RETRO RÁDIÓ

Pszicho a X. kerületben, sokkoló részletek az állati tetemeket gyűjtögető budapesti férfiről!





A X. kerületi Liget utca sarkán található a ház, amelynek egyik lakója súlyos titkokat őriz. Állattetemeket gyűjtött, és saját első emeleti lakásában konzerválta, majd preparálta és tömte ki őket. Nemrég az autójából terjedő bomlás szaga vonta magára a rendőrség figyelmét.



Megosztás
Szerző: Komáromi Bence
Létrehozva: 2021.06.09.
X. kerület horrorisztikus

Ahogy arról korábban beszámoltunk, horrorisztikus jelenetek játszódtak le Kőbányán a Liget utcában. Egy férfi, magát boncmesternek hazudva állattetemeket gyűjtött, majd lakásában tárolta őket, és gyakorolta rajtuk „szakmáját”. Végül az autójából terjedő dögszag buktatta le.

A tetem tárolására használt autó még mindig bűzölög az utcán

A Metropol stábja a helyszínen járt, kíváncsi volt, hogy a szomszédok hogyan élték meg a férfi elképesztő „hobbiját” és a rendőrségi akciót. Több elképesztő dolgot is megtudtunk tőlük. A kocsi például még négy nappal a tetem megtalálása után is dögszagot áraszt, és ugyanott áll, ahová kiérkeztek az egyenruhások és elvitték a tulaját múlt pénteken. A járgánytól pár méterre, még a szájmaszkon keresztül is átható bűzt lehetett érezni, ezt kollégáink is megtapasztalhatták.

„Iszonyatos szag áradt az autóból, és valaki kihívta a rendőrséget, hogy megnézzék mi van. Kiderült, hogy egy rothadó farkaskutya teteme van a kocsiban. Ezután megtudták az egyenruhások, hogy a jármű tulaja az állat orvosi egyetem tanulója, aki itt lakik egyébként a házban. Azt állította, hogy boncmester, azonban csak ott tanul, elmondása szerint ezeken az állatokon gyakorol. A chip alapján megtalálták az állatorvost, aki elaltatta az említett kutyát, neki is azt hazudta a férfi, hogy hamvasztással és tetemszállítással foglalkozik” - árulta el nekünk egy neve elhallgatását kérő, a házban élő férfi.

A szag még méterekre is érezhető Fotó: Metropol/KB

Nem akarta beengedni a rendőröket a lakásába a férfi

Már az is eléggé vérfagyasztó, hogy bomló állati tetemet tárolt a kocsijában, de ami ezután történt, az még elképesztőbb.

„Felkísérték a lakásához a rendőrök, ahová nem akarta beengedni őket, úgyhogy gépfegyvert fogtak rá, odaállították a falhoz és úgy tudtak bemenni végül. Kiderült, hogy tele volt tetemekkel a hűtője. A falak, a polcokon mindenhol állati maradványok. Gyakran gyanús szagokat éreztek a lakók, akik egy emeleten laktak vele. Döglegyek lepték el időnként a lakás környékét, ráadásul a kukák szagát is rendszeresen érezték” - nyilatkozta lapunknak az egyik szomszéd.

Mindenféle állat maradványát gyűjtötte a férfi Fotó: Segítő Angyalok

A kamu boncmestert hazaengedték

Ha eddig nem volt elég gyomorforgató a történet, akkor a fojtatása még jobban fokozni fogja a megrökönyödést. Ugyanis az eset után a férfi visszatért a lakásába, és a mai napig is ott tartózkodik. Az itt lakó szomszédok félnek a férfitől és attól, hogy a szagok vagy tetemek hatására bogarak vagy éppen patkányok lepik el a környéket.

Visszahozták a rendőrök, mert kiderült, hogy amit csinál nem bűncselekmény, nem indítottak ellene eljárást. Állítólag csak bírságot szabtak ki rá. Nem távolították el a lakásából a tetemeket, állítólag nem tiltja a törvény, hogy gyakorolja a szakmáját halott állatokon. Szegény szomszédoknak továbbra is együtt kell élniük vele” - fejtette ki a részleteket az egyik ideges lakó.

Az autójában található állat teteme buktatta le Fotó: Segítő Angyalok

Nem is sejtették, mi történik a szomszédjukban

A közeli házakban lakók semmit nem tapasztaltak, legmerészebb álmaikban sem gondolták volna, hogy ilyen dolog megtörténhet a közvetlen környezetükben.

Én itt lakom a Liget utcában, nem is sejtettük, hogy a környéken ilyen dolgok történnek, rejtélyes állat eltűnések nem voltak errefelé. Durva nagyon, az is hogy itt van még mindig a kocsi” - mondta el a Metropolnak egy helyi férfi.

A kocsitól alig pár méterre lévő iroda dolgozói nagyon megdöbbentek az események hallatán.

„Na ezért nem járok busszal sehova. Durva, hogy ilyen emberek élnek köztünk. Mi egész nap dolgozunk, még csak nem is szoktunk kinézni az ablakon abban az irányban. Ezek után még zárva is fogjuk tartani” - mesélte el nekünk az egyik szemben dolgozó hölgy.

Megvagyok rökönyödve, hogy a mi környékünkön ez megtörténhet” - árulta el a nyugdíjas Ferenc lapunk számára.

Néha még a kukák is árasztották a dögszagot Fotó: Metropol/KB

 





Ezeket olvastad már?
Máthé Zsuzsa: „Ne játsszanak az életünkkel, a hazánkkal és a gyermekeink jövőjével!”

Máthé Zsuzsa: „Ne játsszanak az életünkkel, a hazánkkal és a gyermekeink jövőjével!”

Itt a bizonyíték: Karácsony Gergely és Draskovics Tibor miatt bukhatjuk a Budapest-bérletet

Itt a bizonyíték: Karácsony Gergely és Draskovics Tibor miatt bukhatjuk a Budapest-bérletet

Novák Katalin: „A család az nem egy rózsaszín történet, nem egy szirupos valami, amit a reklámokban lát az ember”

Novák Katalin: „A család az nem egy rózsaszín történet, nem egy szirupos valami, amit a reklámokban lát az ember”

Kész káosz lesz a hétvégén Budapesten: mutatjuk a legfontosabb változásokat

Kész káosz lesz a hétvégén Budapesten: mutatjuk a legfontosabb változásokat

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás