RETRO RÁDIÓ

Itt a Metropol nagy rúzstesztje!





A Metropol rúzstesztjéből megtudhatja, hogy melyik termék mennyire tartós, és elárulunk egy titkos módszert is, amellyel a maszklevétel után sem kenődik el a rúzs.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.10.02.
tartós teszt divat vörös kipróbűltuk maszt szépség rúzs

A jó rúzs tartós és nem kenődik – minden más szempont csupán ezután következik. A „maszk korszakban” pedig nem mindegy, hogy alásminkelve melyik marad meg az ajkunkon. Kipróbáltuk, hogy önnek már ne kelljen!

Metropol értékelés

* Ne vedd meg!

** Nem tetszett

*** Rendben volt

**** Tetszett

***** Imádtuk

 

ALVERDE

Tartósság: Közepes

Ár: 999 Ft.

Kategória: Olcsó

Értékelés: Minimum két étkezést kibír, nem maszatolódik, és vagyis viszonylag tartós. Ennek ellenére hamar becsomósodik, és bár matt fényű, valahogy kopottas a hatása. Érdemes használat előtt hidratálni, mert gyorsan kiszárítja az ajkakat. A színskála sem fantáziadús. Az alapanyagok ellenőrzött ökogazdálkodásból származnak, csomagolása guszta, környezetbarát. Munkahelyre, családi programokra tökéletes, és mivel nem harsány, ezért a legádázabb sminkellenes anyósnál sem csapja ki a biztosítékot.

*** Rendben volt

TREND IT UP

Tartósság: Gyenge

Ár: 799 Ft

Kategória: Olcsó

Értékelés: Nemhogy egy étkezést, de még egy kávézást sem bír ki. Érdemes több réteggel fixálni, és nem árt, ha rásegítünk korntúrceruzával, mert gyorsan elmászik a szájon. A rúzs textúrája könnyű szerkezetű, olyan érzés viselni, mint a magas minőségű termékeket. A design azonban figyelemre méltó, minimalista, elegáns és letisztult. Az árnyalatai inkább az érett korosztálynak állnak jól, ennek ellenére az ára kamaszos, vagyis egy tini zsebpénzéből is vállalható.

*** Rendben volt

 

MAYBELLINE

Tartóssága: Erős

Ár: 2899 Ft.

Kategória: Átlagos

Értékelés: Kibírt egy délelőtti értekezletet, egy hamburgeres ebédet és kicsi igazítással még egy esti randit is a férjemmel. Azonnal az egyik kedvenc lett, elég belőle csupán egyetlen rézeget felkenni, hiszen lágyan simul, és selymes mint az akvarell festék. Ha sötétebbre szeretnénk a végeredményt, akkor lehet rétegezni. Valamennyi színárnyalatában van valami pimasz eredetiség és optikailag fehéríti a fogakat. Kellemes viselet, a csomagolása puritán és minőségben vetekszik a prémium kategóriás rúzsokkal.

**** Tetszett

 

Max Factor Colour

Tartósság: Gyenge

Ár: 3799 Ft

Kategória: Prémium

Értékelés: Gyorsan lekopik, túl krémes, maszatolódik. Tökéletesen kottázza Marilyn Monroe rubinvörös ajkait – pontosan arra az öt percre, amíg mozdulatlanul tudjuk tartani a szánkat, de legalább jó illata van. Egyszerre citrusos és édes. Ez a termék erős színekkel dolgozik, dúsítja az ajkat, de a hétköznapokban a hordhatatlan kategória. Ja, és csinos, négyszögletes a csomagolása. A Metropol teszt egyik legnagyobb vesztese, mert bár majdnem minden megvan benne, mégis csalódást okozott.

** Nem tetszett

RIMMEL BY KATE

Tartósság: Közepes

Ár: 1400 Ft

Kategória: Átlagos

Értékelés: Egy laza kávézást kibír, de erősen utána kell igazítani. Mivel azonban a textúrája könnyű, gyorsan utána lehet igazítani. A Kate Moss nevét viselő kollekció 7 gyönyörű árnyalatból áll. Jól pigmentált, enyhén hidratál, optikailag dúsítja az ajkakat, nem szárít. Tökéletes viselet a hétköznapokra. Az arany külsejű széria finom és decens, a fekete csomagolás kivitelezése viszont kifejezetten gagyi.

*** Rendben volt

ESSENCE

Tartósság: Gyenge

Ár: 850 Ft.

Kategória: Olcsó

Értékelés: Ahogy felkentem, már jött is lefelé. Hiába próbáltam több réteggel, úgy sem volt jó. A mattsága nulla, ugyanis a matt színárnyalat zsírosan fénylik. Az illata ugyanolyan semleges, mint a csomagolása. Intenzív, krémes rúzs, rengeteg színben. Körülbelül ennyi is az összes jó tulajdonsága. Ráférne egy újragondolt szoftverfrissítés, addig is, amíg ez nem történik meg, kerüljük messzire - hacsak nem szeretnénk annyira természetes sminket, mintha nem is lenne rajtunk semmi. Azért viszont a 850 forint is sok.

** Nem tetszett

NYX PROFESSIONAL MAKEUP DAZED & DIFFUSED BLURRING

Tartóssága: Erős

Ára: 3090 Ft.

Kategória: Prémium

Tartóssága: Erős

Értékelés: Annyira tartós, hogy úgy kell lerobbantani a szájról. Kibírja az egész napot és akár még az éjszakát is. Az ajakfilc egy viszonylag új szerepló a rúzsok színpadán, de érdemes kísérletezni vele. Faragható, mint egy ceruza, a végén pedig van egy sminkecset, amivel még a gyakorlatlanok is tökéletes kontúrt tudnak húzni, ráadásul a rétegezéssel egyetlen színből minimum öt árnyalatot ki lehet hozni. Egyszerre fed és hidratál. A profi sminkesek világából érkezett és profi eredményt produkál a hétköznapokban is.

***** Imádtuk

 

M. A. C.

Tartóssága: Erős

Ára: 6900 Ft.

Kategória: Luxus

Értékelés: Akár 12 órán át fent marad, közben semmit sem veszít a színéből, és még a nap végére sem néz ki úgy ajkunk, mint egy kiszáradt sivatag. A rúzspiac díváját nem csak a vanília illatáért szerethető, hanem azért is, mert könnyű, krémes és szuperkényelmes. A design karakteres és ikonikus. Összességében viszont bicskanyitogató az ára, az is ugyanolyan prémium kategóriás, mint maga a termék. Engesztelő békülési ajándéknak szuper, mert lehetetlen ellenállni neki.

****Tetszett

Eláruljuk, hogy mi az a kis izé a rúzsok alján Vannak rúzsok, amelyeknél a csomagolás alján található színmutató gyakorlatilag egy külön kis leszedhető tégely, amelyben egy adag rúzs bújik meg. Ez az „aranytartalék”, ha már kifogyott, de még szeretnénk használni.

 

Ha így viseli a maszkot, bátran rúzsozhat alá!

Fotó: Shutterstock Mielőtt feltesszük a maszkot, helyezzünk egy papír zsebkendőt vagy papír kéztörlőt a szánkra, és erre vegyük rá a maszkot. Ez a kis betét a fölösleges réteget leitatja, ezért érdemes egy réteggel többet felvinni, mint amennyit szoktunk. Cserébe nem kenődik szét az rúzs az ajkunk körül, amikor levesszük a maszkot.

 





Ezeket olvastad már?
Ezeket a kötötteket szerezd be, mielőtt még hidegebb lesz!

Ezeket a kötötteket szerezd be, mielőtt még hidegebb lesz!

Új és divatos ruhát szeretnél télire? Ezek a darabok mind 15 ezer alatt vannak!

Új és divatos ruhát szeretnél télire? Ezek a darabok mind 15 ezer alatt vannak!

Így dobhatod fel a fekete ruhákat

Így dobhatod fel a fekete ruhákat

Idén ősszel ezek a ruhák diktálják a divatot

Idén ősszel ezek a ruhák diktálják a divatot

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás