RETRO RÁDIÓ

Őszi körmök: ötletek és trendek 2022-re

A 2022-es őszi szezon körömdivatja lehetővé teszi, hogy ne csak az élénk és feltűnő dizájnokat élvezhesd, hanem valami szokatlan, sőt néha őrült dologgal is bepróbálkozz. (X)Megosztás
Szerző: pr
Létrehozva: 2022.09.30.
hirdetés

Egy modern manikűr teljes mértékben képes kifejezni az egyéni stílust, illetve ideális önarcképet készíthet a gazdájáról, hiszen mit érnének a körmökön olvasható feliratok vagy szlogenek, ha nem tükrözik a valódi személyiséget.

Összegyűjtöttük a legjobb 2022-es évi őszi manikűr trendeket, amelyek bármelyik technikánál érvényes, legyen szó akril, gél lakk vagy porcelán manikűrről.

 • Az éven rendkívül divatos árnyalat lesz a szürke, ami, mint kiderült, nagyon jól illik a különböző körömdíszítésekhez és az ékszerekhez. Legfőképp a „beton” matt körmök nagyon lenyűgözőek a pókháló, a „fürjtojás” és természetesen a márványmintás dekorációkkal.

 • Idén ősszel a napsárga manikűr narancssárga tónusba fakul egy kissé a szezon végéhez érve. Bár a képzett kézművesek harmonikusan tudják kombinálni ezt a két árnyalatot egymással, ezért nyugodtan bízd a feladatot a körmösödre!

 • Használj tompa tónusokat, finom pasztell árnyalatokat és minimális dekorációt ősszel - a lehető legegyszerűbb és nőiesebb változat a leopárdmintás gél lakk lesz.

 • A logók népszerűsége a ruhákban, kiegészítőkben, cipőkben és most az őszi körmökben is egyre nagyobb lendületet kap. Az őszi körömművészetben a vállalati logókat és monogramok különféle matricák által kerülnek fel a körmökre, amelyek kiváló összhangban lehetnek a tejes-franciás bázis alaplakkokkal.

 • A 2022-es őszi manikűr divatos logói felveszik a versenyt a divatos feliratokkal. Ezért ízlés szerint bármelyiket választhatod, biztos lehetsz abban, hogy trendi leszel mindkét változattal!

 • A legmenőbb divat most az őszi körmök szempontjából mégis az őszi minta: esőcseppek, esernyős lány, megsárgult lombok, erdei állatok, pókhálók - ezen bármelyike ​​releváns lesz a 2022-es őszi manikűrben.

 • 2022-ben az őszi minimalista manikűrben minden egyszerű. Válassz bármilyen egyszínű felületet, és adj hozzá egy kis hangsúlyt. Ez lehet akár dekoráció, akár rajz, vagy más árnyalat az egyik körmön.

 • A fémes dekorációval az őszi manikűr luxust és egyéniséget kölcsönöz. Különféle formájú és stílusú fóliát, fémport, aranylevelet, csillámot vagy terjedelmes fémdíszítést használhatsz.

  A MAKEUP webáruházban minden szükséges eszköz megtalálható a tökéletes manikűr létrehozására, minden pénztárcára szabva: a virtuális polcok mass market és professzionális termékekkel egyaránt felszereltek, a körömtervezésben már csak a képzelet szabhat határt!

  (X)

  Ezeket olvastad már?
  Hihetetlen, de igaz! Ezek a szettek nemcsak csinosak, szerencsét is hoznak

  Hihetetlen, de igaz! Ezek a szettek nemcsak csinosak, szerencsét is hoznak

  Ne költs egy vagyont jelmezre! Így oldd meg a szekrényből menőn a farsangi buliszettedet

  Ne költs egy vagyont jelmezre! Így oldd meg a szekrényből menőn a farsangi buliszettedet

  Itt a csúnya pulcsi szezon: elképesztő az idei felhozatal!

  Itt a csúnya pulcsi szezon: elképesztő az idei felhozatal!

  2023 tavaszán könnyed és derűs lett a magyar divat

  2023 tavaszán könnyed és derűs lett a magyar divat

  Top hírek

  Ezek is érdekelhetik  Hírlevél-feliratkozás