RETRO RÁDIÓ

Tízezres Facebook-csoportokban szervezik az illegális házibulikat





Illegális házibulik, jakuzzis ereszd el a hajam, izzadj a szaunában, háztól házig fuvar, így csábítják a csinos lányokat a különböző helyszínekre. Most vagyunk a járvány csúcsán, ezek a partik életveszélyesek lehetnek.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.03.29.
Illegális partik

Ha valaki nem hiszi, járjon utána, elég csak fellépni a Facebookra és máris tucatnyi csoportot találunk, akik illegális házibuli-szervezéssel foglalkoznak. A csoportok „éjszakai életpótlóknak”, „elhagyatottságban egymásra találtaknak”, kötekedésmentes házibuli-keresőknek nevezik magukat. Mindegy, hol és kikkel, csak lehessen már egy kicsit kiengedni a felgyülemlett gőzt. Míg a járványügyi adatok napról napra egyre rosszabbak, a több tízezer fős házibulicsoportok nem állnak le: az egyik ilyen csoport például közel 30 ezer tagot számlál, és folyamatosan gyarapszik: pár nap alatt ezer fővel nőtt a taglétszáma.

Minden eszközzel csábítják a csinos lányokat

A csoportban minden férfiak által készített kérdésben vagy posztban szigorúan csak lányok jelentkezését várják egy-egy titkos helyszínen tartandó házibulihoz. A címet és a résztvevők listáját privát üzenetben osztják meg egymással a szervezők. A kommentelők között kétféle ember található, az egyik, aki a józanság hangján szóvá teszi, hogy durván terjed a vírus, most inkább kicsit „ vissza kellene venni”, valamint azok, akik sérelmezik, hogy mindig csak hölgyeket várnak a partikba.

Még a lányok is lányokat keresnek

Amikor ritkán egy-egy posztot a gyengébbik nem képviselői tesznek ki a csoportba, még akkor is további lányok jelentkezését várják. Feltehetően több a józan nő, a lányok kevésbé kaphatók a„víruspartikra” , és valószínűleg a pasik könnyebben kaphatóak egy kisebb vagy nagyobb italozásra...

(Fotó: Shutterstock)

Veszélyes illegális luxusbulik jacuzzival, bérelt helyszínen

Már olyan luxusbulikat is szerveznek, ahol a bérelt helyszínen jakuzzi, szauna és minden, ami szem-szájnak ingere, várja a meghívottakat. Ezekbe a partikba csak limitált fő vehet részt, a lányok szállításáról pedig háztól házig a szervezők gondoskodnak. A posztokat olvasók között sokakban fel is merült a kérdés, vajon milyen „ellenszolgáltatást” várhatnak ezért cserébe a bulizók, vagy éppen milyen lányokban lehet annyi bátorság, hogy vadidegenekhez egy titkos helyszínen csatlakozzanak... Mindenkit csak óva lehet inteni az ilyen partiktól!

(Fotó: Pixabay)

Félénk lányok is a neten próbálkoznak

Egyre több olyan lány bejegyzése is olvasható, aki „bulipartnert” keres magának. A hölgyek közül is bőven akad, aki nekiindulna egy ilyen partinak, de egyedül nem szívesen alkoholizálna férfiak társaságában. Ezáltal az egyik probléma, a bulik „nemi aránya” javul ugyan, de újabb ismeretlenekkel és vírushordozókkal találkozhatnak a lányok, akikkel alapvetően nem lennének egy fedél alatt. Ráadásul mennyire lehet biztonságos egy olyan összejövetelre elmennie egy fiatal lánynak, ahol az egyetlen „ismerősét” is a közösségi médiában ismerte meg egyetlen csetbeszélgetés alatt?

(Fotó: Shutterstock)

Újabb bulira csaptak le a rendőrök

A Teréz körúton található lakáshoz riasztották a VI. kerület egyenruhásait szombat éjszaka. Itt egy a buli idejére kibérelt lakásban 19 embert találtak, akik maszk nélkül alkoholt fogyasztottak együtt, ráadásul nem is budapestiek, hanem főleg vidékről, különböző városokból összeverbuválódott bandát fogtak el a rendőrök.

Az akcióról a terézvárosi Facebook-oldal bejegyzését itt tekinthetik meg:

 





Ezeket olvastad már?
Orbán Viktor: Békepárti többség kell Európában, nem érdemelnek még egy esélyt a brüsszeli vezetők

Orbán Viktor: Békepárti többség kell Európában, nem érdemelnek még egy esélyt a brüsszeli vezetők

Programokkal és lezárásokkal teli hétvége áll előttünk: íme a részletek!

Programokkal és lezárásokkal teli hétvége áll előttünk: íme a részletek!

Brutális erővel csap le ránk a tél

Brutális erővel csap le ránk a tél

 Sára Botond Pikó Andrásnak: visszafizetjük a parkolási Pikó-sarcot, nem kommunikálni kell, hanem cselekedni!

Sára Botond Pikó Andrásnak: visszafizetjük a parkolási Pikó-sarcot, nem kommunikálni kell, hanem cselekedni!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás