RETRO RÁDIÓ

Így lesz nyugodt a nyaralás még akkor is, ha előtte naponta 50-szer csörgött a telefonunk





Mivel továbbra is sokan dolgoznak otthonról a nagyobb kényelem és produktivitás érdekében, még nem mindenkinél alakult ki az, hogy hogyan vessen véget egy munkanapnak akkor, ha egész nap csörög a telefon, és még este is becsúszik egy konferenciabeszélgetés a partnerekkel. (x)



Megosztás
Szerző: Pr Cikk
Létrehozva: 2022.06.28.
hirdetés

Felmerül a kérdés: ha egy átlagos munkanap így néz ki, akkor mi lesz akkor, ha nyaralni megyünk? Leáll a cég? Ki irányítja majd a céges feladatokat?

Képek forrása: elements.envato.hu

Jól hangzik egy dominikai nyaralás

Például egy dominikai utazás tökéletes példa arra, hogy milyen az, ha legalább egy teljes hétre egyszerűen lehúzzuk a rolót, és hagyjuk, hogy a céges feladatokat más intézze, míg élvezzük a pálmafás tengerpartot.

Mivel a legtöbb ember a nyaralás előtt alig lát ki a munkából, emiatt érdemes a nyaralás megszervezését picit előrébb hozni, hogy ne legyen annyira megterhelő a szervezés, foglalás és a különféle programok kiválasztása.

Természetesen vannak olyanok, akiknek erre sincs idejük, így nekik az a legegyszerűbb, ha elmennek egy utazási irodához, és kiválasztanak egy csomagot, amelyben már benne vannak a repülőjegyek, a szállodai ellátás plusz az étkezések, és a különféle érdekes programok.

Ha ügyesek vagyunk, ezt egy délután alatt el tudjuk intézni, így amikor végre elkezdődik a várva várt szabadság, már mindent előkészített nekünk az utazás iroda.

Érdemes lehet egy VPN szolgáltatásra előfizetni

Mivel másik országba megyünk nyaralni, érdemes lehet előfizetni egy VPN szolgáltatásra, hogy el tudjunk érni olyan tartalmakat is a neten, amelyeket egyébként nem tudnánk.

Fontos lehet ez az utazás során, hiszen sosem lehet tudni, hogy milyen weboldalakat fogunk nézni, míg ott leszünk, s lehet, hogy ezeket csak VPN segítségével tudjuk majd elérni. De az is lehet, hogy egyszerűen növelni szeretnénk az anonimitásunkat a neten, illetve egy biztonságosabb böngészést szeretnénk a nyaralás alatt. Szerencsére a legtöbb VPN szolgáltató ezeket mind biztosítja az alapcsomagokban.

A legjobb VPN szolgáltatók számos extra funkciót biztosítanak az ügyfelek számára, így érdemes lehet megnézni és összehasonlítani őket, hogy a legjobb ár-érték arányú opciót tudjuk kiválasztani.

Még szerencse, hogy vannak informatikai megoldások

Bízunk az ERP rendszer gördülékeny működésében.

Mivel ma már szinte minden vállalat valamilyen informatikai rendszer segítségével működik, nem kell majd azon agyalni, hogy ki fogja összegyűjteni a fontos céges adatokat, míg mi nyaralunk.

Egy profi vállalatirányítási rendszer (ERP) segítségével az eladásokból beérkező adatok automatikusan kerülnek fel továbbra is a rendszerbe. Ez azt jelenti például, hogy ugyanúgy meglesznek a bevételekből lekérdezhető adatok, illetve a termékeket vagy épp a marketinget érintő promóciós statisztikák is.

Egy profi ERP rendszer az automatizáció segítségével számos manuális munkától kíméli meg az irodai dolgozókat, hiszen a rengeteg beérkezett adatból szinte végtelen számú kimutatást lehet készíteni, ami nagyban segíti a cégek optimális működését.

A keresőoptimalizálás sem áll le, csak azért mert nyaralni megyünk

Minden online felülettel rendelkező cég esetében fontos az, hogy a potenciális ügyfelek megtalálják a vállalat weboldalát vagy webáruházát a Google-ben. Ehhez elengedhetetlen a keresőoptimalizálás (SEO), amely egyben a webhely technikai, tartalmi és felhasználóbarát kialakításának ellenőrzését és javítását jelenti.

Mivel a legtöbb cég kiszervezi a keresőoptimalizálást egy külsős SEO ügynökségnek, így nem kell napi szinten kapcsolatban lenni velük, hogy ellenőrizzük, hogy hogy halad a munka, hiszen ezt már az első meetingen megbeszéltük.

A céges webhely emiatt még akkor is szépen fejlődik, javul, gyorsul, érdekes tartalmakkal lesz tele, ha mi épp vakáción vagyunk. Így még az is lehet, hogy mire hazaérünk a nyaralásból, egyes kulcsszavakra előrébb kerül a keresőben a céges webhely.

Naná, hogy akkor van csőtörés a cégnél, amikor mi nyaralni megyünk

Szerencsére ma már nem telefonál ránk az asszisztensünk a nyaralás alatt, ha az irodában csőtörés történt, hiszen az internet segítségével akár órákon belül meg lehet oldani egy ilyen kellemetlen szituációt.

Mivel az asszisztensünk vagy az irodavezető is 2022-ben él, így nagyon jól tudja, hogy a vízvezetékszerelés egy komoly szakmai tudást igénylő munka, amit nem érdemes elbagatellizálni annyival, hogy kihívja a legolcsóbb és a legközelebbi szerelőt.

Míg mi nyaralunk, addig ő pillanatok alatt megnézni a neten a szakikat gyűjtő oldalakon, hogy melyik brigáddal mennyire voltak elégedettek az ügyfelek, így jó eséllyel hív ki olyan szakembereket, akik tényleg minőségi, gyors, szakszerű és precíz munkát végeznek majd.

Próbáljunk meg a nyaralás során tényleg kikapcsolódni, hiszen ilyenkor van időnk arra, hogy feltöltődjünk, s újult erővel tudjunk visszatérni a szorgos hétköznapokba.

(x)





Ezeket olvastad már?
Így alakul az üzletek nyitvatartása és a közlekedés húsvétkor - mutatnunk néhány programötletet is a hosszú hétvégére!

Így alakul az üzletek nyitvatartása és a közlekedés húsvétkor - mutatnunk néhány programötletet is a hosszú hétvégére!

Összeveszett a barátnőjével, ennek köszönheti az életét

Összeveszett a barátnőjével, ennek köszönheti az életét

Többszáz milliót fizettek a Titanic ajtajáért

Többszáz milliót fizettek a Titanic ajtajáért

Féktelen düh: Magyar Péter nem tudta elviselni Varga Judit sikereit

Féktelen düh: Magyar Péter nem tudta elviselni Varga Judit sikereit

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás