki mester kezelése állandó fáradtság esetén





Ki a reikimester? Az a tapasztalt reiki terapeuta, aki elvégzett a reiki 4 képzése közül legalább hármat, és már sok éves tapasztalata van önmaga és mások akut vagy krónikus panaszainak kezelésében. Minden ember és minden kezelés egyedi, ezért kell a sokévnyi tapasztalat. És bár nem kötelező, de előnyös alap az egészségügyi végzettség és tapasztalat is. (X)



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.11.25.
életmód

Az állandó fáradtság sajnos mindennapi állapotunkká változott. A rohanás, a stressz, az állandó újratervezés kikészít mindenkit. A reiki képes rá, hogy belül is feltöltsön, lelkierőt adjon, és feloldja azokat a blokkokat, amik miatt ezt tesszük magunkkal.

Azonban manapság túl könnyű reikimester-oklevelet szerezni, ezért fontos tudni, milyen az a reikimester, aki igazán tud a hozzá fordulóknak segíteni.

A reiki hatásai

A reikienergia tapasztalható hatásai a kellemesen meleg hőmérsékletén túl az, hogy csökkenti a tüneteket, enyhíti az akut gyulladást, fájdalmat. Beindítja a szervezet öngyógyító és méregtelenítő mechanizmusait, és mindezt kíméletesen, könnyedén teszi, fölösleges fájdalmak nélkül.

Miután csökken a fájdalom és a szervezet energiát kap, a következő hatása, amit tapasztalhatunk az, hogy megnyugszunk. A test kilép a pánikhelyzetből és ellazul, mert már látja a fényt az alagút végén.

Aztán feltöltődünk, jobb lesz a hangulatunk is, mert a test végre fellélegzik, és használni kezdi a reikienergiát.

Miben különbözik egy reikimester kezelése?

A reikikezelés sosem elméleti szabályok mentén történik, hanem egyénre szabottan, a hozott problémát, az általános állapotot és a kezelés közben tapasztalt helyzetet figyelembe véve.

A reikimester tudja, mi a különbség a reikitanfolyamon tanultak és a valóság között. A tanfolyamon szép elmélet például, hogy a reikikezelésnek soha nincs mellékhatása. A tapasztalt mester tudja, hogy minden ember egyedi, és igenis lehet mellékhatás, például fokozódó fájdalom, nem csak a kezelés helyén.

A tapasztalt reikimester tudja, hogyan kell elkerülni, kezelni a mellékhatásokat, mert már sokévnyi tapasztalata van benne. És a tanítványainak is ezt tanítja meg.

A reikimester kezelése harmonikus és profi.

(Fotó: boldogsagesgazdagsag.hu)

A jó reikimester nem diagnosztizál

Egy jó reikimester soha nem diagnosztizál! Soha. Azt ma Magyarországon kizárólag diplomával és működési engedéllyel rendelkező orvos teheti meg! A reikimester nem röntgenes, nem ultrahangos. Akármilyen tapasztalt is, maximum azt érzi, hol van energiahiány, -többlet, mennyi akadályba ütközik az áramoltatott energia.

A reikimester médium

Médiumnak nevezzük azt, aki közvetít, akin átáramlik valami, információ, tudás, energia. Ebből a szempontból a reikimester is médium. Azonban nem úgy, mint a látnokok és jósok. Mivel a reikimester láthatatlan, finom fizikai energiával dolgozik, gyakran misztikusnak, látónak, látnokmédiumnak tekintik. Ami tévedés. A reiki egy szakma, amit tanulni és gyakorolni kell, minden más csak mese.

Manapság elég magas az egy négyzetméterre eső médiumok, látnokok száma szerte a világban. Régen a sámánok hetekig készültek a elrévülésre, ma elegendő egyetlen gyertya meggyújtása a „látomáshoz, látáshoz”, vagy még arra sincs szükség.

Ha valaki igazi médium, akkor képes ellenőrizhető információt adni, érdemes tesztelni őket. Minden esetben használjuk a józan eszünket!

Ha egy „reikimester” kapott, intuitív információkra hivatkozik, valószínűleg kevés a tudása, tapasztalata, és csak vetít.

Hogyan válaszd ki a reikimestert a kezeléshez?

Az állandó fáradtság az igazi csendes gyilkos, nem a cukor. Ne maradj benne a gödörben, van segítség.

Válassz olyan reikimestert, akinek sok gyakorlati tapasztalata van. Aki már több mint egy évtizede kezel, válaszol a kérdéseidre, kérdez rólad, és szimpatikus számodra.

(X)





Ezeket olvastad már?
"Ez egy abszolút új gondolat" - elárulta a szakember: helyes táplálkozással befolyásolhatjuk a HPV-vírus kimenetelét

"Ez egy abszolút új gondolat" - elárulta a szakember: helyes táplálkozással befolyásolhatjuk a HPV-vírus kimenetelét

A dietetikus állítja: ezzel az egyszerű módszerrel gyorsan lefogyhatsz

A dietetikus állítja: ezzel az egyszerű módszerrel gyorsan lefogyhatsz

„Gyakori hiba” – figyelmeztet a gyermekorvos, erről minden szülőnek tudnia kell!

„Gyakori hiba” – figyelmeztet a gyermekorvos, erről minden szülőnek tudnia kell!

Ezeket a finomságokat soha ne melegítsd a húsvéti asztalról: rákkeltő lehet!

Ezeket a finomságokat soha ne melegítsd a húsvéti asztalról: rákkeltő lehet!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás